kuriuo laiku dar neaisku, nes dar nevyksta uzsiemimai, bet kaina atrodo bus 40 lt uz karta..brangoka..nu bet gal bus tik syki per savaite, nezinau. O vyks tai Antakalnyje, prie Petro Povilo baznycios, tai gal bus ten koks tiesioginis nuvaziavimas is Pilaites?
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 08, 18:50)
kuriuo laiku dar neaisku, nes dar nevyksta uzsiemimai, bet kaina atrodo bus 40 lt uz karta..brangoka..nu bet gal bus tik syki per savaite, nezinau. O vyks tai Antakalnyje, prie Petro Povilo baznycios, tai gal bus ten koks tiesioginis nuvaziavimas is Pilaites?
aš pasižiūrėsiu, bet atrodo 30 autikas eina
nu kiek žiūrėjau tinka tiesiogiai 30 autikas. dabar lauksiu kad praneštumei kada vyks, kurią dieną ir valandą.
super, tai galesime juos i grupele deti. lauksiu ir as ziniu, kada bus tos pamokeles, ryt vesiu i dailes terapija
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 09, 10:33)
super, tai galesime juos i grupele deti. lauksiu ir as ziniu, kada bus tos pamokeles, ryt vesiu i dailes terapija
aš dar pagalvoja, gal išeis, bet galvoju ar benas išgalės tiek. matai lazdynuose yra baseinas, bet reikia kiekviena diena lanakyti nuo pirmadienio iki penktadienio apie 15 valanda. važiuosiu pasikalbėti, ar priims mums
mes jau su pastabomis šiandiena, vėl tyčiojosi iš mokytojos ir vaikų, sakė jam tas pats ką mokytoja sako ar draugai. ir buvo nevaldomas per pamoka. ryt einu į mokykla kalbėtis.
stiprybes tau..maniskis irgi siandien jau pamokose nesimoke..sake tik anglu nori mokytis..nu aisku individualiai ir dar dalykas, kur jis kai zuvis vandenyje..laukia manes namu darbai si vakara
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 10, 14:33)
stiprybes tau..maniskis irgi siandien jau pamokose nesimoke..sake tik anglu nori mokytis..nu aisku individualiai ir dar dalykas, kur jis kai zuvis vandenyje..laukia manes namu darbai si vakara
jo laukia nelengvi mūsų mokslo metai
šiandiena buvau su mokytoja susitikusi tai benas savo monipuliacija taip sustiprinęs kad pastoviai kartoja kad jam dzin jaučiuosi tokia bejėgia, ką besakytumei, kaip besikalbėtumei nieko nereguoja, neklauso jai pasako kad tokia taisyklė tai benas bet kokia kaina ją sulaužys, jei per kvadrata reikia mesti tiesiai, tai benas taip vožtels skersai, net į pastabas nereguoja.
bet vat šokiai šiandiena nuėjau vadovė jį giria, jam ploja, sako net kai nebeliko jo partnerės, ji nebelanko. su nauja mergaite šoka irgi greitai įsisavina naujienos. nesuprantu ji susitvarko, o kitos ne
kažkaip šiemet su savo mokytoja pjaunasi
Nezinau Roga, ka ir patarti...kazkaip jiems kontakta reikia rasti, pasedejus dviese ar trise su tavim pasikalbeti...manau, akd cia jam paauglyste lenda
jungiuosi į jūsų tarpą turiu sūnų -sako psichologė kad hiper.bet aš nežinau gal per daug išlepintas.mokykloje jokių bėdų-klauso,turi daug draugų-bendrauja o vat namie tai baisus atbuleiva-viską prieš,atsikalbinėja.pamokas ruošiam vos ne su pikčiais šiap meilus vaikas,gailisi jis,bet sako mama man taip nenorom išeina
QUOTE(vario @ 2008 09 12, 10:04)
Sveikos, mamytės
Mums šiandien, 13val., pirmas susitikimas su naujais vaiko mokytojais, naujoj mokykloj. Nerimauju labai Laikykit kumščius
Mums šiandien, 13val., pirmas susitikimas su naujais vaiko mokytojais, naujoj mokykloj. Nerimauju labai Laikykit kumščius
Nagi ..... ir kaip ?
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 12, 08:14)
Nezinau Roga, ka ir patarti...kazkaip jiems kontakta reikia rasti, pasedejus dviese ar trise su tavim pasikalbeti...manau, akd cia jam paauglyste lenda
žinau, kad lenda paauglystė ir kuo toliau tuo labiau na pagalvosiu per savaitgalį ką čia padarius geresnio
QUOTE(vario @ 2008 09 12, 09:04)
Sveikos, mamytės
nugi nugi ir kumščius ir špygas laikysiu