Maniski dure pagaliu, su kazkuo kovojo ir..kadangi telikas skystu kritalu, tai dabar veikia tik kaip radija - garsa duoda, vaizdo ne.
man irgi reikia gero trenerio..noriu leist vaika sportuoti, jam to reikia..bega 2 km neuzdusdamas, ale..treneris turi buti autoritetas, kitaip eilini syki ismes mus...
maniski vakar gerai parase PPT testa su spec pedagoge ir atrodo, kad net diktanta parase geriau nei mokykloje..tai dziaugiausi nerealiai. Beje Roga, rase jis tavo vaiko mokykloje ir turbut pas jusu mokyklos psec. pedagoge jam labai ji patiko, sake ateis dar pas ja mokytis
QUOTE(Alchemie @ 2008 05 30, 12:20)
Maniski dure pagaliu, su kazkuo kovojo ir..kadangi telikas skystu kritalu, tai dabar veikia tik kaip radija - garsa duoda, vaizdo ne.
man irgi reikia gero trenerio..noriu leist vaika sportuoti, jam to reikia..bega 2 km neuzdusdamas, ale..treneris turi buti autoritetas, kitaip eilini syki ismes mus...
maniski vakar gerai parase PPT testa su spec pedagoge ir atrodo, kad net diktanta parase geriau nei mokykloje..tai dziaugiausi nerealiai. Beje Roga, rase jis tavo vaiko mokykloje ir turbut pas jusu mokyklos psec. pedagoge jam labai ji patiko, sake ateis dar pas ja mokytis
būtent ir benas ten geriau parašė diktantus, nei mokyloje pabaigė benas tragiškai,vos išsikapstė su diktantais kažkoks košmaras vis dėlto nusprendžiau benas vešti į kaimą nors mėnesiui, kad pailsėtų
Alchemie ar esi girdėjusi apie augala NOLINA, sako ramina hiperaktyvius vaikus reiks pasidomėti, ar tai tėsa
Roga, ne neteko man girdti apie Noina..jei ka suzinosi, parasyk. beje, turiu apsiulyma, as kai iseisiu atsotogu planuoju pas mus sode labirinta is akmenu statyti, gal tada liepos menesi ir taviski vaika bent porai dienu galeciau paisimineti ir kartu su bernais statytume ta labirinta (deliotume akmenis pagal linijas) Tai jis pabutu gamtoje, o ir mano tas sodas mieste, tai nereiktu toli vaziuoti mums.Pagalvok. Tikiosi, akd susitvarkysiu su tavo vaiku po medzius ten irgi bus galima palaipioti ir gal koki saslyka isikepsime, tai ir ugni pakurstys, zodziu turputi pagyvensime palapineje tiok dienos metu
QUOTE(Alchemie @ 2008 05 31, 10:12)
Roga, ne neteko man girdti apie Noina..jei ka suzinosi, parasyk. beje, turiu apsiulyma, as kai iseisiu atsotogu planuoju pas mus sode labirinta is akmenu statyti, gal tada liepos menesi ir taviski vaika bent porai dienu galeciau paisimineti ir kartu su bernais statytume ta labirinta (deliotume akmenis pagal linijas) Tai jis pabutu gamtoje, o ir mano tas sodas mieste, tai nereiktu toli vaziuoti mums.Pagalvok. Tikiosi, akd susitvarkysiu su tavo vaiku po medzius ten irgi bus galima palaipioti ir gal koki saslyka isikepsime, tai ir ugni pakurstys, zodziu turputi pagyvensime palapineje tiok dienos metu
aš beveik nieko apie tą gėlę kol kas nesužinojau
oj kaip būtų faina labirinta pastatyti bet kol kas benas į mokyklos stovykla eina,aš einu atostogš nuo 9dienos iki 25 dienos, tai pabūsiu, ir dar mano krikšto motinėlė pasiūlė per vasara pažiūrės, dar pasikalbėsime su saviškiais
na gal dar ir mums išeis susitikti
Alchemie tu tikrai teisi labai gerai vaikas jautiesi ant žirgo
Roga
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 02, 10:06)
Roga
jai tik turėtumėme galimybe tai kuo dažniau abu jodinėtumėme
na kaip jūs laikotės
sianden dare testa pas psichologe, bet dar nebaige, reiks dar kita pirmadieni vaziuot. o siaip..gerai, kai ner teliko, susikalbet su vaiku geriau eina. tik va kaip psichologe sake, jam reiketu daugiau progu bendrauti su zmonemis, akd jis vystytu savo sicialinius igudzius, ypac su vaikasi, nes sedint namie jis juos praranda..tai mastau, kaip cia ji i kokia stovykla isleidus ir, akd paskui po dienos nesugrazintu man su skandalais, kad nesutvarkomas vaikas
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 02, 18:26)
sianden dare testa pas psichologe, bet dar nebaige, reiks dar kita pirmadieni vaziuot. o siaip..gerai, kai ner teliko, susikalbet su vaiku geriau eina. tik va kaip psichologe sake, jam reiketu daugiau progu bendrauti su zmonemis, akd jis vystytu savo sicialinius igudzius, ypac su vaikasi, nes sedint namie jis juos praranda..tai mastau, kaip cia ji i kokia stovykla isleidus ir, akd paskui po dienos nesugrazintu man su skandalais, kad nesutvarkomas vaikas
Pasižiūrėk www.abromiskes.lt
tai yra sanatorija, bet gal pavyktų gauti kelialapį? Jie priima hiperiukus. Aplinka, gydytojai, paslaugos, maistas viskas liuks. Su mano žiogu net 17dienų (iš 21 ) susitvarkė
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 02, 18:26)
mums labai padjo va ši stovykla,labai ledus pralaužė gal pabandyk ir tu
http://www.kaimoturi...t/stovyklos.htm
Vario, bet ten gydymas, o stovyklos kazkaip nelabai matau. be to, su kalbos sutrikimu abejoju ar ten leistu, nebent gautu siuntima
Roga, o kaip ten juos priziuri? As tik bijau, kad maniskiui kai uzplaukia, pabega, pasislepia..tai kiad uz tokis dalykus paskui negauciau eiti miskais ir pati ieskoti dingusio vaiko..bijau as..nors zinau, akd reikia paleisti akzkaip
Roga, o kaip ten juos priziuri? As tik bijau, kad maniskiui kai uzplaukia, pabega, pasislepia..tai kiad uz tokis dalykus paskui negauciau eiti miskais ir pati ieskoti dingusio vaiko..bijau as..nors zinau, akd reikia paleisti akzkaip
QUOTE(Alchemie @ 2008 06 02, 19:33)
šiaip jie tiek darbų duoda,kad tie vaikai neturi laiko kada ir kur eiti, bet manau priežiūra nebloga tik bėda yra ta, kad būtent ten vaikai ir miega po kelis tose nameliuose.
vieni kitus jie prižiūri, yra trenerių, jojimo, futbolo,krepšinio, maudymosi,keliavimo... vien žo grįžo benas nerealiai pasikeitęs ir labiau savimi pasitikintis, net mokytoja mokykloa taip sakė
vien žo pasiskambink, aš dar paieškosiu būtent vadovo, kuris bena prižiūrėjo telefono nuemrį va šituo pabandyk, ir visada nukreipia kur reikia 861773280.
velnias tik vienas nr išliko,mat ana telefona išploviau su viskuom