Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 4

Sveikos smile.gif ....

Nu pasidalinsiu as ir vel savo bedomis.....
Kaip ir rasiau jau anksciau seimos gydytoja nedavė siuntimo i VRC....tik į klinikas nusiuntė.....ten reikėjo pusę mėn. laukt kol padarė psichologinį testą.....Ten nustatė ka turi hiperaktyvumo požymių....ir šiaip vertino sugebijumus ,mastyma ir pan....tai viskas arba vidutiniskai...arba zemiau vidutinio lygio....
Dabar po to testo....vėl reikėjo laukt mėn....kol priėmė psichiatrė, kad pakomentuotų situaciją po testo.....
Nu žodžiu nesupratau ar įstatymai pasikeitė....ar kas atsitiko....bet kaip nuejom pas psichiatrę jinai sako kad neturejo teisės visai mūsų priimt, nes atsieit mus siuntė šeimos gydytoja.....Jie klinikose atsieit priima tik su siuntimu is antro lygio gydytojų...t.y. seimos gydytoja turejo siusti pas savo gydymo istaigai priklausancius psichiatrus ir tik tada tie galejo mus siusti į klinikas....To pasekoje....mes ir vel pradiniame taške....vėl pas seimos gydytoją (kuri dar atostogauja) ir tik rugpjucio 6 priims mus.....galima ir be siuntimo pas tos pacios istaigos psichiatrus bet laisva vieta tik rugsejo 4 d....
tai va taip ir gyvenam......nezinau nei ką daryti.....o dar ta mokslo metų pradzia vis arteja....Pavaduotoja prisakius jau per vasarą susitvarkyti visus popierius jeigu jis hiperaktyvus tai atnest tai patvirtinancius dokumentus.....ir nurodymus kokius tai kaip su tokius vaiku dirbt....o as ......kaip ir nieko nenuveikus....
Atsakyti
Lotavita bandyk nueiti i PPT..o del siuntimo..siaip jei ka eiciu as pas mokama gydytoja..paiskinciau situqacija ir ptrasyciau siuntimo arba i mokomo psichiattro konsulatcija, kad duotu siuntima i VRC, arba, kad duodu siuntima i PPT. nezinau at PPT turie teise siusti i VRC, bet manau, kad galetu. Siaip keista, bet i VRC man dave siuntima butent pediatre, vaiko gydytoja ir jokiu problemu, o jei i klinkas, tai matyt va per tokius ratus reikia eiti.
Blogiausiu atveju, tai eiti i VRC konsultacija mokama..jei aisku turite pinigeliu...bet su tokiais popierizmais, tai ir pati nuvargsi ir nervus sugadinsi ir vaikui va naudos..nors mums PPT irgi gan ilgai dare isvadas, bet jei dega mokykla, visdelto turetu greiciau buti.
laikykis, suprantu kaip sunku, kai vaikas nelengvas ir dar tokios popierines nesamones ir zmoni abejingumas
Atsakyti
ir man kažkaip davė pediatrė siuntima, kartu su logopedės psichologės išvadomis, ėjome pas psichiatra ir pas psichologą. ir vėl ratu. bet iki mokyklos spėjome mes. man keista, kad taip ilgai ir dar tokie ratus reikia sukti, juk nejau nesupranta, kad vaikui į mokykla reikia g.gif
Atsakyti
tiesa Alchemie, kaip jums pavyko muzikos terapija, kaip vaikas jaučiasi, kaip tu jautiesi g.gif

vario kaip jums sekasi grįšti į vėžias g.gif

Norako, kaip jums vasara, kaip laikotės g.gif
Atsakyti
terapija buvo faina, dalyvavom visi trys , man po jos kojos drebejo biggrin.gif vaikiui patiko, suejo labai gerai i kontakta. sake pabandys padeti, kad girdetu kitus, t.y. gal tada jis ismoks klausytis kalbos ir jos reiksmes, ne tik skambesio ir veido israiskos
Atsakyti
o man jau atrodo, reikia pagalbos, net tik mano vaikui unsure.gif
ir tik viena bėda, atrodo pati pasidariau meškos paslauga, o gal bereikalo aš panikuoju, nežinau kai važiuosiu vaiko parsivešti tada ir pamatysiu ar padėjo į kaima vežimas ar padarė daugiau žalos unsure.gif nes telefonu kai su benu kalbuosi, tai man jo emocijos visai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Roga ta prasme pagalbos reikia ir motinelei, ar tau?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 07 29, 13:00)
Roga ta prasme pagalbos reikia ir motinelei, ar tau?

čia man reikia, ir net labai doh.gif ir net nemoku tiksliai parašyti. kas darosi. kai nusiraminsiu ir viskas susidėlios į vėžias parašysiu ir papasakosiu.
Atsakyti
Roga..tada einam i pasimatyma..busenos neuzleisk..paskui dra kokia depresija prasides, ka as be taves darysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 07 29, 17:30)
Roga..tada einam i pasimatyma..busenos neuzleisk..paskui dra kokia depresija prasides, ka as be taves darysiu 4u.gif

būtų labai gerai kad kas patartų, nes tikrai nežinau nei man ką daryti, atrodo ėda mane iš vidaus doh.gif
kada tu tik galėsi aš prisiderinsiu.
Atsakyti
Sveikutes,
merginos kaip laikotės, kaip gyvuojate?
Kaip tau Vario sekasi?
Alchemie kaip jums sekėsi stovykla, ar buvote g.gif
kažin kaip Norako laikosi g.gif
Atsakyti
Labas,
stovykloje nebent kita savaite vaziuosime pabut.
Siaip va statybas pradedam, Vario atrodo bent jau gerai, kaip daugiau sekasi dabar nezinau, nors turejo siokiu tokiu problemeliu, bet kas ju neturi su musu vaikais biggrin.gif
O tu kaip? gal susimatom kada?
Atsakyti