Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 4

guziukas, pazistamos situacijos, tik maniskis nekrisdavo is medziu, nors 4 metu isilipdavo i koki 4 m aukscio medi..syki teko pas mama sodyboje kviesti kaimo vyrus, kad iskeltu, nes bijojo zemyn lipti.
Velgi, bandyk padaryti tokia "prizu sistema" nu sakysim kad jei ji nenukrenta/neusizeidzia per diena gauna sirdute ar zvaigzdute (prikabinkit kokia lentele ant popieriaus piesta ant saldytuvo) kai surinks sakysim ten 10 sirduciu gauspriza 9irgi del prizo dydzio ir tipo susitarkit). man vaikysteje labai veike, nes amziais budavau nubrozdintais keliais
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 07 10, 11:13)
guziukas, pazistamos situacijos, tik maniskis nekrisdavo is medziu, nors 4 metu isilipdavo i koki 4 m aukscio medi..syki teko pas mama sodyboje kviesti kaimo vyrus, kad iskeltu, nes bijojo zemyn lipti.
Velgi, bandyk padaryti tokia "prizu sistema" nu sakysim kad jei ji nenukrenta/neusizeidzia per diena gauna  sirdute ar zvaigzdute (prikabinkit kokia lentele ant popieriaus piesta ant saldytuvo) kai surinks sakysim ten 10 sirduciu gauspriza 9irgi del prizo dydzio ir tipo susitarkit). man vaikysteje labai veike, nes amziais budavau nubrozdintais keliais

Zinok tada prizu neustektu lotuliukas.gif bet matyt skaudziai buvo vakar verysad.gif siandien ziuriu vaiksto aplink medi ir nelipa lotuliukas.gif net ant karstykliu neina lotuliukas.gif na bet ir sedi su draugais kuriems 8-13 metu,o jau mandra su tarp ju blink.gif o jie aisku ir nusileidzia jai,nes jei ka tai paleistu savo kakaryne ant viso kiemo lotuliukas.gif
Atsakyti
guziukas, sauni tavo mergina, viska ji supranta. mano vaikysteje geriausi draugai buvo bernai vyresni uz mane. Turejau kazkoki vidini uzsispyrima, kad jie man leisdavo savo karuose dalyvauti(gal delto, akd mazos niekas nemusdavo) ir budavau toks slaptas sniego tiekejas per sniego tvirtoviu musius.Bet syki vienas is tu bernu apsake, ale ta maze kai paziures, tai negali ir nesutikti, nes pervers zvilgsniu.Tai matyt buvau labai uzsispyrus blush2.gif
Siaip manau, kad reiktu jai parodyti ir paaiskinti, kas nutinka, kai ji nusibrozdina, ka reikia daryti (as vaikysteje pildavau smeli ant zaizdos, labai gerai krauja sustabdydavo doh.gif paskui dejau kraujazoles ir trauklapius, kol galiausiai isigudrinau rusyje laikyi furacilino tirpala su vata apsiplauti zaidzai, kad nereiktu namo eiti ir eilini syki aiskintis kodel nubrozdintos kojos). parodyk, kaip eproksidas putoja ir nuplauna nesvarumus, paaiskink, kad kai nesmarkiai uzsigauna pats kunas uzgydis, jei smarkiau riekia klijuoti. tai butu kaip ir poziuris i ja kaip suaugusia, manau duotu atsakingumo ir savarankiskumo, gal atsirastu ir kiek savisaugos
Atsakyti
jo su tais laipiojimais, ir lipimais isur. tik benas niekur nejaučia baimės, jai neišlipa tai tada nušoka, pasipurto, net jai kruvinas ir toliau eina. tai kaip Alchemie patarė tikrai išmokinau mažas žaizdeles pats jau susitvarko ir manęs nereikia. nėra buve dar tokio laiko, kad nebūtų mėlynių ar žaizdų, na neskaitai to laiko kai benas išlipo per balkona, tada kaip niekada nebuvo nei vienos mėlynės ar žaizdos. o dabar kaime, tai jam laisvė. ir man ramiau mano krikšto motinėlė visur su juo eina žaidžia, duoda darbų, tai neturi nei kada velnių krėsti. tik su valgymu kaip turėjo bėdos taip ir yra doh.gif

vario, kažin kada atvažiuosi, taip norėtusi susitikti? Alvhemie gal tu žinai kada bigsmile.gif
Atsakyti
Zinok, man kazkas skambiuno kai buvau Prahoje si savaitgali, bet numeris is Turkijos..tai nezinau ar cia vatrio buvo, bet labai laukiu, ar ji atvaziuos. parasysiu jai zinute, gal isaiskes
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 07 11, 09:20)
Zinok, man kazkas skambiuno kai buvau Prahoje si savaitgali, bet numeris is Turkijos..tai nezinau ar cia vatrio buvo, bet labai laukiu, ar ji atvaziuos. parasysiu jai zinute, gal isaiskes

butinai. būtų tikrai malonu pagaliau susitikti :mirksiukas:ir tavęs labai pasiilgau.
kažin kaip Norako laikosi?
Atsakyti
Rogha, mes sutarem, kad sestadieni eisime i pirma muzikos terapijos uzsiemima..matysim, kaip bus ir informuosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 07 16, 08:10)
Rogha, mes sutarem, kad sestadieni eisime i pirma muzikos terapijos uzsiemima..matysim, kaip bus ir informuosim 4u.gif

lauksiu labai bigsmile.gif sėkmės jums bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Aš jau Švedijoj. Labai labai gaila, labai labai atsiprašau.......... blush2.gif Bet niekaip neišėjo. Tėvai, reikalai ir t.t. Nors labai norėjau. Tikrai wub.gif
Vaiką atsivežiau visiškai išėjusį iš visų ribų, taisyklių. Kartais atrodė, kad jis tiesiog tyčiojasi iš močiutės su dieduku. Tokius dalykus išdarinėjo doh.gif Su mumis net panašaus nieko nebuvo, o ten doh.gif Žodžiu, pavargus, nusivylus ir panašiai... Ryt einam į socialinį, bandysim ieškot pagalbos unsure.gif Nenoriu apie tai net kalbėt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 16 liepos 2008 - 13:13
QUOTE(vario @ 2008 07 16, 14:12)
Vaiką atsivežiau visiškai išėjusį iš visų ribų, taisyklių.  Kartais atrodė, kad jis tiesiog tyčiojasi iš močiutės su dieduku. Tokius dalykus išdarinėjo  doh.gif  Su mumis net panašaus nieko nebuvo, o ten  doh.gif  Žodžiu, pavargus, nusivylus ir panašiai... Ryt einam į socialinį, bandysim ieškot pagalbos  unsure.gif Nenoriu apie tai net kalbėt  schmoll.gif

laikykis vario, stiprybės tau 4u.gif viskas bus gerai ir susitvarkys mirksiukas.gif

Atsakyti
vario parasyk i az, kaip tau sekasi ir kaip laikaisi..o su vaikais pati zinai kaip buna..susitvarkys, juk delto tu ne Lietuvoje ir gyveni mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena,

skaitau jūsų visų psakojimus, bėdas ir lenkiu galvą prieš jų kantrybę. Ir noriu paprašyti šiokio stoios pagalbos - mano draugės 4m vaikas taip pat hiperaktyvus. Buvo ji su juo pas vieną psichologę, bet ji tik tiek ir tepasakė, paliko toliau pačiai kankintis nevilty ir nežinioj. Gal jūs kuri žinote gerą psichologą vaikų Kaune? Ji, blogiausiu atveju, važiuotų ir į Vilnių. kol kas ji neturi interneto. Vaiką augina viena, padeda jos mama. Pergyvena jos baisiai, močiutei jau ir sveikata šlubuoja nuo nervų, ens žino, kas tokio vaiko laukia mokykloj lietuviškoj (ji pati mokytoja). ir ta draugė greitai įsilies į jūsų gretas, nes dabar, pasikartosiu, ji nevilty.
tai ir noriu paklausti -nuo ko jai pradėti, ką daryti?
Atsakyti