Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 4

Labukas visoms mamytems

QUOTE(Roga @ 2008 11 21, 20:14)
nugi viskas sutvarkys,juk mokslo metai tik prasidėjo, tegul tikrina nusiraminkite ir bus liuks thumbup.gif
man negalima jokių raminamųjų schmoll.gif o dėlB grupės vitaminų verta pagalvoti g.gif

Tikiuosi kad jis apsipras ir suvoks ka daro netaip.
O valerionas ne raminamieji vaistai schmoll.gif juk tik zoles saknies ekstraktas,jis neramina jis stabilizuoja nervu sistema ir atpalaiduoja raumenis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamiliuke @ 2008 11 23, 13:23)
Labukas visoms mamytems
Tikiuosi kad jis apsipras ir suvoks ka daro netaip.
O valerionas ne raminamieji vaistai schmoll.gif juk tik zoles saknies ekstraktas,jis neramina jis stabilizuoja nervu sistema ir atpalaiduoja raumenis mirksiukas.gif

tiesiog jums laiko reikia mirksiukas.gif
o aš pati neekspermentuosiu schmoll.gif jau bijau jau du atvejai kai man negerai baigėsi schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
kamiliuke, deja, jei nori patikrinti ar tavo vaikas hiperaktyvus, duok jam valerijonu arbatos..jei jis ims dar daugiau judeti ir pasidarys aktyvesnis,..jis hiperaktyvus, bent jau pagal sita pozymi.
Kazkada Vario aiskino, kaip vekia hiperiuko smegenys.
isivaizduok, kad tokio vaiko smegenys ra kaip laikrodis ir ratuku, kurie sukasi, o vienas ju sukasi dvigubai greiciau, nei kitu zmoniu. jei duodi raminanciu (net ir tu valerijonu) visi ratukai dar suleteja, o naas liekas suktis, bet kitu ratuku atzvilgiu jis sukasi dvigubai greiciau. Taigi, hiperiukai gydomi antidepreantinio tipo vaistais.
Roga..o tu testa dar syki darei? g.gif
Gal tau pas endokrinologa reikia nueti, gal su skydliauke kas ne taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 23, 18:46)
kamiliuke, deja, jei nori patikrinti ar tavo vaikas hiperaktyvus, duok jam valerijonu arbatos..jei jis ims dar daugiau judeti ir pasidarys aktyvesnis,..jis hiperaktyvus, bent jau pagal sita pozymi.
isivaizduok, kad tokio vaiko smegenys ra kaip laikrodis ir ratuku, kurie sukasi, o vienas ju sukasi dvigubai greiciau, nei kitu zmoniu. jei duodi raminanciu (net ir tu valerijonu) visi ratukai dar suleteja, o naas liekas suktis, bet kitu ratuku atzvilgiu jis sukasi dvigubai greiciau. Taigi, hiperiukai gydomi antidepreantinio tipo vaistais.

vat tu tiksliai parašei apie mane ir mano vaiko ratuku sukimusi smegenyse.
ne kolkas dar nesidariau dar karta testuko.sakiau dar palauksiu savaite ir tada, pagalvojau,kad nuo streso irnervų viskas išsiderino, tada nueisiu pas gydytoja ir vėl prašysiu,kad mane ištirtu,kas su manimi darosi unsure.gif gal sakau su mano galva kas negerai ir vėl g.gif
Alchemie, o kaip manai nors ramunėlių arbatos gerčiau g.gif o jei kava pakeiščiau į žalia arbata,kaip manai g.gif
kaip tavo pačios sveikata g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 23 lapkričio 2008 - 18:05
Zalia arbata aisku geriau, nei kava, jei tau tinka. Ramuneles tai tinka, bet nezinau ar jos turi raminama poveiki.
Siiap kai zmonems truksta miego reikia is viso labai daug gerti skysciu..as tau patarciau nueiti pas endolrinologa skydliauke pasitikrinti, nes jei ciklas pareina, tai dazniausiai del hormonu veiklos..galva iasku ig bali buti kompleksiskai prisidejusi..vargsiuke tu mano
As dar su biulioteniu, bet tikiuosi, kad jau ketvirtadieni isleis i darba
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 23, 22:06)
Zalia arbata aisku geriau, nei kava, jei tau tinka. Ramuneles tai tinka, bet nezinau ar jos turi raminama poveiki.
Siiap kai zmonems truksta miego reikia is viso labai daug gerti skysciu..as tau patarciau nueiti pas endolrinologa skydliauke pasitikrinti, nes jei ciklas pareina, tai dazniausiai del hormonu veiklos..galva iasku ig bali buti kompleksiskai prisidejusi..vargsiuke tu mano
As dar su biulioteniu, bet tikiuosi, kad jau ketvirtadieni isleis i darba

aišku.matai man sakydavo,kad skydliaukė padidėjusi,bet tyrimu ir vaistų niekas nerašė. jei ne tas slipnumas,dar prisidėjo mieguistumas,nuo antros valandos po pietų aš tada apsnūdusiu ir viena mintis miegot,okai atsigulu neužmiegu schmoll.gif
matai geriu kava,nes spaudimas labai mažas,girdėjau,kad žalia arbata kelia spaudima g.gif
žinai tokia ta mano savijauta veikia visa mano šeima,tokia irzli pasidariau žliumba, dar benas išveda iš kantrybės, neesu tokia stipri kaip ankščiau.

o tu laikykis, svarbiausia,kad viskas būtų gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Roga, bek greiciau pas endokrinologa...nes jei tau su skydliauke kas negerai, reikia gydytis, tokia busena tau sveikatos neprideda, o jei dar bloges..pati pagalvok.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 24, 11:28)
Roga, bek greiciau pas endokrinologa...nes jei tau su skydliauke kas negerai, reikia gydytis, tokia busena tau sveikatos neprideda, o jei dar bloges..pati pagalvok.

butinai eisiu, nes jau man pačiai neramu unsure.gif tik talona kol gauni ir savaite praeis

ryt bena išleidžiu į ekskursija pas Karaimus, kibinų kepti su didžiasiais draugais ir psichologe, kažin kaip seksis kelionė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 23, 18:46)

Niu nesupyk,bet pirma karta girdziu apie hyperaktyvius vaikus ir valerijona :lotuliukas:NESAMONE kazkokia- lotuliukas.gif mano sunus jau pripazintas ,,hyperiuku,,mes geriame specialius vaistus ,,RITALINA,,jis LTV neregistruotas,ir dar yra naujas kazkoks atsirades
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2008 11 26, 10:44)
Niu nesupyk,bet pirma karta girdziu apie hyperaktyvius vaikus ir valerijona :lotuliukas:NESAMONE kazkokia- lotuliukas.gif  mano sunus jau pripazintas ,,hyperiuku,,mes geriame specialius vaistus ,,RITALINA,,jis LTV neregistruotas,ir dar yra naujas kazkoks atsirades

Na, nesupykite, mieloji mano, bet Ritalinas (nei koks kitas vaistas spec. hiperiukams) nėra raminantis, o atvirkščiai. Pasidomėkit.

O valerionas hiperiukus veikia būtent taip, kaip Alchemie parašė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 26 lapkričio 2008 - 10:25
Ritalinas nezinau ar registruotas, bet Concerta tai tikrai registruota ir man atrodo yra naujesnes kartos.
Del raminanciu, tai deja, bet taip tikrinami maziukai vaikai jau turintys daugiau ne metu amziu. Iki metu amziaus vaikus raminantys veikia aktyvinanciai (90 proc. ) nepriklausomai ar jie hiper ar ne.
Delto hiperikams ir su narkozemis sunku ir pan.
O as siandien apturejau irgi geda ir baime..konfliktas klaseje..nezinau kas kaltas, tik faktas, kad maniskio veiksmai buvo doh.gif isgasdino ta kita vaika...mokytoja bande issiaiskinti, kas ivyko, maniskis uzsitrauke megztini ir viskas..visa pamoka taip sedejo verysad.gif nezinau tiesiog ka daryti..kai tik pasidziaugiu kazkur, tai bac arba isterika, arba koks incidentas, nors lisk po zemem
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2008 11 26, 10:44)
Niu nesupyk,bet pirma karta girdziu apie hyperaktyvius vaikus ir valerijona :lotuliukas:NESAMONE kazkokia- lotuliukas.gif  mano sunus jau pripazintas ,,hyperiuku,,mes geriame specialius vaistus ,,RITALINA,,jis LTV neregistruotas,ir dar yra naujas kazkoks atsirades

tai yra ištikro mirksiukas.gif man ir mano vaikui.

QUOTE(Alchemie @ 2008 11 26, 13:56)
O as siandien apturejau irgi geda ir baime..konfliktas klaseje..nezinau kas kaltas, tik faktas, kad maniskio veiksmai buvo doh.gif isgasdino ta kita vaika...mokytoja bande issiaiskinti, kas ivyko, maniskis uzsitrauke megztini ir viskas..visa pamoka taip sedejo verysad.gif nezinau tiesiog ka daryti..kai tik pasidziaugiu kazkur, tai bac arba isterika, arba koks incidentas, nors lisk po zemem

unsure.gif vat tas sunkiausia, kai nežinai ką daryti. o kaip paskui nurimsta tavo vaikas, ar greitai g.gif

vat kai benui sakai, kad taip negalima, o benas rėkia į akis, kad taip nedarė, arba niekas jam neaiškino iki isterijos klykia verkia, o kaip jam sunku prisipažinti, kad tikrai kalbėjo ir kad tikrai net pats darė. o ne sako rėkdamas mokytoja tu man neaiškinai, nors atverti sasiuvinį o ten padaryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 26 lapkričio 2008 - 22:02