jungiuosi i gausu jusu buri
as irgi jau tris metus kazkur, periodiskai naudoju tuos lasus. ta prasme buna menesi normaliai galiu kvepuot (paprastai po apsilankymo pas lor ir antibiotiku dozes) ir po to vel prasideda

kaip tik manes negyde

ir antibiotikais (sumamed padejo labiausiai) ir cirrus'a geriau (cia pseudoefedrinas), po to jie pradejo neveikt, geriau aktifed'a, dar purskiau kazkoki purskala i nosi (nebeprisiminsiu pavadinimo, 50 litu kainavo mazutelis buteliukas), tada purskiau Beconase (sitas pernai metais buvo ilgam padejes

), be viso to dariausi alergijos testus du kartus - pirma karta rode alergija zoliu misiniui (ziemos pradzioj

) antra karta pavasariop nerode jokios alergijos.. o nosis kaip uzsikisus taip uzsikisus

kiek ivairiu vaistu antihistamininiu sugerus esu jau nei prisiminsiu nei suskaiciuosiu
beje, man visi tie nosies uzgulimai prasidejo po gimdymo

iki to laiko gyvenime nieko panasaus nebuvo
kaip gydytis ar atprast - nepatarsiu

as ivaldziau savo technika - uzgula, pas lor, gaunu cirrus arba pati perku aktifeda (zinoma tuo paciu lasinu ir lasus), taip pat purskiu beconase, gal dar kokius vaistus naudoju, neatgaminu dabar taip greitai

pastaraji karta (pries menesi) geriau antibiotikus kartu su visu tuo isvardintu papildomu gydymu. kolkas iki dabar gerai, tfu tfu tfu
tiesa, mano bedradarbe (kuriai beje irgi pastoviai nosis uzsikisus

) siule isbandyt toki namini recepta - i sauksta aliejaus isspaust cesnako sulciu ir tuo tirpalu tept nosies vidu. nezinau ar konkreciai sitas budas padejo, bet paskutini karta kai ji naudojau, kvepuoti tikrai lengviau pasidare