QUOTE(Alchemie @ 2008 01 25, 11:19)
Nora, na va matai..vaizdines priemones..maniskis gi atrodo ir tvarkoj kas link saviverte, bet tik pamato zmones nesisypsancius, kad ir per pamoka, kai reikia pavaizduoti emocijas teigiams ir neigiamas ir jam visiskai iki isterikos nepriimtina, kad zmones gali buti pikti ar liudni..rekia, verkia, bega is klases
kartais visai neklauso mokytojos, reikia istisai salia buti, kad rasytu..tai liudina..nors siip vaikas subrendo, ale vis tiek kyso kazkur kazkokie siulgaliai, kurie ji isskiria is kitu ir kaip juos sutvarkyti, nezinau
O mano vaikis neleidzia jo zuikiu ar katinu vadinti, jis tada sako, as ne katinas as zmogus, arba pasivadina vardu ir pavarde
identifikacija stipri..tik, kai jau as ji ten meiliai vadinu suneliu,tai tas tinka, net jei kurmiuku vadinu, jis ginasi, nors tas personazas jam labai patinka.
Vario, nu gyvenimas eina, darbe tingiu, nes tokie nuobodus darbai, kad vietoj 2 dienu padarau per 2 savaites, kai jau visai spaudzia rezultatu pateikimas. paskui namie tik miegoti nori, nei teliko, nei kompo, nebent paskaityti ka nors..labai laukiu pavasario, taip saules norisi.
Vario, o gal atvaziuosi vel i Vilniu?kazkaip labai norisi susimatyti
Sveikos,
va ir pas bena tas pats jį vardu gali tik vadinti, o va pavardės jau metus kai nenori, mat jo tikras tėvas per daugiau nei metus nei karto nepaskambino, štai ir liūdi benutis, sako man mama gal galiu tavo pavardė turėti Roga, sakau benui tu esi tu ir jokia pavardė nekeičia žmogaus, tai kol kas ramu
o kas blogiausia jis taip suregavo antradienį, draugą gynė ( tai paėmė vaiko galva ir į siena davė
) kita dieną buvo iš šokių išvarytas
kažkokia krizė mus užpuolė
kažin, kaip Benas reguos, kai mane antradienį paguldys į ligonine
nors viska papasakojau ką man darys, bet labai jau dirglus mano vaikas
Alchemie, kaip laukiu aš pavasario mano jau organizmui taip reikia saulės
šilumos, tos energijos
bet jau nebedaug liko ir jau pavasaris
QUOTE(vario @ 2008 01 25, 15:39)
Į LT yra planų atvažiuot, bet nieko tikslaus. Jei būsiu, manau tikrai susimatysim. Pasiilgau tavęs, Noros, o ir su Roga norėčiau susipažinti
ir aš labai labai norėčiau su tavimi susipažinti, ir su merginomis susitikti labai jau seniai nebuvome susitikę