Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 4

QUOTE(Alchemie @ 2008 08 11, 20:33)
Labas,
stovykloje nebent kita savaite vaziuosime pabut.
Siaip va statybas pradedam, Vario atrodo bent jau gerai, kaip daugiau sekasi dabar nezinau, nors turejo siokiu tokiu problemeliu, bet kas ju neturi su musu vaikais  biggrin.gif
O tu kaip? gal susimatom kada?

susimatom, jau labai tavęs pasiilgau mirksiukas.gif galiu visom dienom. ryt ilgiau dirbsiu, o taip penkta baigiu darbą biggrin.gif sakyk kur tau patogiau aš atlėksiu bigsmile.gif
Atsakyti
ok, tai susikambinsim. as dar del vakaro nesu tikra
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 11, 21:24)
ok, tai susikambinsim. as dar del vakaro nesu tikra

butinai, lauksiu.
Atsakyti
Alchemie aš taip pagalvojau, juk penktadienis nedarbo diena, gal išeitu susitikti, kaip manai g.gif tada galėčiau bet kada g.gif
Atsakyti
Aha penktadienis geriau, nes as vis lakstau su visokiais elektrikais, kai apskambina tai ir begu..tai biski nesuskaiciuojama laikas iseina..ir dar vadinasi atostogos doh.gif
Atsakyti
As cia 4u.gif
Esu gyva. Problemu yra ir bus. Praradau visas viltis. Kartais atrodo, kad galva dauzai i siena. Bandau kapstytis ir ieskoti kur as padariau klaida. Matyt esu bloga mama ir dar matot, antro vaiko isigeidziau. Maza to, kad jau viena padariau nelaimingu verysad.gif
Neklauskit manes kaip man sekasi verysad.gif Neklauskit. Bo, kai sia tema pradedu, tai negaliu sustot verysad.gif
Atsakyti
Vario, saulute, nu kas cia dabar? lupti gausik, nes tave labai myliu lotuliukas.gif wub.gif
Pirma, jei tu butum bloga mama, nebutum aukojusi karjeros, namu, isvaziavusi kazkur, kad vaikui butu salygos mokytis, integruotis, augti ir bent jau pajusti normalu gyvenima.
Antra, tai, kad tu nebijai ir nori antro vaiko, reiskia, kad esi gera mama, nes turedama tokia patirti su pirmu, su antru nebusi panasioje padetyje..be to, gal tik dabar atrodo sunui, kad jam bus sunku, naturalugi galeciua tau ne tokiu bajeriu appasakoti apie vyresnius brolius. kai gims pamatysi, tai gali sutvarkyti i superine puse, kad gyvensi ir dziaugsiesi.
O siaip skyrelis tam ir yra, kad guostumeisi, kad kalbetum, kad butu lengviau, juk sedi toli, ner su kuo pasikalbeti..o mes cia taves laukiame..labai laukiame..tik neverk..esi grai, jauna, be galo stipri ir zinai, kad ten virsuje tave laiko uz rankos
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 08 13, 08:38)
Aha penktadienis geriau, nes as vis lakstau su visokiais elektrikais, kai apskambina tai ir begu..tai biski nesuskaiciuojama laikas iseina..ir dar vadinasi atostogos doh.gif

gerai, jai tik turėsi laiko brūkštelk sms`ą aš atlėksiu mirksiukas.gif

QUOTE(vario @ 2008 08 13, 10:33)
As cia  4u.gif
Esu gyva. Problemu yra ir bus. Praradau visas viltis. Kartais atrodo, kad galva dauzai i siena. Bandau kapstytis ir ieskoti kur as padariau klaida.  Matyt esu bloga mama ir dar matot, antro vaiko isigeidziau. Maza to, kad jau viena padariau nelaimingu  verysad.gif 
Neklauskit manes kaip man sekasi  verysad.gif  Neklauskit. Bo, kai sia tema pradedu, tai negaliu sustot  verysad.gif

patikėk žinau, kaip jautiesi.
bet iš kitos pusės esi nepaprasta moetris, nuostabi mama. sunku taip kartais, kad atrodo širdis iš skausmo plyšti gali ir nežinai ką daryti. bet kai pasižiūri į savo vaiką ir pamatai, kad tokia būtybę, tavo vaiką davė tau, mama gamta ji žino ką daro mirksiukas.gif
reikia juk tau pasikalbėti, kaip Alchemie sako tam mes čia ir esame.
pamenat kai aš iš skausmo vos nenumiriau jūs man padėjote, ir būsių dėkinga už pagalba mirksiukas.gif taip aš nemoku gražiai rašyti, gal net parašau nesuprantamai, bet rašau iš širdies.
stiprybės tau, o antras leliukas ateis į tavo gyvenima ir suteiks dar didesnio džiaugsmo pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
niu vat benas jau namie biggrin.gif parsivežiau vyruka per para laiko pastebėjau kad beno savimi nepasitikėjimas dar labiau išaugo unsure.gif dabar net sako, kad jis negražus, kad viskas blogai sekasi, kad mergaitės jo nemyli, kad niekas jo nemyli išskyrus aš. jau dabar taip ryškiai matosi, kalba lyg ir neblogai ir išlenda mikčiojimas ir gražiai kalba g.gif vistiek reiks tartis.
sunkios dvi savaitės mums bus doh.gif pas daktarus reikia supėti, prašyti pas LOR nes beveik pastoviai nosis užkišta, kraujo tyrimai, aišku ir pas logopede, vat kiek darbų. ryt bena į darbą vežuosi, nes atvyksta dėti balkona, nieko nebus namie, tai negaliu palikti doh.gif kažin, kaip mums sekasis darbe g.gif
vien žo stumemės į priekį.

Alchemie kaip jums sekasi ruoštis į mokykla g.gif

niu mergaitės kaip laikotės, jau vasara į pabaiga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 08 17, 19:59)
niu mergaitės kaip laikotės, jau vasara į pabaiga bigsmile.gif

situo klausimu tai depresija......bijau aš vėl tų mokslų metų.....
Atsakyti
Lotavita, kaip suprantu tave..as jau su mokytoja kalbejausi del kitu metu, dar reikes pazindinti su angliste..aptarem vos ne mokymosi programa ir tikslus..grazu..tik kaip bus nezinau..bijau..bet..vis tiek bus ta rugsejo pirmoji
Atsakyti
mes jau visus siuntimus surinkome doh.gif ir pas lor`ą ir pas ortodontą doh.gif ir visus kraujo tyrimus, ryt mokytojai skambinuosi ir tarsimės kalbėsimės, dar ir psichologės reikia.
Atsakyti