Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 4

kuriuo laiku dar neaisku, nes dar nevyksta uzsiemimai, bet kaina atrodo bus 40 lt uz karta..brangoka..nu bet gal bus tik syki per savaite, nezinau. O vyks tai Antakalnyje, prie Petro Povilo baznycios, tai gal bus ten koks tiesioginis nuvaziavimas is Pilaites?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 08, 18:50)
kuriuo laiku dar neaisku, nes dar nevyksta uzsiemimai, bet kaina atrodo bus 40 lt uz karta..brangoka..nu bet gal bus tik syki per savaite, nezinau. O vyks tai Antakalnyje, prie Petro Povilo baznycios, tai gal bus ten koks tiesioginis nuvaziavimas is Pilaites?

aš pasižiūrėsiu, bet atrodo 30 autikas eina g.gif
Atsakyti
nu kiek žiūrėjau tinka tiesiogiai 30 autikas. dabar lauksiu kad praneštumei kada vyks, kurią dieną ir valandą.
Atsakyti
super, tai galesime juos i grupele deti. lauksiu ir as ziniu, kada bus tos pamokeles, ryt vesiu i dailes terapija
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 09, 10:33)
super, tai galesime juos i grupele deti. lauksiu ir as ziniu, kada bus tos pamokeles, ryt vesiu i dailes terapija

aš dar pagalvoja, gal išeis, bet galvoju ar benas išgalės tiek. matai lazdynuose yra baseinas, bet reikia kiekviena diena lanakyti nuo pirmadienio iki penktadienio apie 15 valanda. važiuosiu pasikalbėti, ar priims mums g.gif

mes jau su pastabomis šiandiena, vėl tyčiojosi iš mokytojos ir vaikų, sakė jam tas pats ką mokytoja sako ar draugai. ir buvo nevaldomas per pamoka. ryt einu į mokykla kalbėtis.
Atsakyti
stiprybes tau..maniskis irgi siandien jau pamokose nesimoke..sake tik anglu nori mokytis..nu aisku individualiai ir dar dalykas, kur jis kai zuvis vandenyje..laukia manes namu darbai si vakara
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 10, 14:33)
stiprybes tau..maniskis irgi siandien jau pamokose nesimoke..sake tik anglu nori mokytis..nu aisku individualiai ir dar dalykas, kur jis kai zuvis vandenyje..laukia manes namu darbai si vakara

jo laukia nelengvi mūsų mokslo metai doh.gif

šiandiena buvau su mokytoja susitikusi unsure.gif tai benas savo monipuliacija taip sustiprinęs doh.gif kad pastoviai kartoja kad jam dzin doh.gif jaučiuosi tokia bejėgia, ką besakytumei, kaip besikalbėtumei nieko nereguoja, schmoll.gif neklauso schmoll.gif jai pasako kad tokia taisyklė tai benas bet kokia kaina ją sulaužys, jei per kvadrata reikia mesti tiesiai, tai benas taip vožtels skersai, net į pastabas nereguoja.

bet vat šokiai šiandiena nuėjau vadovė jį giria, jam ploja, sako net kai nebeliko jo partnerės, ji nebelanko. su nauja mergaite šoka irgi greitai įsisavina naujienos. nesuprantu ji susitvarko, o kitos ne unsure.gif

kažkaip šiemet su savo mokytoja pjaunasi g.gif
Atsakyti
Nezinau Roga, ka ir patarti...kazkaip jiems kontakta reikia rasti, pasedejus dviese ar trise su tavim pasikalbeti...manau, akd cia jam paauglyste lenda
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif
Mums šiandien, 13val., pirmas susitikimas su naujais vaiko mokytojais, naujoj mokykloj. Nerimauju labai verysad.gif Laikykit kumščius blush2.gif
Atsakyti
jungiuosi į jūsų tarpą smile.gif turiu sūnų -sako psichologė kad hiper.bet aš nežinau g.gif gal per daug išlepintas.mokykloje jokių bėdų-klauso,turi daug draugų-bendrauja thumbup.gif o vat namie tai baisus atbuleiva-viską prieš,atsikalbinėja.pamokas ruošiam vos ne su pikčiais doh.gif šiap meilus vaikas,gailisi jis,bet sako mama man taip nenorom išeina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vario @ 2008 09 12, 10:04)
Sveikos, mamytės  4u.gif
Mums šiandien, 13val.,  pirmas susitikimas su naujais vaiko mokytojais, naujoj mokykloj. Nerimauju labai  verysad.gif Laikykit kumščius  blush2.gif

Nagi bigsmile.gif ..... ir kaip bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 12, 08:14)
Nezinau Roga, ka ir patarti...kazkaip jiems kontakta reikia rasti, pasedejus dviese ar trise su tavim pasikalbeti...manau, akd cia jam paauglyste lenda

žinau, kad lenda paauglystė ir kuo toliau tuo labiau unsure.gif na pagalvosiu per savaitgalį ką čia padarius geresnio g.gif

QUOTE(vario @ 2008 09 12, 09:04)
Sveikos, mamytės  4u.gif
Mums šiandien, 13val.,  pirmas susitikimas su naujais vaiko mokytojais, naujoj mokykloj. Nerimauju labai  verysad.gif Laikykit kumščius  blush2.gif

nugi nugi ir kumščius ir špygas laikysiu biggrin.gif
Atsakyti