Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 4

[quote=Lotavita,2008 09 30, 17:40]
smile.gif supratau viską....

o vat kaip mes jau nuejom cia rugsėjį tai sakė kad jau grupė suformuota.....bet ir tai sakė ten jaunesni vaikai pagal amziu toj grupėj..tik keli sakė mūsų vaiko amžiaus....
Tai dabar laukiam..... ir pakol sulauksim einam vis į konsultacijas...
[/quot
Kiek dieneliu gavot konsultaciju? Nes kai susidarys grupe, tai dar keleta sensu teveliai gauna atskirai su psichologu.
Atsakyti
Dar.....kaip buvom vakar (pagal tą nuorodą mano įdėtą) pas tą psichologę.....Tai ji sakė pastebinti tokią tendenciją, kad visi šie hiperaktyvus vaikai...vaikai su demesio sutrikimai.....dažnai būna nėšttumo metu pernešioti.... g.gif maniškis taip pat....
Sakė jokioj literatūroj nėra tai akcentuojama....čia ji grynai iš savo praktikos tai įžvelgia.....
Papildyta:
QUOTE(sarka @ 2008 09 30, 17:44)
Kiek dieneliu gavot konsultaciju? Nes kai susidarys grupe, tai dar keleta sensu teveliai gauna atskirai su psichologu.

kitą trečiadienį eisime į 4-tą konsultaciją institute....tiksliau vaikas vienas ten dalyvauja ....as tik jo palaukiu....
Ir nieks nenustatė kiek tų konsultacijų turi būti....vis užrašo ir vis einam....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotavita: 30 rugsėjo 2008 - 15:48
QUOTE(Lotavita @ 2008 09 30, 17:51)
Dar.....kaip buvom vakar  (pagal tą nuorodą mano įdėtą) pas tą psichologę.....Tai ji sakė pastebinti tokią tendenciją, kad visi šie hiperaktyvus vaikai...vaikai su demesio sutrikimai.....dažnai būna nėšttumo metu pernešioti.... g.gif maniškis taip pat....
Sakė jokioj literatūroj nėra tai akcentuojama....čia ji grynai iš savo praktikos tai įžvelgia.....
Papildyta:
kitą trečiadienį eisime į 4-tą konsultaciją institute....tiksliau vaikas vienas ten dalyvauja ....as tik jo palaukiu....
Ir nieks nenustatė kiek tų konsultacijų turi būti....vis užrašo ir vis einam....

Mes tada maziau turejom ir mes kartu budavom. O del to pernesiojimo, tai as nezinau. As nepernesiojau, o medikai apsiskaiciavo, kad jis man per didelis paprastai pagimdyti, o kai pastebejo jau buvo per velu cezari daryti, per daug skatinamuju buvo prileide. Jis pas mane gime su vakumo pagalba. O kiek domiejausi tai tikslei niekas nezino kodel taip yra tik spelioja: ankstyv vaikyst atsirade smegenu funkcijos sutrikimai del nestumo ar gimdymo patologijos ( isankstinis gimdymas, nepakankama ar neteisinga motinos mityba, medikamentu, alkoholio, narkotiku vartojimas, rukymas, sunkus gimdymas). Genetinis faktorius . Blogi santykiai seimoje, konfliktai. Neteisingas auklejimas seimoje. Mitybos ypatumai (per didelis maisto priedu, dazu, koncervantu, saldikliu kiekis maisto produktuose).

Beja ar jusiskis turi alergija ar dermatita?
Atsakyti
QUOTE(sarka @ 2008 09 30, 18:08)
Mes tada maziau turejom ir mes kartu budavom. O del to pernesiojimo, tai as nezinau. As nepernesiojau, o medikai apsiskaiciavo, kad jis man per didelis paprastai pagimdyti, o kai pastebejo jau buvo per velu cezari daryti, per daug skatinamuju buvo prileide. Jis pas mane gime su vakumo pagalba. O kiek domiejausi tai tikslei niekas nezino kodel taip yra tik spelioja: ankstyv vaikyst atsirade smegenu funkcijos sutrikimai del nestumo ar gimdymo patologijos ( isankstinis gimdymas, nepakankama ar neteisinga motinos mityba, medikamentu, alkoholio, narkotiku vartojimas, rukymas, sunkus gimdymas). Genetinis faktorius . Blogi santykiai seimoje, konfliktai. Neteisingas auklejimas seimoje. Mitybos ypatumai (per didelis maisto priedu, dazu, koncervantu, saldikliu kiekis maisto produktuose). 

Beja ar jusiskis turi alergija ar dermatita?

ne ...neturi....nieko panašaus...turi tik tokią ligą-migreną

Paminėjai "neteisingą auklėjimą šeimoje".O vat kaip tik vakar centro poliklinikoj akcentavo kažkodėl....kad tai gali visiškai nepriklausyti nuo auklėjimo ir dažniausiai taip ir būna......Bet aš kažkaip dažnai dėl to graužiuosi, kad gal čia mūsų auklėjimo spragos lipa aukštyn.... g.gif

Maniškis taip pat gimė labai didelis ir po cezario....
Atsakyti
QUOTE(Lotavita @ 2008 09 30, 18:15)
ne ...neturi....nieko panašaus...turi tik tokią ligą-migreną

Paminėjai "neteisingą auklėjimą šeimoje".O vat kaip tik vakar centro poliklinikoj akcentavo kažkodėl....kad tai gali visiškai nepriklausyti  nuo auklėjimo ir dažniausiai taip ir būna......Bet aš kažkaip dažnai dėl to graužiuosi, kad gal čia mūsų auklėjimo spragos lipa aukštyn.... g.gif

Maniškis taip pat gimė labai didelis ir po cezario....

As pati gal sakyciau, kad auklejimas turi itaka truputi tik jo elgesyje, o ne hiperiskume. As bent jau tai pastebejau ant savo vaiko, kad ka jis mato taip elgesi veliau. Tiksliau pvz., jei vaikas mato, kad tetis negerbia mamos, tai ir vaikas taip elgsis su mama. Arba kaip posakis: KAIP SAUKSI TAIP VELIAU IR ATSILIEPS! wub.gif
Bet dar didesne itaka turi aplinkiniai zmones. Gatves itaka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarka: 30 rugsėjo 2008 - 16:26
QUOTE(Lotavita @ 2008 09 30, 16:51)
Dar.....kaip buvom vakar  (pagal tą nuorodą mano įdėtą) pas tą psichologę.....Tai ji sakė pastebinti tokią tendenciją, kad visi šie hiperaktyvus vaikai...vaikai su demesio sutrikimai.....dažnai būna nėšttumo metu pernešioti.... g.gif maniškis taip pat....

niu matai ši to aš nežinojau blink.gif schmoll.gif
bet mums netinka, benas gimė liepos 8 diena, o terminas buvo liepos 10 dieną, sakučiau laiku. kiek kartų klausinėjo kaip gimdymas doh.gif sakau normaliai 17 valandų su sarėmiai ir 15-20 minčių pats gimdymas, nieko nei kirpo nei traukė, jis pats išlindo.
mūsų atveju grįnai genetiškai g.gif
nuo pat gimimo buvo kitoks vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 30, 07:53)
Roga, jis juk su savim kovoja..matyt jam labai nesaugu, kad tokia israiska, gi ruduo ir dar tos ligos..laikykis, gal ta muzikos terapija pades, kai tik ji prasides as tave informuosiu

už tai laikomės, juk nėra kur dėtis biggrin.gif
pirma iš ligų išsikapstysime, o paskui tada jau kreipsimės į VRC g.gif
Atsakyti
Nu siaip hiperaktyvumo suvaldymui auklejimas turi didele itaka, ir tu ivoskiu priedu maiste. Ta prasme, akd teisinmgas auklejimas padeda vaikui save kontroliuoti, suvokti, aks ir kaip ir kodel. O neteisingai auklejimas ir ne hiperiukas gali elgtis taip, kad ir kosmare nesusapnuosi.
Siaip bendra taisykle visiems vaikams yra aiskios rivbos, galima negalima, kada turi apsirinkima, kada turime elgtis pagal taisykles..visi vaikai tas ribas tikrina ir svarbiausia tevams sugebeti jas islaikyti ir laiku kesiti, kai su amziumi interesai plateja ir tiesiog vienos ribos keicia kitas..sudetingas mokslas buti tevais..o ka jau tokiems, kaip musu vaikai
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Mano vaikis gimė šiek tiek anksčiau. Pernešiotas nebuvo. nėštumo metu buvau pakliuvusi į autoavariją- visisškai nenukentėjau, tik išsigandau. bet mano sūnaus biologinis tėtis-hiperaktyvus, todėl pas mus genetiškai.
O apie auklėjimą g.gif Netinkamas auklėjimas, manau, hiperaktyvumo neiššauks, netinkamai auklėjant vaiką gali jį užauginti su kitom problemom (agresija, nepagarba, isterikos, išlepinimas ir t.t), bet tai neiššauks vaikui ligos. Bet... auginant hiperiuką pridaroma begalės auklėjimo klaidų, kas dar labiau sunkina vaiko būseną.
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2008 10 01, 10:40)
O apie auklėjimą  g.gif  Netinkamas auklėjimas, manau,  hiperaktyvumo neiššauks, netinkamai auklėjant vaiką gali jį užauginti su kitom problemom (agresija, nepagarba, isterikos, išlepinimas ir t.t), bet tai neiššauks vaikui ligos. Bet... auginant hiperiuką pridaroma begalės auklėjimo klaidų, kas dar labiau sunkina vaiko būseną.

va va...ir centro poliklinikoj kaip tik tai mums ir sakė.....
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2008 10 01, 09:40)
Labas rytas  4u.gif
Mano vaikis gimė šiek tiek anksčiau. Pernešiotas nebuvo. nėštumo metu buvau pakliuvusi į autoavariją- visisškai nenukentėjau, tik išsigandau. bet mano sūnaus biologinis tėtis-hiperaktyvus, todėl pas mus genetiškai.
O apie auklėjimą  g.gif  Netinkamas auklėjimas, manau,  hiperaktyvumo neiššauks, netinkamai auklėjant vaiką gali jį užauginti su kitom problemom (agresija, nepagarba, isterikos, išlepinimas ir t.t), bet tai neiššauks vaikui ligos. Bet... auginant hiperiuką pridaroma begalės auklėjimo klaidų, kas dar labiau sunkina vaiko būseną.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2008 10 01, 09:40)
Labas rytas  4u.gif

būtent.

na kaip tu jautiesi, kaip tavo vaikis laikosi, kaip išsisprendė jūsų kelionės klausimas g.gif
Atsakyti