QUOTE(sarka @ 2008 10 10, 07:54)
O ar jie gerai sutaria? Beja gal jam reikia ne ramios muzikos, o pameginkit paleisti lengva metala ar roka tai irgi padeda nusiraminti (bent jau man padedavo kai as maza buvau, tik dar pradzioj pykcio metydavau zurnalus i sonus. Ir nusiraminti padedavo ir nuostoliu nebudavo )
Nors ir dabar kartais klausau garsiai trankios muzikos, kai isiutis, pyktis paima virsu
Nors ir dabar kartais klausau garsiai trankios muzikos, kai isiutis, pyktis paima virsu
gerai sutaria jam tik skauda širdį,kad tikrui tėvui nusispjauti ant jo.
kaip jaučiasi,tokia muzika ir klausomės, kartais tiesiog Mamontova (jamlabai patinka) ar Alina Orlova,apie mėnulyje esančias valgyklas kur nemokamai bandeles dalina
tiesiog manau,kad jis tiesiog bijo visų operacijų
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 10, 10:30)
ritmo musimas, ritmiska muzika gali padeti atjungti samone, o metalas..cia kaip kam, bet manau, akd dazniau jis kleia agresija..na isikrauti gal ir padeda, bet jei viduje saugumo nera...nezinau kaip gali sureaguoti i metala
manau po visų operacijų atsigaus. dabar mane vaikas ramina ir sako laimingas laimingas gyvenimas nors jaučiu kaip jo širdelė virpa,juk jau antradienį dantukus plėš o dar galvoja apie mano gimtadienį,ką padaryti man vien žo stumiamės į priekį.