Įkraunama...
Įkraunama...

Pripratimas prie lašiukų nuo slogos

QUOTE(Tranquility @ 2008 12 01, 12:45)
Aš ir jau kokį mėnesį nebesilašinu  thumbup.gif
Dabar belieka neperšalti ir nusipirkti tablečių alerginiams atvejams (bo nuo to viskas ir prasidėdavo.. nuvažiuoji pas močiutę, pradedi čiaudėti....  doh.gif )

Merginos,
Gal galite patarti, ką daryti su itin sausa nosies gleivine? Būsiu dėkinga už Jūsų mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liūtuke @ 2008 12 05, 21:35)
Merginos,
Gal galite patarti, ką daryti su itin sausa nosies gleivine? Būsiu dėkinga už Jūsų mintis  4u.gif

Lasinkis alieju,nakciai ir ryte-tikrai padeda.Po kiek laiko gleivine susitvarko.
Atsakyti
Dar galima teptis vazelinu.
Atsakyti
Vazelinas neatstato gleivines,be to,jo nesukisi taip giliai kaip reikia.Yra dar tokie specialus lasiukai Coldastop,bet cia tiems,kurie babkiu neturi kur deti,nes ju sudetis praktiskai tokia kaip ir paprasto aliejaus smile.gif
Atsakyti
cia jus apie lasinimasi paprasto aliejaus?
Atsakyti
QUOTE(Zemiete @ 2008 12 07, 19:13)
cia jus apie lasinimasi paprasto aliejaus?

Taip.Tik rafinuotas turi buti,nerafinuotas netinka.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 12 08, 15:37)
Taip.Tik rafinuotas turi buti,nerafinuotas netinka.

Labai ačiū! 4u.gif Pasirodo genialu tai, kas paprasta smile.gif
Atsakyti
Perskaičiau šią temą ir patikėti negaliu bigsmile.gif ....Kad yra ir daugiau žmonių, turinčių tokią problemą kaip ir aš ax.gif Aš jau trys metai su nosimi vargstu, ir pas gydytojus vaikštau, o jie nieko neranda, ir tik vaistų krūvas išrašo. Be nosies lašiukų rodos neišgyvenčiau nė dienos. Bet pasiskaičius Jūsų sėkmės istorijų, atsirado viltis, kad gal galima kažką pakeisti doh.gif
Atsakyti
turejau is as sita problema. apsilankiau italijoj pas daktarus, tai sake, kad nosies gleivine isburkus, ir tik nuo vaistu susitraukia, israse priesalerginio purskalo nasonex. ji pavartojau 4 menesius, ir nustojau, nes brangus. naudojau juros vandeni, dabar zymiai geriau, bet vistiek nera taip, kaip buvo seniau, daktaras sake, kad tik operacija gali padeti. diena dar nieko, o nakti viena kuri nors puse uzsikisa. tada purskiu juros vandeni
Atsakyti
Apsidziaugiau radusi sia tema, nes pati neisdrisciau tokios uzvesti. Regis gi nieko cia gedingo, bet kaip dabar skustis savo beda, kai jau pusantru metu ja turiu, o nieko nedarau... Mano problema labai panasi - sloga. Truputi daugiau nei pusantru metu trunka. Kasdien sloguoju, bet ne istisai. Buna, kad per diena sunaudoju 1 servietele, o buna, kad ir pakelio neuztenka... Kartais ir kraujas is nosies pradeda begt. Jokiu laseliu nuo slogos nenaudoju, nes pameginau ir nepadejo. Buvau nusipirkus tableciu nuo slogos, bet irgi nieko. Buciau labai dekinga, jei kuri atsakytumet i siuos klausimus:
- pas koki gydytoja reikia kreiptis, kai sloga labai ilgai trunka (laringologa, alergologa ar ka?)?
- kokie tyrimai atliekami? Skausmingi? (itariu, kad laringologas gali ka nors i nosi sukist, o tai jau skaudes?)
- ar tyrimai pas alergologa gali buti mokami? Jei taip, kiek jie apytiksliai gali kainuoti?
- ar kam pavyko VISISKAI atsikratyti tokios ilgalaikes slogos?
Protu suvokiu, kad reikia kreiptis i gydytojus, bet dabar jau geda, kad taip ilgai nesikreipiau blush2.gif
Atsakyti
bet tau ar sloga ar tik nosis uzsikisus. nes nuo lasiuku man budavo tik nosis uzsikisus, o kraujas bega, nes lasai isgrauzia gleivine. reikia eiti pas LOR
Atsakyti
Uskista nosis buna tik kai ryte atsikeliu, o po to tai jau "normali" sloga buna. Del kraujo tai nepergyvenu, bet nuolat snargliotis tai jau atsibodo verysad.gif
Atsakyti