QUOTE(Lotavita @ 2008 09 30, 17:51)
Dar.....kaip buvom vakar (pagal tą nuorodą mano įdėtą) pas tą psichologę.....Tai ji sakė pastebinti tokią tendenciją, kad visi šie hiperaktyvus vaikai...vaikai su demesio sutrikimai.....dažnai būna nėšttumo metu pernešioti....

maniškis taip pat....
Sakė jokioj literatūroj nėra tai akcentuojama....čia ji grynai iš savo praktikos tai įžvelgia.....
Papildyta:
kitą trečiadienį eisime į 4-tą konsultaciją institute....tiksliau vaikas vienas ten dalyvauja ....as tik jo palaukiu....
Ir nieks nenustatė kiek tų konsultacijų turi būti....vis užrašo ir vis einam....
Mes tada maziau turejom ir mes kartu budavom. O del to pernesiojimo, tai as nezinau. As nepernesiojau, o medikai apsiskaiciavo, kad jis man per didelis paprastai pagimdyti, o kai pastebejo jau buvo per velu cezari daryti, per daug skatinamuju buvo prileide. Jis pas mane gime su vakumo pagalba. O kiek domiejausi tai tikslei niekas nezino kodel taip yra tik spelioja: ankstyv vaikyst atsirade smegenu funkcijos sutrikimai del nestumo ar gimdymo patologijos ( isankstinis gimdymas, nepakankama ar neteisinga motinos mityba, medikamentu, alkoholio, narkotiku vartojimas, rukymas, sunkus gimdymas). Genetinis faktorius . Blogi santykiai seimoje, konfliktai. Neteisingas auklejimas seimoje. Mitybos ypatumai (per didelis maisto priedu, dazu, koncervantu, saldikliu kiekis maisto produktuose).
Beja ar jusiskis turi alergija ar dermatita?