Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 4

QUOTE(pandutė @ 2008 11 20, 20:16)
aveikutes,prisipazinsiu ,jusu visu temu neperskaiciau,tik pirma pradejau,bet paskaiciau apibudinima hiperaktyviu vaiku,tai man puse sutampa puse ne,rugsejo pirma,gavo mokykloj visos mamytes is psichologes laiskelius,apie vaikus,ten buvo parasyta kad mano yra hiper aktyvus.kad veliau tai gali pereit i agresija,nervinguma dar kazka,,tai kaip is tikro zinot ar jis tikrai toks,esam ir pas psichologa eje,tai ji tik pasake ,kad vaikas normalus,na mes ejom del bendravimo,del saves net  nesakiau kad hiperaktivus yra,bet manau butu pastebejus,jis vieotj nestovi,pamokas atsisedes tai simta kartu atsistoja,atsiseda,eilerasti mokinas,tai ant radiatoriu lipa,toks jausmas kad sinkoj kazkas ilindes,kad nepasedi.labai jautrus,isterikas,nemoka vieno darbo atlikt iki galo,greit viskas atsibosta,bet gali valandas sedet nejudejes ziuret multikus ar skaityt zurnala,tai kas jis,ar tikrai hiperaktyvus?

kažkaip taip greitai nustatė viena, o kita nieko g.gif
o ta psichologė kuri nieko nesakė apie hiperaktyvumą, kiek kartų buvote g.gif
o kaip mokykloje sakasi, ar lanko kokius burelius g.gif
įdėsiu nuorodų pasiskaitinėk, gal kiek padės g.gif
http://www.mamosdien...-a-hiperaktyvus
http://www.mamosdien...-va-buspirmokas
http://www.hiperakty...lietuvoje.info/
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 11 20, 19:33)
kažkaip taip greitai nustatė viena, o kita nieko g.gif
o ta psichologė kuri nieko nesakė apie hiperaktyvumą, kiek kartų buvote g.gif
o kaip mokykloje sakasi, ar lanko kokius burelius g.gif
įdėsiu nuorodų pasiskaitinėk, gal kiek padės g.gif
http://www.mamosdien...-a-hiperaktyvus
http://www.mamosdien...-va-buspirmokas
http://www.hiperakty...lietuvoje.info/

na mokykloj irgi sake judrus,pastabu pilna,burelius kiek siulau po sav nebeina nes atsibodo,o ta psichologe ,kuri nenustate ,tai buvom du kartus ,tai jis ten neilgai pabuvo,sedejo tyliai,mes ejom del kitko,kad neina susisneket su juo,galvojau duos patarimu
aciu uz nuorodas
Atsakyti
Roga, manau, kad einant pas psichiatra, jam paciam lengviau bus susipazinti su vaiku, ji ivertinti, jei bus spichologo stebejimai. Juk psichologe ji pazista, zino, kas ir kaip, rwakcijos, jautrumai, psichiatras per pusvalandi to nepastebes, taigi manau visa info apie ji bus naudinga psichiatrui
O kaip tu pati?Ar dar visk svaigsta galva?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 20, 22:35)
Roga, manau, kad einant pas psichiatra, jam paciam lengviau bus susipazinti su vaiku, ji ivertinti, jei bus spichologo stebejimai. Juk psichologe ji pazista, zino, kas ir kaip, rwakcijos, jautrumai, psichiatras per pusvalandi to nepastebes, taigi manau visa info apie ji bus naudinga psichiatrui
O kaip tu pati?Ar dar visk svaigsta galva?

aišku supratau, pirmadienį prašysiu, nes kaip tik benas eis pas pschologe.
niekas nesikeičia, ir sukasi ir pykina ir silpna, kartais pagalvoju, kad kur nenugriūčiau. o daktarai nieko nerado, gal rimtai aš pervargusi. bet raminamųjų kokių ir aš kaip benas negaliu gerti, tai net nežinau kaip nurimti ir nors viena naktį išsmiegoti.
Atsakyti
Roga..gal tau kokiu masazu reikia ir pabandyk kokiu arbatu bent jau gerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 21, 18:31)
Roga..gal tau kokiu masazu reikia ir pabandyk kokiu arbatu bent jau gerti g.gif

o kokias arbatas g.gif net neįsivaizduoju schmoll.gif net bijau eksperimentuoti, bus man kaip su nakvišų aliejumi unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes,na man jusu patarimai veikia liuks,vaikas kaipir aprimo,na nebent taip sako psichologe mokykloje,tik neaisku ar tai nuo naujoviu ar tyla pries audra g.gif
Kita savaite laukiame patikrinimo mokykloje is soc tarnybos,mokytojas pergyvena su psichologe kad jis nepridarytu bereikalingu rupesciu.Ot tada gausim patikrinima i namus doh.gif bet as nepergyvenu del to,nu ka jie cia pamatys,normali seima ir vaikai priziurimi,nei alkocholikai nei socialiniai kokie nesam,tik paciam vaikui stresas bus doh.gif
QUOTE(Roga @ 2008 11 21, 17:22)
aišku supratau, pirmadienį prašysiu, nes kaip tik benas eis pas pschologe.
niekas nesikeičia, ir sukasi ir pykina ir silpna, kartais pagalvoju, kad kur nenugriūčiau. o daktarai nieko nerado, gal rimtai aš pervargusi. bet raminamųjų kokių ir aš kaip benas negaliu gerti, tai net nežinau kaip nurimti ir nors viena naktį išsmiegoti.

Roga o tu valeriono kapsuliu nebandei,jos liuks veikia atpalaiduoja ir stresa nuima,pagerina miega mirksiukas.gif
Man pernai panasiai buvo tai man israse B grupes leidziamu vitaminu ir valeriono kapsuliu,na kaip ir atsigavau,o buvo jau visai doh.gif vos ejau,stresas didelis...
Atsakyti
QUOTE(kamiliuke @ 2008 11 21, 20:36)
Sveikutes,na man jusu patarimai veikia liuks,vaikas kaipir aprimo,na nebent taip sako psichologe mokykloje,tik neaisku ar tai nuo naujoviu ar tyla pries audra  g.gif
Kita savaite laukiame patikrinimo mokykloje is soc tarnybos,mokytojas pergyvena su psichologe kad jis nepridarytu bereikalingu rupesciu.Ot tada gausim patikrinima i namus doh.gif bet as nepergyvenu del to,nu ka jie cia pamatys,normali seima ir vaikai priziurimi,nei alkocholikai nei socialiniai kokie nesam,tik paciam vaikui stresas bus doh.gif

Roga o tu valeriono kapsuliu nebandei,jos liuks veikia atpalaiduoja ir stresa nuima,pagerina miega mirksiukas.gif
Man pernai panasiai buvo tai man israse B grupes leidziamu vitaminu ir valeriono kapsuliu,na kaip ir atsigavau,o buvo jau visai  doh.gif vos ejau,stresas didelis...

nugi viskas sutvarkys,juk mokslo metai tik prasidėjo, tegul tikrina nusiraminkite ir bus liuks thumbup.gif

man negalima jokių raminamųjų schmoll.gif o dėlB grupės vitaminų verta pagalvoti g.gif
Atsakyti
Roga, radau, kad melionai ir datules ramina nervu sistema. Datules jei valgai pries meiga butent atpalaiduoja ir leidzia giliai imigti. Pabandyk gal su kokiu savaitgaliu ir pietu miegu, gal pades, nesuveiks priesingai g.gif
O meliona, tai valgyk, delto, akd naturali gliukoze, skysciai ir esancios medziagos padeda atsisattytinervinei sistemai, tai aisku reiktu diena, nes varys i WC
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 22, 16:28)
Roga, radau, kad melionai ir datules ramina nervu sistema. Datules jei valgai pries meiga butent atpalaiduoja ir leidzia giliai imigti. Pabandyk gal su kokiu savaitgaliu ir pietu miegu, gal pades, nesuveiks priesingai g.gif
O meliona, tai valgyk, delto, akd naturali gliukoze, skysciai ir esancios medziagos padeda atsisattytinervinei sistemai, tai aisku reiktu diena, nes varys i WC

reiks butinai išbandyti, ačiū už patarimus aciuks.gif

kaip jums sekasi,kaip mokykla g.gif
Atsakyti
Nu sia savaite gal ir nieko...tik atrodo mano vaikis ismoko nusirasineti doh.gif blush2.gif ir tingi mintinai skaiciuoti..vargstam, nes pirstu jam nebeuztenka, o skaiciavimas iki 100 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 11 22, 22:34)
Nu sia savaite gal ir nieko...tik atrodo mano vaikis ismoko nusirasineti doh.gif  blush2.gif ir tingi mintinai skaiciuoti..vargstam, nes pirstu jam nebeuztenka, o skaiciavimas iki 100 doh.gif

geras rimtai išmoko nusirašinėti bigsmile.gif
mano benas tai dar ne, o jai nori nuo jo nusirašyti, tai tada rėkti ir bartis ima biggrin.gif
jo su tuo šimtu daugyba ir dalyba baisiai sunki ir benui, sako galvoju ir tyli doh.gif o su lietuvių kalba košmaras dar didesnis. kiekviename žodyje arba sukeistos raidės arba praleistos, arbavisaikitos raidės įrašytos,jaijau nenori įašyti, tai taip parašo, kad niekas neperskaito schmoll.gif o tai dabar nors skaito truputuka bet skaito bigsmile.gif

o aš taip ir nesusirgau, koks biesas mane apsėdo unsure.gif
Atsakyti