Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 4

QUOTE(Roga @ 2008 10 01, 18:36)
būtent.
na kaip tu jautiesi, kaip tavo vaikis laikosi, kaip išsisprendė jūsų kelionės klausimas g.gif

Išsisprendė nevažiavimu. Pasimokėm visi trys verysad.gif O dabar man jau kelionės nebegalimos bus, taigi ..... Ai nieko, svarbu vaikis pasimokytų iš to (nes aš tai pasimokiau blush2.gif )
Aš laikausi neblogai, pūškuoju ir storėju. Sūnus kaip kada, būna dienų katastrofiškų. Prasidėjo brendimas, išbėrė kaktą, žodžiu gražuolis paauglys lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi Vario..o jis nekompleksuoja del isberimo? Juk yra ten visokiu prausimosi geliu, kurie padeda.
Klausyk, o kaip jam vaistai dar vis taip pat stebukligai veikia, ar daugiau jau apti aplinka veikia ir santykiai mokykloje?
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2008 10 01, 20:55)
Išsisprendė nevažiavimu. Pasimokėm visi trys  verysad.gif  O dabar man jau kelionės nebegalimos bus, taigi ..... Ai nieko, svarbu vaikis pasimokytų iš to (nes aš tai pasimokiau  blush2.gif )
Aš laikausi neblogai, pūškuoju ir storėju. Sūnus kaip kada, būna dienų katastrofiškų. Prasidėjo brendimas, išbėrė kaktą, žodžiu gražuolis paauglys  lotuliukas.gif

niu tu gražėji kiekviena diena, juk besilaukianti moteris pati gražiausia pasalyje mirksiukas.gif

na taip paauglystė maloniausias metas doh.gif mums jau lipa ant kulnų ta paauglystė, tai kartais jau net nežinau nei ką daryti blush2.gif

o kaip tavo vaikis regavo, kai vis dėl to nevažiavote g.gif
Atsakyti
Eikit sau..kai pagalvoju, akd ir mums paauglyste gresia..kai kuriais atvejais aisku gal tas emocines brandos nebuvimas ir gerai..vis paauglyste ne taip greitai bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 01, 21:03)
Oi Vario..o jis nekompleksuoja del isberimo? Juk yra ten visokiu prausimosi geliu, kurie padeda.

Klausyk, o kaip jam vaistai dar vis taip pat stebukligai veikia, ar daugiau jau apti aplinka veikia ir santykiai mokykloje?

Kompleksuoja biškiuką. bet tragedijos nėra. priemones perku jam, pats parduotuvėse žiūrinėja visokius prausiklius.

Vaistai veikia. Nors žinoma ir mokykla padeda. vaistas negali būti stebūklas, tai gali būti tik palengvinanti priemonė, kada visi kiti visuomenės-šeimos-mokyklos sraigteliai veikia darniai.

QUOTE(Roga @ 2008 10 01, 21:03)
niu tu gražėji kiekviena diena, juk besilaukianti moteris pati gražiausia pasalyje mirksiukas.gif

na taip paauglystė maloniausias metas doh.gif mums jau lipa ant kulnų ta paauglystė, tai kartais jau net nežinau nei ką daryti blush2.gif
o kaip tavo vaikis regavo, kai vis dėl to nevažiavote g.gif

nu negražėju tikrai biggrin.gif Su žiogu buvau graži, dabar ne biggrin.gif bet vistiek labai didžiuojuosi savo pilveliu wub.gif

O vaikas regavo labai ramiai. Net keista buvo. ta diena buvo katastrofiška, jis visas buvo pakeltas, lipo sienom, pyko, keikėsi. O kai sužinojo, kadviskas, niekur nevažiuojam, kažkaip iškarto nurimo g.gif Sakau, gal ta kelionė tikrai buvo jam per didelis dirgiklis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 02, 11:07)
Eikit sau..kai pagalvoju, akd ir mums paauglyste gresia..kai kuriais atvejais aisku gal tas emocines brandos nebuvimas ir gerai..vis paauglyste ne taip greitai bus doh.gif

jau mums užtenka ir tos pradžios doh.gif
va kad ir šiandiena darome visi pamokas kartu, atėjo paklausti ir tikėjosi, kad padarysime užduotį už jį, o kai pradėjome jo klausinėti, tai tyli, tada sakome eik pabaik pamokas daryti, tai nuėjęs iš pykčio sau per galva kai vožė blink.gif jau maniau, kad benas išaugo iš to, kad įveikėme, bet vis dar agresija sau išlenda mums unsure.gif
kai kalbėjau su psichologė, ji primygtinai patarė mums apsilankyti VRC, bet sako tik po visų ligų, nes sako gali prireikti vaistų, nes vis labiau jaučiasi, kad nejaučia skausmo schmoll.gif iš pykčio gali taip trenktis ir nesvarbu kur, į siena į medį unsure.gif tai dabar atsiduodame tik gydymuisi, o toliau tada žiūrėsime.
ai unsure.gif

QUOTE(vario @ 2008 10 02, 19:50)
Vaistai veikia. Nors žinoma ir mokykla padeda. vaistas negali būti stebūklas, tai gali būti tik palengvinanti priemonė, kada visi kiti visuomenės-šeimos-mokyklos sraigteliai veikia darniai.
nu negražėju tikrai  biggrin.gif  Su žiogu buvau graži, dabar ne  biggrin.gif  bet vistiek labai didžiuojuosi savo pilveliu  wub.gif

O vaikas regavo labai ramiai. Net keista buvo. ta diena buvo katastrofiška, jis visas buvo pakeltas, lipo sienom, pyko, keikėsi. O kai sužinojo, kadviskas, niekur nevažiuojam, kažkaip iškarto nurimo g.gif Sakau, gal ta kelionė tikrai buvo jam per didelis dirgiklis  g.gif

o kokius jūs vaistu geriate, ir ar reikia kieviena diena gerti g.gif na papasakok, man kiek gali g.gif
nežinau, bet man besilaukiančios moterys visos gražios, o tuo labiau, kai džiaugiasi, kiekviena nėštumo diena bigsmile.gif
na svarbiausia, kad viskas pasibaigė ir į gera mirksiukas.gif o tų kelionų dar bus biggrin.gif
Atsakyti
Vario..man atrodo, akd kai pasakei, jog nevaziuojate, jam sustojo i vietas sitema, kad taisykles yra, jos galioja, nera isimciu ir, kad va..pasake ir nutiko..gal tikrai susijaudinimas jam labai didelis su tuo Londonu buvo..vargsiukas
Roa, yra ritalinas, senesnes kartos vaistas ir dabar atrodo concerta, naujasnes kartos vaistas, kuris padeda hiperiukams..bet juos ksiria man atrodo priklausomai nuo "hiperiskumo" lygio..cia tikrai tik VRC galetu padeti.
O kada i ligonine? cia del tu dantu dabar ji ar ir adenoidus operuos?
Atsakyti
Auginu tris vaikiukus, vienas is ju hiperaktyvus. Aisku mokykloje ir ne tik mokykloje problemos, nepadare to, neatsinese to, netvarkingas, tai pastume, tai vel kas blogai. Kiekviena diena. Mokytojos termino hiperaktyvumas nepripazista.
Gali sneket kiek nori ir ka nori bigsmile.gif
Kalti tevai, vaikas. Kvieciasi pasisneket, buni priversta raudonuot.
Pas psichologe sunus lankesi apie 15ka kart. Primygtinai mokykloje siuloma lankytis vel.
Kaip sitaip pedagogai neinformuojami??
Juk ir jiems seminarai rengiami, kaip dirbti su tokiais vaikais. Paprasciausiai pasiulo keisti mokykla. schmoll.gif doh.gif
Truksta supratingumo is pedagogu puses....kosmaras...
Atsakyti
skaistukaz..ar tavo vaikui hiperaktyvumas irasytas kaip VRC diagnoze ar tiesiog taip pavadintas?
Siaip..deja, bet vieninteliai mokytoju ir direktoriu informavimo saltiniai esame mes..mamos. Gerai, jei mokytojos supratingos ir bendradarbiauja, o jei ne..isgirsti pasiulyma keisti mokykla, nes nenori erliotis su vaku, kuris kelia problemu.
Siaip siulyciau tau susirinkti visus popierius, kuriuos turi apie vaika, jei yra rekomendacijos, kaip dirbti su vaiku, kas yra hiperaktyvumas. jei geranoriska psichologe, tai pasikviesti pasikalbeti pas psichologe ta mokytoja, gal is kito zmogaus ji isgirdusi info ja priims..nes dabar vaizdas, kad tiesiog nenori nieko girdeti
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 10 02, 20:03)

o kokius jūs vaistu geriate, ir ar reikia kieviena diena gerti g.gif na papasakok, man kiek gali g.gif

geriam Concerta, bet bandom pereiti prie Strateros. Kasdien.
Papasakot aš tau negaliu nieko. Čia gydytojai turi paaiškinti.Stebuklų nebuna, bet jei nevaistai, tai aš nežinau, kas būtų su mano žiogu.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 10 03, 07:45)
O kada i ligonine? cia del tu dantu dabar ji ar ir adenoidus operuos?

spalio 14 diena, vežu bena į žalgirio klinika rauti dantų, be narkozės, o lapkričio 4 diena gulamės į ligonine adenoidų operacijai. vat taip.

QUOTE(vario @ 2008 10 03, 19:34)
geriam Concerta, bet bandom pereiti prie Strateros. Kasdien.
Papasakot aš tau negaliu nieko. Čia gydytojai turi paaiškinti.Stebuklų nebuna, bet jei nevaistai, tai aš nežinau, kas būtų su mano žiogu.

žinau, kad tik gydytojai gali paaiškinti, tik buvo smalsu ar padeda nors kiek g.gif
vistiek kreipsiuosi į VRC ir viska išsiaiškinsiu. bet kol kas esu tikra mums vaistų nereikia g.gif aišku daug kas priklausys ką mums pasakys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roga: 03 spalio 2008 - 19:59
Kai pernai lankemes klinikose pas psichetra mus iskarto norejo guldyti, kad suderinti vaistus. Bet tada man labai tai baisei nuskambejo, tai atsisakiau. Ir ji ispejo, kad mes vistiek po keleriu metu grysim. Taigi nereikejo nei keleriu metu. Nesigulem, bet dabar vartojam vaistus, nes jau niekieno nervai neatlaikydavo kai issunkdavo visus esancius aplinkui. Aisku ir jam paciam nebuvo pyragai nes ant jo visi saukdavo arba venkdavo. Buvom trumpam nustoje vartoti, bet deja vel teko pradeti juos gerti, kad mokslai nors kiek sektusi geriau (kad nors kiek lengviau jam butu sukaupti demesi). Taigi dabar visiem truputi lengviau ir geriau, o svarbiausia, kad jam lengviau! 4u.gif
Atsakyti