Įkraunama...
Įkraunama...

Pripratimas prie lašiukų nuo slogos

QUOTE(kristteja @ 2010 10 03, 17:39)
Sveikos, nežinau aš čia į temą ar ne, nes temos neskaičiau, bet yra super lašiukai slogai, ypač užsitęsusiai gydyti. Tai colargoli, parduodami vaistinėse, kurios gamina vaistus. parduodami be recepto, yra skirtingo stiprumo priklausomai nuo amžiaus. Savo pusės metų leliui slogą gydžiau daugiau kaip savaitę įv. būdais, bet paskui kažkuriame SM forume pasiskaičiau, kad kažkam jie padėjo. Efektas nerealus thumbup.gif  Pradėjau lašinti penktadienį vakare ir šiąnakt mano angeliukas miegojo ramus kaip belgas smile.gif Jokios slogos požymių neliko thumbup.gif

Tiesa, lašiukai su jodu, todėl terlionės yra, bet daugiau niekada kitų nepirksiu 4u.gif

Colargolis yra naujas buvusio protorgiolio lasu pavadinimas, jis yra skirtas gydyti pulingai slogai. Tikrai nepatariu tais lasiukais uzsizaisti, o juo labiau eksperimentuoti su maziuku, ypac nepasiarus su ggydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2010 10 03, 22:30)
Colargolis yra naujas buvusio protorgiolio lasu pavadinimas, jis yra skirtas gydyti pulingai slogai. Tikrai nepatariu tais lasiukais uzsizaisti, o juo labiau eksperimentuoti su maziuku, ypac nepasiarus su ggydytoja.

tai, kad su gydytoja pasitariau smile.gif
ji sakė, kad tai senas rušiskas vaistas ir tikrai nepakenks. šimtą kartų geriau nei visi otrivinai ir visa kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristteja @ 2010 10 03, 22:35)
tai, kad su gydytoja pasitariau smile.gif
ji sakė, kad tai senas rušiskas vaistas ir tikrai nepakenks. šimtą kartų geriau nei visi otrivinai ir visa kita smile.gif

Taip, zinau, kad senas rusiskas vaistas, pati kazkada vaikystej ji naudojau, tik jis ne lasinti reikedavo, o v=sumirkytus vatos tamponelius i nosi kisti.
Is tikruju tai nezinau kokia pas Jusu vaikuti sloga, jei gydytoja skyre, reiksia reikejo, bet pasikartosiu, jis skiriamas esant pulingai slogai.
O del to, kad geresnis uz visokius otrivinus, apskritai negalima kalbeti, bes otrivinas skirtas kovoti su vienokia sloga, colargolis - su kitokio pobudzio sloga ir siu dvieju vaistu niekaip negalima lyginta, cia tas pats kas kalbetume kas geriau, antibiotikai ar kontraceptikai smile.gif .

O siaip tai mes cia ne i tema postinam jau kuri laika 4u.gif , tema apie pripratima nuo lasiuku, o ne apie slogos gydyma. smile.gif
Atsakyti
Apie pripratimo atsikratyma:
Buvau tikrai priklausoma nuo lasiuku/purskaliuku. Neiskenciau ir ejau pas LOR gydytoja konsultacijos: nakties metu/dienos metu po kelis kartus tekdavo isipurksti vaistuku, kad galeciau normaliai jaustis. Gydytoja patare naudoti TIK Euphorbium purskaliuka extra atveju, o visa kita - kova su savimi, tiesiog nepasiduoti, nelasinti/nepurksti.
Siuo metu esu laiminga, kad nereikia nei nakti prie lovos laikyti buteliuko, nei pastoviai rankineje nesiotis jo smile.gif .
Pabandykit, realiai juk tereikia tik mesti ir tiek 4u.gif
Atsakyti
pas mane irgi apie 10m stazas kasdienio lasiuku lasinimo i nosi. niekaip negaliu liautis, jau net kai kurie giminaiciai snabzdasi, kad tam buteliuke ne vaistai, o narkotikai smile.gifsmile.gif
patiko patarimas lasinti tik i viena landa, reikes butinai isbandyti.
Atsakyti
Kai jau visai beda lasinu Vibrocili, jis nera kenksmingas, nes ji galima ir maziems vaikuciams, aisku ilgai vartojant butu jau beda, o daznam naudojimui renkuosi juros vandeni thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau nusprendžiau atsikratyti ir nuo šios priklausomybės. Purškiausi diena iš dienos apie 8-9metus. Be purškalo iš namų neidavau, nes prasidėdavo baisi panika, kad nebeprakvėpuosiu. O su užsikimšusia nosimi ne ką ir be paveiksi... be to ir galva pradeda įsiskaudėti.. Visgi prieš savaitę pasiskaičiau šį forumiuką ir nusprendžiau pabandyt 'nulipt' nuo (mega total blogio) ksilometazolino. smile.gif Taigi tą pačią dieną nulekiau į vaistinę ir nusipirkau Nasonex ir Quixx (jūros vandenukas purškiamas), Humer'į ir Gelomyrtol kapsules turėjau iš anksčiau. Xylo-mepha (xymelin analogas) nesipurškiau nuo pietų. Atėjo vakaras, nosis užsikimšo kaip nežinia kas, galva ir ne ką geriau nei kibiras.. Žodžiu prasiploviau nosį su Humer'iu, įsipurškiau Nasonex ir išgėriau kapsulę Gelomyrtol. Rezultatas aišku 0-inis.. pagerėjimo jokio. Naktį prasiblaškiau, miegojau gal 2-3val. Rytas..plaunu nosį Humeriu, geriu Gelomyrtol. Diena kaip kažkoks košmaras, tiesa įsipurškus Quixx lyg ir biškutuką oro per nosį įeina, bet tai praktiškai lygu nuliui. Pagaliau ilgai lauktas vakaras, plaunu nosį, prieš miegą Nasonex ir Gelomyrtol kapsulytę. Griūnu į lovą, visgi miegas nugalėjo. Naktį n kartų atsibudinėjau, ėjau atsigert, o tai burna pastoviai perdžiūsta..baisu.. Atsikeliu ryte na ir jau šioks toks rezultatas.. viena puse lyg jau ir prakvėpuot gaunas!! bigsmile.gif Na ir su kiekviena diena kol kas vis geriau. Praėjo ~savaitė ir kvėpuoju pakankamai neblogai, be diskomforto.

Tai jei kas skaitot ir dar negalit apsispręst, tai tikiuosi mano žinutė Jus pastūmės tai padaryt! Nėra nieko baisaus. Tereiks tik kokias tris dienas truputuką pasikankint, kol pradėsit savo nosytem kvėpuot. drinks_cheers.gif

SĖKMĖS!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boy: 27 lapkričio 2010 - 17:09
QUOTE(boy @ 2010 11 27, 17:06)
Pagaliau nusprendžiau atsikratyti ir nuo šios priklausomybės.

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(boy @ 2010 11 27, 18:06)
Pagaliau nusprendžiau atsikratyti ir nuo šios priklausomybės.

Eh ir as pripratau prie Otrovin'o sad.gif nuo siand bandau nesipurkst... ale ot sove man i galva papurskt tada pirma karta.. tik nesuprantu, kas cia per vaistas, jei iskart prisirisi prie jo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(soalina @ 2011 03 18, 16:26)
Eh ir as pripratau prie Otrovin'o sad.gif nuo siand bandau nesipurkst... ale ot sove man i galva papurskt tada pirma karta.. tik nesuprantu, kas cia per vaistas, jei iskart prisirisi prie jo  verysad.gif

na aš neperseniausiai purškiausi pora dienu, na ir nieko baisaus nenutiko. Svarbiausia ilgai nesipurkšt ilgai. Kuo ilgiau purškiesi tuo baisesnis pripratimas, poto mest labai sunku, vos ne menesį su užgulta norimi vaikščiot reikia...

na ką aš galiu pasakyt... SĖKMĖS wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 10 15, 11:23)
Apie pripratimo atsikratyma:
Buvau tikrai priklausoma nuo lasiuku/purskaliuku. Neiskenciau ir ejau pas LOR gydytoja konsultacijos: nakties metu/dienos metu po kelis kartus tekdavo isipurksti vaistuku, kad galeciau normaliai jaustis. Gydytoja patare naudoti TIK Euphorbium purskaliuka extra atveju, o visa kita - kova su savimi, tiesiog nepasiduoti, nelasinti/nepurksti.
Siuo metu esu laiminga, kad nereikia nei nakti prie lovos laikyti buteliuko, nei pastoviai rankineje nesiotis jo  smile.gif .
Pabandykit, realiai juk tereikia tik mesti ir tiek  4u.gif

kaip kovoti su savim jeigu noris tiek uzsikimsus kad negali prakvepuot. diena dar gali tvet o nakti doh.gif doh.gif tokie vaistai turetu buti parduodami tik su receptu.
as nematau kitos iseities tik operacija. bet sake kad iki operacijos menesi negali lasinti, tai nezinau kaip reiketu istverti doh.gif doh.gif
Papildyta:
pora dienu juokai as jau purskiuosi keli metai
Atsakyti
QUOTE(ZBITKA @ 2011 03 22, 01:09)
kaip kovoti su savim jeigu noris tiek uzsikimsus kad negali prakvepuot. diena dar gali tvet o nakti doh.gif  doh.gif  tokie vaistai turetu buti parduodami tik su receptu.
as nematau kitos iseities tik operacija. bet sake kad iki operacijos menesi negali lasinti, tai nezinau kaip reiketu istverti doh.gif  doh.gif
Papildyta:
pora dienu juokai as jau purskiuosi keli metai

Purkskit tik i viena snerve ir per pora menesiu nebeliks problemos.
Atsakyti