Įkraunama...
Įkraunama...

Pripratimas prie lašiukų nuo slogos

sveikutės,

pasirodo ne aš viena esu tokia narkomanė biggrin.gif mano purškimosi vaistų į nosį stažas jau beveik 14 metų blink.gif nuo 7 klasės kaip pradėjau...

viskas prasidėjop irgi nuo paprasčiausios slogos, pripratau... paskui tokie vaistai būtnai turėdavo būti po ranka, vien dėl saugumo, kažkaip psichologiškai geriau jausdavausi, kad jų turiu, jei ir nėra tokios slogos...

svarbiausia, mano tėtis yra LOR'istas doh.gif bandė jis man ir prideginti tą mano nosį, ir gėriau vaistus... bet man vis atrodydavo, kad paprasčiau įsipurkšti vaistų ir ramus bus blush2.gif

tai va taip ir gyvenu. nors dabar jau daug mažiau purškiuosi, bet vaistai visada šalia blush2.gif aišku, gleivinė išsausėjusi, nervina tokia priklausomybė, bet kažkaip vis bijau likt be vaistų doh.gif

bet reikia susiimt vieną dieną ir mest šitą reikalą.
Atsakyti
As galeciau jums patarti, nes pati turiu tokia beda, naudoja PHYSIOMER Hipertonini purskala, jid visas problemas issprendzia, ir nesausina nosies gleivines. Yra didele pakuote bet yra ir maza, kisenine. Pabandykit smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Atsitiktinau užklydau į šią temelę, noriu pasidalinti kuo gydžiausi nuo šios priklausomybės. Gydytoja rekomendavo Immuwash, jūros vanduo su kažkokiom ten rūgštim. Tai darydavau, kad į abi purškiu jo, o po kurio laiko jeigu sunku, purškiu į vieną vaistus nuo slogos. Ir visą laiką purkšdavau vaistus ar lašindavau į tą pačią šnervę. Po poros dienų pajusdavau, kad ta, kuri gavo tik Immuwash, jau "veikia", tada nustodavau apskritai purkšt vaistus. Tiesa, su kiekviena sloga procedūrą reikėdavo kartot. Kol baisioji sloga naudoju dažniausiai Olynth, kokią savaitę, po to eina atpratinimo procedūros. Immuwash tikrai suveikė, ko negalėčiau pasakyt apie kitus jūros vandenis (išbandžiau viską ką turėjo vaistinėj...). Vienas jo minusas - nepigus. Antras minusas - nuo atidarymo 3 mėn galioja 4u.gif Sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgele @ 2008 05 11, 11:15)
Sveikos,
Atsitiktinau užklydau į šią temelę, noriu pasidalinti kuo gydžiausi nuo šios priklausomybės. Gydytoja rekomendavo Immuwash, jūros vanduo su kažkokiom ten rūgštim. Tai darydavau, kad į abi purškiu jo, o po kurio laiko jeigu sunku, purškiu į vieną vaistus nuo slogos. Ir visą laiką purkšdavau vaistus ar lašindavau į tą pačią šnervę. Po poros dienų pajusdavau, kad ta, kuri gavo tik Immuwash, jau "veikia", tada nustodavau apskritai purkšt vaistus. Tiesa, su kiekviena sloga procedūrą reikėdavo kartot. Kol baisioji sloga naudoju dažniausiai Olynth, kokią savaitę, po to eina atpratinimo procedūros. Immuwash tikrai suveikė, ko negalėčiau pasakyt apie kitus jūros vandenis (išbandžiau viską ką turėjo vaistinėj...). Vienas jo minusas - nepigus. Antras minusas - nuo atidarymo 3 mėn galioja  4u.gif Sveikatos visoms  4u.gif

O kiek laiko turejot priklausomybe?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 05 11, 12:39)
O kiek laiko turejot priklausomybe?

Netoli metų laiko doh.gif Net kai praėjo, namie vis tiek visada turiu po ranka buteliuką... Tokį kompleksą įvarė doh.gif
Atsakyti
o gal galit pasakyti, tos kurios darėt operaciją nosies ar padėjo? nes kai kurie gyd. abejoja kad tai tinkamiausias problemos sprendimo būdas? g.gif o su vaistais jau 7 metai nosis varginama doh.gif
Atsakyti
Noriu pasigirti - jau menesi nesilasinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O nustojau lasintis labai paprastai, ikvepe mane Jurgeles patarimas, tik as, skirtingai nei ji, lasinausi i viena sverve ta prakeiktaji galazolina, o i kita - nieko, jokiu juros vandenu, jokiu kitu lasiuku.

Pradzioj buvo labai neiprasta, is ipratimo, automatiskai kartais i abi snerves - makt po lasa, bet paskui ipratau tik i viena, tai p dariau dvi savaites, kvepavau tik per ta snerve i kuria buvo lasinami lasai, ir tada pajutau, kad antroji, nelasinamoji snerve pradeda atsileisti, tada po truputi apskritai nustojau lasintis, ir stai jau menesi nebevartoju visai. Nors lasiukai dar vis po ranka, rankinuke taip pat, del visa pikto, nes mane be ju anksciau apimdavo panika verysad.gif

Zodziu, parasiau cia kaip anonimine alkoholike lotuliukas.gif

Tai va, dabar kvepuoju tikrai neblogai, kartais viena snerve lyg ir uzgulus, bet didelio diskomforto nejauciu, o siaip viskas labai gerai.

Rekomenduoju ir kitoms priklausomoms nuo lasiuku ismeginti 4u.gif ir pasveikti 4u.gif

Man tai net nesitiki, kad tai jau pabaiga, vis laukiu "atkrycio", nes tiek metu lasinausi ir neradau iseities, o cia taip viskas paprastai issisprende drinks_cheers.gif
Atsakyti
buvau pamiršus šią temą, bet Paramparara priminė biggrin.gif

QUOTE(Paramparara @ 2008 11 28, 13:31)
1. Noriu pasigirti - jau menesi nesilasinu

2. prakeiktaji galazolina,

3. nes mane be ju anksciau apimdavo panika

1. šaunuolė thumbup.gif taip ir toliau mirksiukas.gif

2. aš vis dar galazoliną naudoju doh.gif kai nestuke.gif buvau naudojau Xymeliną, bet paskui vėl grįžau prie galazolino, nes... pigiau blush2.gif

3. drinks_cheers.gif va va, tokį jausmą ir aš išgyvenu, jei išėjus nepasiimu vaistų doh.gif

mano naujienos, kaip suprantat, tokios pačios - vis dar purškiuosi verysad.gif bet paskaičius kaip jūs čia šauniai išgijot, reikia ir man pabandyt ax.gif

kas blogiausia, tai žiūriu, jog ir MB kažkaip vis dažniau purškiasi unsure.gif ngi galėjau pripratinti ir jį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fixa: 28 lapkričio 2008 - 13:47
na saunuole!ikvepei ir mane..bandysiu ir as!! 4u.gif
Atsakyti
papasakosiu ir as savo istorija, apie 8 metus lasinausi i nosi "Galazolin", buvau tik pipratus, kad verai imdavo, kai nosis pilna, buvau irzli , pikta blink.gif dar visi aplink ede ede, ka tu sau vaikel galvoji, nesveika, ir t.t. , kaip ir daugumai is cia! kokius 5 kartus bandziau mest , pereidama prie "vaikishko" Galazolino , nu zodziu, nesekmingai sad.gif bet dabar jau 2.5 metu esu visishkai atsikracius sito reikalo, visishkai paprastai _ ISIMYLEJAU wub.gif matyt galvele visai kitais dalykais uzsikisho, zinokit patciai savaime gavos, kad kuo tolyn tuo labiau nebereikejo lashiuku smile.gif

kaip ir visada sakau, viskas ateina savaime smile.gif tad manau, kuo maziau stengiames kazko atsikratyt, tuo labiau tai pavysta thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Paramparara @ 2008 11 28, 14:31)
Noriu pasigirti - jau menesi nesilasinu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O nustojau lasintis labai paprastai, ikvepe mane Jurgeles patarimas, tik as, skirtingai nei ji, lasinausi i viena sverve ta prakeiktaji galazolina, o i kita - nieko, jokiu juros vandenu, jokiu kitu lasiuku.

Pries daug metu (dar vidurine lankiau) buvau uzsitaisius sita beda,be lasiuku nosis visiskai nedirbo,lasinausi ta pati galazolina,ir atsikraciau ta prakeikta priklausomybe lygiai taip pat kaip ir tu thumbup.gif Lasinausi tik i viena snerve,bet kita atsistate tik gal po gero menesio,o tada kai jau galejau kvepuoti ir visai meciau.Bet po siai dienai negaliu lasintis jokiu lasiuku,nebent kokiu geresniu ir tik viena karta,kitaip vel prasidetu viskas is naujo.Nosis gerai toleruoja tik efedrina,bet jam reikia recepto ir yra gaminamas,taigi sudetingas reikalas.Taigi jei sloga-geriu tabletes nuo slogos(nakciai,o ryte-priesalerginius,kurie nemigdo ) ir jokiu lasiuku thumbup.gif
Atsakyti
Aš ir jau kokį mėnesį nebesilašinu thumbup.gif
Dabar belieka neperšalti ir nusipirkti tablečių alerginiams atvejams (bo nuo to viskas ir prasidėdavo.. nuvažiuoji pas močiutę, pradedi čiaudėti.... doh.gif )
Atsakyti