o čia kokia nesamonė
![]()
mano vaikas dar baisiau elgiasi pirmomis dienomis, o į ekskursija vežėsi, toje ekskursijoje benas tiek jai įvarė streso ir nervų, tai kai kalbėjomis verkėme abi. ir nieko nusišlostėme akis ir vėl pirmyn, jai vaikas bus tik baudžiamas tai jis pa jus kad ką bedarys vistiek bus blogai. o kad dėmesio nesukaupia čia juk dauguma vaikų tokio amžiauskeistas paaiškinimas
![]()
o kaip su išvadamis ar suregavo mokytoja, ką sakė![]()
Siaip tokiems grasinimams, kad ismes is mokyklos, nors pristatyta pazyma ir turi padeti vaikui ir psichologas, ir spec. pedagogas, o ismesti neturi teises, nes vaikui privalomas mokymas ir turite teise kreiptis i vaiko teisiu tarnyba..deja..bet kol kas mokyklos tokiems vaikams nera
Tai dabar taip....sėdim pirmam suole ...ne vienas(ir pastoviai priekaištauja kad trukdo tai mergaitei šalia sėdinčiai), užvedė sąsiuvinuką, kur kiekvieną dieną rašo jo elgesį...savaitės gale paduoda man sasiuvinuką ir reikia pasirašyti kad susipažinau...(nesuprantu kokia man nauda is to
)..
As nesakau kad jis gerai pasielgė (kažkodėl jis labai linkęs visus konfliktus sprest muštynėmis ir taip nuo mažens kažkaip). Visi visada sakydavo išaugs bet neišauga...Bet vistiek man norima įteigti kad jis is niekur nieko va ėmė ir užgavo tą mergaitę....nu vistiek kaip issiaiskinom buvo koks tai pretekstas tokiam elgesiui...Tai kam mano vaiką vieną blogiečiu padaryti....taip jis blogiau pasielgė bet ta mergaitė irgi blogai elgės.....nu ar ne taip aš mastau? Ir aš saviškiui vis kalu..."kad tu neturi teisės mušti kitų vaikų" ir šiuo atveju taip sakiau....ir atsakymas buvo "o kokią teisę turi ji mane stumdyt".....
Nu kažkaip pikta , susinervavusi ir dar visokia kitokia šiandien esu....
Mes Kaune....
![]()
Buvau užsirašius į tą PPT čia Kaune, bet nuėjus pas psichiatrę.....ir pasakius kad užsirašėm į šitą įstaigą.... sakė "oi jum visai ne ten reikia...cia visai jums netinka" ir labiausia rekomendavo šitą šeimos santykių institutą, kur konsultacija 100 Lt....Tai dar gerai kad mes Kauno r. priklausom...tai rajonam nemokamai konsultacijos ....o eisim jau į 3 konsultaciją.
Noriu kad jis eitų į kokį būrelį....išsikrautų jame...Bet jis niekur nenori...krepsini siulau...nenori,futbolą siūlau-nenori....kaip priverst jį norėta?
Laba diena visoms.čia anskčiau aš rašiau, kad mano draugė turi problemų su vaiko elgesiu, įtaria hiperaktyvumą. Gavau patarimą, kad kreiptusi į PPT (Kaune). Ji iš šeimos gydytojos gavusi siuntimą, bet tenPPT jos nepriima - kalbėjosi telefonu, atseit paprastas siuntimas netinka, reikia psichologo ar psichiatro pažymos. Bandė klasuti savo šeimos gydytojos, ta irgi nieko neusgebėjo paaiškinti. Taigi ji galutinai pasimetusi ir nebežino kur kreiptis. o problema su vaiku tikrai tikrai nemenka.
gal galite ką proitngo patarti. dėkui.