Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 4

QUOTE(Alchemie @ 2008 06 19, 10:51)
Jo, maniskis irgi traukiniu nori vaziuoti, bet manau, kad mes tik i Trakus vaziuosime, trumpiau ir paskui ten imanoma su teciu susitikti ir toliau pvz. masina varyti.
Roga..nu prisakei man komplimentu blush2.gif as taitavimi zaviuosi, kaip tu graziai eini per gyvenima ir kaip tave gyvenimas, Dievas myli...kartais pagalvoju, kad tiesiog neturiu tiek kantrybes taip dirbti su vaiku, akip tu ta darai

žinok geras dalykas varyti su traukiniu, iki tarkų trukmė 40min. vien atrakcija kad reikia išgirsti ar susirasti įkurįkeliareikia eiti,kol iki to traukinio nueini, tuneliais, važiuojama taip kad galima visur vaikščioti,nesten ir paaugliaiguli,mažiukai laksto biggrin.gif žmonių visada mažai, jai matai,kaddaug žmonių juk visadagalima pereiti į kitavagona. o jų tiek daug.

žinok irman kantrybė trūksta unsure.gif kartais net baisu man darosi unsure.gif draugas mane sustabdo, jei baruosi,arba tiesiog benas pasakomama tu per garsiai kalbi. neesu ideali. tiesiog išmokau kiek galiu tada tyliu ir nusiraminu tada kalbamės.

ir matau kad tiek daug dar reikia padaryti,o dar matau ateina tas amžius kai viskam prieštarauti, tai einame aplinkui kad nors kiek padirbėti, gerai,kad turiu pagalbininką su benu nes kitaip man stogas visai nuvažiuotų. ir kas svarbiausiajusmano didžiausios patarėjos .
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2008 06 19, 13:46)
tiesiog išmokau kiek galiu tada tyliu ir nusiraminu tada kalbamės.

kaip norėčiau šito išmokti..... smile.gif ...labai labai...bet.....nu niekai nesigauna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lotavita @ 2008 06 19, 13:15)
kaip norėčiau šito išmokti..... smile.gif ...labai labai...bet.....nu niekai nesigauna blush2.gif

nėra taip parasta doh.gif ir mes rėkiame kartais vienas ant kito, baramės, kol nisiraminame. sunku juk mes esame tik žmonės. kartais užtenka tik apsikabinti ir mes nusiraminame doh.gif
o kiek dar darbų reikia, skaito sunkiai,nes reikia sėdėti vietoje,rašo baisia,nes taip greičiau,kalba viska sumala į vieta, reikia stabdyti,kad išnaujo ir lėtai viska pasakytų doh.gif o kur dar lėkimas be saiko doh.gif
Atsakyti
man tai vaikas pasako, nerek blush2.gif arba pasako, akd negrazu ant vaiku rekti doh.gif o siaip..bandau ir ramiai ir zinau, akd su rekimu tai pasieksi, kad ausis uzsikims..reikisa tiesiog ne del saves, bet del jo del jusu santykiu stenktis..sunku, ale..kartais iseina, kartais ne
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 19, 15:41)
man tai vaikas pasako, nerek blush2.gif arba pasako, akd negrazu ant vaiku rekti doh.gif o siaip..bandau ir ramiai ir zinau, akd su rekimu tai pasieksi, kad ausis uzsikims..reikisa tiesiog ne del saves, bet del jo del jusu santykiu stenktis..sunku, ale..kartais iseina, kartais ne

man tas pats doh.gif
bet gyvenu ir mokausiir aišku visko būna blush2.gif

kaip tau sekasi,kaip tavo vaikiukas atostogauja, kaip tu jautiesi?
Atsakyti
Nusikalusi, reikia iki ryt viska sudeti, nes i pajuri savaitei vaziuojam, tai diaktus sukraut, maista supirkt. dar pora ataskaitu padaryti darbe, tai visai tokia uzianti galva.
Ryt gaunu isvadas is PPT i rankas, kad liepos 1d. i VRC galeciau nunesti..paskaitysiu, ka ten parase g.gif
O vaikis namie sedi, bet kadangi tleikas sudauzytas, kito ner, tai va muzika klauso, per kompa filmukus paziuri ir siandien man biski apskaite pats bigsmile.gif nedaug, pavienius zodzius, bet..tikiuosi, akd dabar per atostogas pasedesime ir paskaitinesime truputi. Gal bus progresas paskui
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 19, 19:35)
Nusikalusi, reikia iki ryt viska sudeti, nes i pajuri savaitei vaziuojam, tai diaktus sukraut, maista supirkt. dar pora ataskaitu padaryti darbe, tai visai tokia uzianti galva.
Ryt gaunu isvadas is PPT i rankas, kad liepos 1d. i VRC galeciau nunesti..paskaitysiu, ka ten parase g.gif
O vaikis namie sedi, bet kadangi tleikas sudauzytas, kito ner, tai va muzika klauso, per kompa filmukus paziuri ir siandien man biski apskaite pats bigsmile.gif nedaug, pavienius zodzius, bet..tikiuosi, akd dabar per atostogas pasedesime ir paskaitinesime truputi. Gal bus progresas paskui

reikia pailsėti thumbup.gif
na ir kas išvaduose parašyta g.gif
Atsakyti
Tai dar nezinau kas parasyta, neskaiciau, tik logopede paskambino ir nusake bendrai..ir sake nesinervinti..tai matyt vis tiek bus man jaudulys..nu kur nebus, jei skaitai apie vaiko bedas...
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 19, 22:53)
Tai dar nezinau kas parasyta, neskaiciau, tik logopede paskambino ir nusake bendrai..ir sake nesinervinti..tai matyt vis tiek bus man jaudulys..nu kur nebus, jei skaitai apie vaiko bedas...

bet juk geriau žinoti, kas yra,tada bent jau žinai,ką daryti. o tuo labiau kai tu esi stipri ir viska po truputuka judate į priekį. sunku taip, skauda širdį, begalo. bet tuom ir esame mamos, kad viska ištveriame ir padarome. vat tokia ir esi tu.
Atsakyti
gavau isvadas..ir..esme, ne kalbos sutrikimas, o kaip minejau emocinis socialinis..IQ aukstas, o socialine adaptacija zema..kaip ufonautas...
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 20, 19:37)
gavau isvadas..ir..esme, ne kalbos sutrikimas, o kaip minejau emocinis socialinis..IQ aukstas, o socialine adaptacija zema..kaip ufonautas...

na dabar žinai kas yra, tada galėsi padėti savo vaikiukui g.gif
žinau, kad susitvarkysite, juk turi tokia nepaprasta mama mirksiukas.gif

o man jau rimtai reikia pasidomėti apie paauglyste g.gif
vario, papsakok, kaip jums prasidėjo paauglystė, kažkaip man atrodo pas mus pernelyg anksti g.gif gal ką aš maišau g.gif nes jau nebeįmanoma schmoll.gif viskam prieštarauja, rėkia, niekas negerai, tai ką darydavome ar darome g.gif
Atsakyti
Roga, hiperiukas anksciau prasideda paauglyste, o ir siaip sakoma, kad 9 metai jau ankstyvoji paauglyste yra ir normaliai, nes akseleracija..taip, akd..ui, laikykis.
As ryt i pajuri isvaziuoju savaitei..nu jei lis tai skaitysiu, jei ne, tai vedinsiu smegenis prie juros..mastysiu, kaip cia tam mano ufonautui padeti
Atsakyti