Įkraunama...
Įkraunama...

vilmukes seimynele

--Resize_Images_Alt_Text--

stai taip mes dalyvaujam 4 val. nakties biggrin.gif
taip linksma, kad net pienas baigia pabegti is pilvuko tongue.gif
Atsakyti
Ale nakti lygiai taip ir mano vaikas dalyvauja, tik apie sesta laugh.gif laugh.gif

Koks grazuolis tavo vaikinukas!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,pats tinkamiausias laikas dukti laugh.gif
Atsakyti
net geda pasakyt, kad nebuvau dar maciusi!
labai grazus berniukai.
man labai patiko nuotraukas meskiukas tarp meskiuku. sypsosi visa burna. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 02 03, 09:19)

stai taip mes dalyvaujam 4 val. nakties biggrin.gif
taip linksma, kad net pienas baigia pabegti is pilvuko tongue.gif

thumbup.gif thumbup.gif fainas naktibaldukas, tik tėveliam turbūt nelabai faina 4 nakties biggrin.gif
Atsakyti
vis norejau pasakyti, kad mes vasara bazuojames visai netoli Marijampoles. O ir Marijampolej bunasm gana daznai....
Vilkaviskyje gyvena musu tevai.
Atsakyti
QUOTE (Kotryna 28 @ 2004 02 03, 07:55)
vis norejau pasakyti, kad mes vasara bazuojames visai netoli Marijampoles. O ir Marijampolej bunasm gana daznai....
Vilkaviskyje gyvena musu tevai.

valio clap.gif , tai musu martuke pasirodo visai netoli buna thumbup.gif , tai gal kai grisit reiktu susibegti susipazinti wink.gif
Atsakyti
Butinai martuke parodytume laugh.gif
Tikrai, kaip vaziuosim i Lietuva as tau parasysiu ir gal but susipazintume, butu faina thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 01 30, 13:29)

o cia musu "miniaku klubas" snustelejo penkiaminutei biggrin.gif

jau tie maziai taip graziai ir saldziai moka miegot rolleyes.gif thumbup.gif thumbup.gif . tikriausiai angeliukus sapnuoja wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu nezinau, bet mums pakolkas ant pilvo iseina tik sitaip guleti , su paciu didziausiu dudu orkestru protest.gif --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
aciu visoms mamytems uz pagyrimus smile.gif , augsim toliau ir tesim savo fotosesijas biggrin.gif
Atsakyti
Jau koks linksmuolis. clap.gif clap.gif
Isskyrus paskutine foto wink.gif

Ziuriu dedi nuotraukas i Banga, ar paprastai tau ten viskas gaunasi? Man tai is desimto karto ikelia mad.gif Ir tai - kaikuriu visai nepavyksta, nors dydis normalus doh.gif
Atsakyti