Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus 4

QUOTE(Alchemie @ 2008 06 04, 09:54)
tikiuosi..bandysim si savaitgali nuvaziuoti pasiziureti, nes kai vakar pasakiau jam, kad vaziuos i stovykla, sake nenoriu..nu bet tai dar nezino kur ir kas..o vyras tai isigando..sako tu ziauri, as tai bijau lotuliukas.gif sakau as irgi bijau, bet reikia pabandyti.
Roga, o tavo vaikis turejo telefona galejo tau paskambinti?Nes galvoju, gal reikia kokia kortele jam ideti, akd galetu pasikalbeti..arba vakarais aplankytume..net nezinau

ten leidžia turėti telefona ir yra kur pasikrauti. o benas po kelių dienų sudegino savo telefona doh.gif besiduodama įmetė į laužą lotuliukas.gif tai skambindavau į vadovo telefona leisdavo pasikalbėti. tiesiogmes sutardavome kuriavalandaaš skambinsiu, tai skambindavau ryte po pusryčių ir vakare e po vakarienės. telefonas buvo su pildyk kortele, tai kiek papildžiau ir gerai neprikalbės per daug.
Atsakyti
maniskis gi tuo telefonu naudotis nemoka.reiks ismokyti..ir kad nepamestu..nu zodziu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 04, 19:54)
maniskis gi tuo telefonu naudotis nemoka.reiks ismokyti..ir kad nepamestu..nu zodziu

kad nepames tai negarantuoju schmoll.gif o naudotis tikrai greitai išmoks mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai va, Roga, mums psichologe pasiule nepaleisti viweno i stovykla..sake, kad butume kazkur salia, nes gali emociskai traumuotis, kaip tada Tam KiddyGym.. verysad.gif reikes kazka tokio bandyti..nu gyvensiu palapineje kelias dienas ir dalyvausiu stovykloje, juk savo vaiksyteje, man neteko to daryti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 09, 13:39)
Tai va, Roga, mums psichologe pasiule nepaleisti viweno i stovykla..sake, kad butume kazkur salia, nes gali emociskai traumuotis, kaip tada Tam KiddyGym.. verysad.gif reikes kazka tokio bandyti..nu gyvensiu palapineje kelias dienas ir dalyvausiu stovykloje, juk savo vaiksyteje, man neteko to daryti

jo o čia tai negerai unsure.gif
na dar tokį pasiūlyma tau turiu mirksiukas.gif http://www.sveikaszm...apeigu_stovykla
Atsakyti
Tai va..nustate salia kalbos raidos suletejimo ir socialines adaptacijos suletejima..jo sugebejimasi kaip 6 metu vaiko..delto tiek daug problemu...teks i stovyklas vaziuoti kartu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 12, 08:19)
Tai va..nustate salia kalbos raidos suletejimo ir socialines adaptacijos suletejima..jo sugebejimasi kaip 6 metu vaiko..delto tiek daug problemu...teks i stovyklas vaziuoti kartu

jo, na bet kai turi tokia gera mama kaip tu viskas bus gerai.

tiesa aš dar ir kita savaite atostogausiu, gal išeitų kada susitikti, aš prisiderinčiau ax.gif
Papildyta:
tiesaoką patarė jums daryti, g.gif

kaip tu jautiesi g.gif
Atsakyti
jauciuosi.. angel_sadangel.gif cry.gif kazkaip kai isgirdau diagnoze, tai viltys, kad problemos tik del kalbos dingo..supratau, kad, nu ivardino, tai, kas yra ir kas ir vien darbo su logopede neuztenka, reikia kazkaip tuos igudzius ugdyti..o kaip? visur i burelius man reikia eiti kartu, kad nebutu vel situaciju, kai ismeta, o be zmoniu socializacijos igudziu neigausi..tai va..virskinu info ir kol kas skaudu
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 12, 09:16)
jauciuosi.. angel_sadangel.gif  cry.gif kazkaip kai isgirdau diagnoze, tai viltys, kad problemos tik del kalbos dingo..supratau, kad, nu ivardino, tai, kas yra ir kas  ir vien darbo su logopede neuztenka, reikia kazkaip tuos igudzius ugdyti..o kaip? visur i burelius man reikia eiti kartu, kad nebutu vel situaciju, kai ismeta, o be zmoniu socializacijos igudziu neigausi..tai va..virskinu info ir kol kas skaudu

oj laikykis drauguže :draugas: stiprybės tau 4u.gif tikrai labai tau sunku unsure.gif kai sužinai tokius dalykus.
tiesiog tau sunku nei kiek sau laiko neturėsi turėsi kartu visur eiti į burelius, stovyklas. esu su tavimiir palaikau, viskas bus gerai mirksiukas.gif

mano vaikas iš po mokyklinės stovyklos grįžo visas kruvinas doh.gif ir taip kiekviena diena doh.gif
Atsakyti
doh.gif o kodel kruvinas? ka ten daro?
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 12, 20:40)
doh.gif o kodel kruvinas? ka ten daro?

nugi žinai, kad benas nesisaugoja nei kiek schmoll.gif nejaučia ribų schmoll.gif tai jis taip tieškėsi ant akmenų doh.gif vat ir kruvinas.
dar šiandiena kaip sporto šventė, tai vaikų daug visi laksto visi žaidžia. benas sakė kad pastūmė netyčia unsure.gif
Atsakyti
O vat su ta savisauga..net nezinau kaip isaukleti..kurioje vietoje ten reiktu mygtuka ijungti. maniskis tai labai saugosi ir ribas jaucia, bet va s bendravimo ribu reikes ismkyti, kazkaip. Sutariau, jau, kad ziadimu kambarys priims kelioms valandoms per diena, ir i stovykla vaziuosime kartu, as palapinej gyvensiu, kad kartu dalyvauciau veikoje, bet jis butu su vaikais
Atsakyti