Įkraunama...
Įkraunama...

Pripratimas prie lašiukų nuo slogos

Perskaiciau neseniai straipsni apie pripratima prie lasiuku nuo slogos.
Anksciau maniau, kad as viena tokia nelaimele.
Atsiliepkit prasau kas turit ar turejot ta priklausomybe, kaip jos atikratet?
As priklausoma jau ne vienus metus ir taip nusibodo, norisi viena karta padeti taska sioje istorijoje ir atsikratyti nuolatinio lasinimosi.
Atsakyti
vietoj lasiuku bandyk naudot juros vandeni, parduodama vaistinese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 01 08, 17:39)

^^liutuke, 08 Sau 2008 - 17:39, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

^^liutuke, 08 Sau 2008 - 17:39, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

vietoj lasiuku bandyk naudot juros vandeni, parduodama vaistinese mirksiukas.gif

Isbandyta jau.
Deja, bet tikrai nepadeda, visokie juros vandenys ir zoleliu tirpaliukai veiksmingi kai pripratimas nedidelis, o mano atveju doh.gif
Atsakyti
aš pripratus irgi smile.gif otrivin naudoju jau gal 4 metus.. jeigu ne daugiau smile.gif

šiaip momentu buvau veik atsikračius bet vėl peršalau ir pradedam iš naujo biggrin.gif

tiesiog reikia mažinti.... pvz aš dabar lašinu tik į vieną pusę ir tik naktį. o pradėjau kad dieną lašinau tik į vieną pusę, paskui dieną jau nebelašinau.... dabar naktį...
žodžiu smile.gif

o vanduo ir man nelb padeda bet praplauti tai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paramparara @ 2008 01 08, 17:36)

Paramparara, 08 Sau 2008 - 17:36, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Paramparara, 08 Sau 2008 - 17:36, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

As priklausoma jau ne vienus metus ir taip nusibodo, norisi viena karta padeti taska sioje istorijoje ir atsikratyti nuolatinio lasinimosi.

Pas loristą eiti ir kuo greičiau. Turi jau lėtinį rinitą, greičiausiai ir atrofinį. Gleivinė nosies suplonėjusi, savo funkcijos nebeatlieka.
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2008 01 09, 10:14)

Saule100, 09 Sau 2008 - 10:14, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Saule100, 09 Sau 2008 - 10:14, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Pas loristą eiti ir kuo greičiau. Turi jau lėtinį rinitą, greičiausiai ir atrofinį. Gleivinė nosies suplonėjusi, savo funkcijos nebeatlieka.

O ka loras darytu, idomu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2008 01 09, 12:39)

Azazella, 09 Sau 2008 - 12:39, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Azazella, 09 Sau 2008 - 12:39, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Gydytų bigsmile.gif . Šiaip tai nieko gero. Gydymo metodas jeigu gerai pamenu, chirurginis.
Atsakyti
švilpt eina biggrin.gif

jau verčiau atprasti...

ir tai įmanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2008 01 09, 15:11)

Saule100, 09 Sau 2008 - 15:11, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Saule100, 09 Sau 2008 - 15:11, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Gydytų bigsmile.gif . Šiaip tai nieko gero. Gydymo metodas jeigu gerai pamenu, chirurginis.

Seniai tuo domejausi ir maniau, kad truputeli gydymo metodai pasikeite, nes girdejau toki atveji, kad zmogu po visu chirurginiu invaziju atpratino nuo laseliu, bet uzsodino ant vazelino verysad.gif
Atsakyti
man irgi taip buvo, paauglysteje kelerius metus buvau priklausoma nuo galazolino. net ligoninej gulejau, leido antibiotkus, nes galvojo, kad sinusitas. be lasiuku prakvepuoti negaledavau visai, atrode, kad nosies neturiu smile.gif niekas nebegdavo, tiesiog "uzsitraukdavo" kvepavimo takai.
po to kazkada nustate alergija dulkems, tai suzinojau nekvepavimo priezasti. ir nepamenu kaip, bet buvau priversta tuos vaistus nustoti vartojusi. gal pamirsau kazkur isvaziavusi, nezinau. ir prakentejus pora dienu kvepavimas susitvarke! tada supratau, kad kai vaistai baigia veikti, kuri laika dar buna sunku kvepuoti, o po to nosis susitvarko.
bet dar ir dabar, jei susergu sloga ir pradedu vaistus naudoti, po slogos dar ilga laika bunu priklausoma. labai jau nepatogu nekvepuojant per nosi buna, todel prireikia pastangu susikaupti ir nustoti.
na o mano vaikinas irgi daznai lasus naudoja, bet jam nosis nuolat bega ir yra uzsikimsusi del kreivu pertvaru ar kazko tokio, o ji snieko nedaro. tai ci ajau kitas atvejis, nustojimas vartoti niekuo nepadetu.
Atsakyti
QUOTE(vysnaitele @ 2008 01 09, 17:20)

vysnaitele, 09 Sau 2008 - 17:20, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

vysnaitele, 09 Sau 2008 - 17:20, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

man irgi taip buvo, paauglysteje kelerius metus buvau priklausoma nuo galazolino. net ligoninej gulejau, leido antibiotkus, nes galvojo, kad sinusitas. be lasiuku prakvepuoti negaledavau visai, atrode, kad nosies neturiu smile.gif niekas nebegdavo, tiesiog "uzsitraukdavo" kvepavimo takai.
po to kazkada nustate alergija dulkems, tai suzinojau nekvepavimo priezasti. ir nepamenu kaip, bet buvau priversta tuos vaistus nustoti vartojusi. gal pamirsau kazkur isvaziavusi, nezinau. ir prakentejus pora dienu kvepavimas susitvarke! tada supratau, kad kai vaistai baigia veikti, kuri laika dar buna sunku kvepuoti, o po to nosis susitvarko.
bet dar ir dabar, jei susergu sloga ir pradedu vaistus naudoti, po slogos dar ilga laika bunu priklausoma. labai jau nepatogu nekvepuojant per nosi buna, todel prireikia pastangu susikaupti ir nustoti.
na o mano vaikinas irgi daznai lasus naudoja, bet jam nosis nuolat bega ir yra uzsikimsusi del kreivu pertvaru ar kazko tokio, o ji snieko nedaro. tai ci ajau kitas atvejis, nustojimas vartoti niekuo nepadetu.

Tai va, ir man tas pats, jei tik pusdieni nesilasinu, tai nosis nebega, jokiu gleiviu nera, bet pasidaro sausa sausa ir negaliu prakvepuoti.
Atsikratyti priklausomybes tiesiog nesilasinant nepavyksta, nes esu priklausoma nuo tu lasiuku daug metu (tiklu skaiciu nerasysiu, nekraupinsiu zmoniu) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paramparara @ 2008 01 09, 17:47)

Paramparara, 09 Sau 2008 - 17:47, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Paramparara, 09 Sau 2008 - 17:47, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:

Tai va, ir man tas pats, jei tik pusdieni nesilasinu, tai nosis nebega, jokiu gleiviu nera, bet pasidaro sausa sausa ir negaliu prakvepuoti.
Atsikratyti priklausomybes tiesiog nesilasinant nepavyksta, nes esu priklausoma nuo tu lasiuku daug metu (tiklu skaiciu nerasysiu, nekraupinsiu zmoniu) lotuliukas.gif

manes nepakraupinsi, nes as jau pakankamai kraupstu save prisiminusi. o juk naudojau lasus net ir antibiotikais grynai per savo kvaila galva! stebiuosi dabar, kad uosle turiu ir dar visai nebloga.

mano labai nuosirdus patarimas butu susiimti ir nustoti smile.gif
bus sunku miegoti, sunku galvoti, dirbti, bet tikrai verta. bent jau eksperimento tikslais, kad zinotum, ar pagereja po to. fizine veikla nosies bukle pagerina siaip. kazkada mokykloj per fizini turejom begti 10 ratu aplink stadiona pazymiui. vos nenumiriau pamaciusi, kad vaistu neatsinesiau! o poveiksi kaip tik baiginejusi. maniau, padusiu gi.. kai jau reikejo begti, nosis visai uzsikimso, o po vieno rato jau buvo taip, lyg jokiu problemu gyvenime nebuciau turejusi.
tai jei prasides lomkes (biggrin.gif), palakstyk, apdaryk atsispaudimu arba i karsta dusa nueik.
tikrai verta zinok wink.gif
Atsakyti