Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 4

QUOTE(sarka @ 2008 10 10, 07:54)
O ar jie gerai sutaria? Beja gal jam reikia ne ramios muzikos, o pameginkit paleisti lengva metala ar roka tai irgi padeda nusiraminti (bent jau man padedavo kai as maza buvau, tik dar pradzioj pykcio metydavau zurnalus i sonus. Ir nusiraminti padedavo ir nuostoliu nebudavo bigsmile.gif4u.gif 
Nors ir dabar kartais klausau garsiai trankios muzikos, kai isiutis, pyktis paima virsu blush2.gif

gerai sutaria mirksiukas.gif jam tik skauda širdį,kad tikrui tėvui nusispjauti ant jo.
kaip jaučiasi,tokia muzika ir klausomės, kartais tiesiog Mamontova (jamlabai patinka) ar Alina Orlova,apie mėnulyje esančias valgyklas kur nemokamai bandeles dalina biggrin.gif
tiesiog manau,kad jis tiesiog bijo visų operacijų doh.gif

QUOTE(Alchemie @ 2008 10 10, 10:30)
ritmo musimas, ritmiska muzika gali padeti atjungti samone, o metalas..cia kaip kam, bet manau, akd dazniau jis kleia agresija..na isikrauti gal ir padeda, bet jei viduje saugumo nera...nezinau kaip gali sureaguoti i metala

manau po visų operacijų atsigaus. dabar mane vaikas ramina ir sako laimingas laimingas gyvenimas g.gif nors jaučiu kaip jo širdelė virpa,juk jau antradienį dantukus plėš doh.gif o dar galvoja apie mano gimtadienį,ką padaryti man ax.gif vien žo stumiamės į priekį.
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 10 10, 22:22)
gerai sutaria mirksiukas.gif jam tik skauda širdį,kad tikrui tėvui nusispjauti ant jo.
kaip jaučiasi,tokia muzika ir klausomės, kartais tiesiog Mamontova (jamlabai patinka) ar Alina Orlova,apie mėnulyje esančias valgyklas kur nemokamai bandeles dalina biggrin.gif
tiesiog manau,kad jis tiesiog bijo visų operacijų doh.gif
manau po visų operacijų atsigaus. dabar mane vaikas ramina ir sako laimingas laimingas gyvenimas g.gif nors jaučiu kaip jo širdelė virpa,juk jau antradienį dantukus plėš doh.gif o dar galvoja apie mano gimtadienį,ką padaryti man ax.gif vien žo stumiamės į priekį.

Pas mus irgi visi pieniniai israuti, tik mum rove su narkoze, nes kitaip neprisileisdavo stomatologu. Ir pats reikalaudavo, kad ji uzmigdytu. O po operacijos viskas pasikeite. Jau tokiu problemu neturim, jau su mielu noru eina pas stomatologa (tik aisku einam i privacia, specializuota vaikam kur yra zaislai ir kol taiso gali ziureti norima multika) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sarka @ 2008 10 10, 22:05)
Pas mus irgi visi pieniniai israuti, tik mum rove su narkoze, nes kitaip neprisileisdavo stomatologu. Ir pats reikalaudavo, kad ji uzmigdytu. O po operacijos viskas pasikeite. Jau tokiu problemu neturim, jau su mielu noru eina pas stomatologa (tik aisku einam i privacia, specializuota vaikam kur yra zaislai ir kol taiso gali ziureti norima multika)  biggrin.gif

jau viska benas žino ir jau apsiprato su ta mintimi,kad teks rauti, viena pieninį ir nuolatinį. o narkozės negalima,nes užkelių savaičių operos adenoidas,perdažnai. tai gera gydytojabena sutvarkys.
Atsakyti
Roga, o gal galia vietine nejautra padaryti, juk pvz. kai man rove tai tik vietine daro..aisku nezinia, kaip jis reaguos, bet vis nuskausminimas, o ne narkoze
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 11, 18:56)
Roga, o gal galia vietine nejautra padaryti, juk pvz. kai man rove tai tik vietine daro..aisku nezinia, kaip jis reaguos, bet vis nuskausminimas, o ne narkoze

kai dantis raus nebus narkozės, su vietine nejautra, jau su benu susitarė gydytoja biggrin.gif

kaip tau sekasi, kaip tu jautiesi, kaip tavo vaikis laikosi, kaip mokykloje sakasi g.gif
Atsakyti
Nu, nieko mokykloje..buna gerai, bet treciadieni kazkaip jau jam sunku, vyksta luzis, kai jis ima nebedirbti, atsikalbineti..nu bet va anglu jis noriai mokosi ir sake, mokysis tik anglu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 13, 13:20)
Nu, nieko mokykloje..buna gerai, bet treciadieni kazkaip jau jam sunku, vyksta luzis, kai jis ima nebedirbti, atsikalbineti..nu bet va anglu jis noriai mokosi ir sake, mokysis tik anglu doh.gif

pas mus pirmadienis baisiai sunkus doh.gif

alergija suaktyvėjo velniškai. tai pagaliau užsirašiau į alergologinį, nes nebegaliu. susiradau gydytoja alergologe, gal geriau padės g.gif
Atsakyti
o alergija jamnuo misto, nuo aplinkos, nuo ko? Gal cia psichosomatine reakcija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 14, 07:49)
o alergija jamnuo misto, nuo aplinkos, nuo ko? Gal cia psichosomatine reakcija? g.gif

nežinau, net neįsivaizduoju nuo ko schmoll.gif eisiu tartis su alergologe, gal ką patars g.gif
na va jau dantukai išrauti, kaulas nuvalytas, 7 siūlės pas bena burnoje doh.gif nepatikėsite dar guli lovoje benas g.gif
Atsakyti
vargsiukas..visdelto sunki operacija
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 15, 08:23)
vargsiukas..visdelto sunki operacija

jau šiandiena gerai. sunki operacija šiek tiek akis pamėlusi bet neblogai biggrin.gif vesiu pasivaikščioti po gryna ora, nes namie sienom eina, sakau grįname ore nors pakviepos ir nelėks g.gif
Atsakyti
Roga, kaip ten jusu pooperacine reabilitacija? Ar gereja? As tai tik tikiuosi, akd jei jam adenoidus isoperuos, akd pagal tuos amerikieciu straipsnius turetu ir hiperakrtyvumas mazeti..tikekimes, kad taip bus 4u.gif
Atsakyti