QUOTE(Dolitukeee @ 2011 07 03, 17:41)
oi as ir turiu sita zaraza
niekaip nepavyksta atsikratyti priklausomybes...
Sudafed naudoju gal kokius metus.. ir prasidejo viskas nuo paprastos slogos... paskui ta sloga dingo, atsirado nosies uzgulimas naktimis. Tai dazniausiai naudojau tik pries miega.. kazkaip kai bunu vertikalioje padetyje nosis yra tik siek tiek uzgulusi, bet tik atsigulu, viskas - tragedija. Tikrai kaip du sandarus kamstukai ikisti i nosi.
Taip isitaisiau ir letini sinusita.. sugeriu antibijotikus- baigiasi skausmai skruostuose, bet nosis vis tiek uzgulusi
Bet siandien pasiryzau galutinai. nes vakar net nosies pertvara pradejo skaudeti.. jau matyt per daug cia man ju
nuejau i vaistine, tai pasiule kazkokia naujove PREVALIN vadinasi, jame nera atihestaminu ir steroidu.. ir nesukelia priklausomybes. jie nuo alergijos.. zoliniai.. bet sake turetu sumazinti nosies uzgulima.. pamegsinsiu.. 

Taip isitaisiau ir letini sinusita.. sugeriu antibijotikus- baigiasi skausmai skruostuose, bet nosis vis tiek uzgulusi

Bet siandien pasiryzau galutinai. nes vakar net nosies pertvara pradejo skaudeti.. jau matyt per daug cia man ju

Ir kaip jie jums ar atkemša? Aš tai bandžiau verstis su jūros vandeniu, bet tik dar labiau man užgula...