LAbai garzus broliukai ir abu i mama panasus labai labai, ypac Martynukas
Pasiilgom, pasiilgom
Marčiukas visai mergaičiukas pasidarė. Va ką ilgi plaukučiai daro. Bet man jis toks gražus. Abu vaikai gražūs, tokie meilūs labai atrodo
Marčiukas visai mergaičiukas pasidarė. Va ką ilgi plaukučiai daro. Bet man jis toks gražus. Abu vaikai gražūs, tokie meilūs labai atrodo
ojei kiek fotkiu praleidus as
nu tavo vyriokai tokie man saldus,ypac Martynas,nu toks
fotkes kur su braskemis labai labai grazios
QUOTE(undine @ 2005 08 20, 23:03)
ojei kiek fotkiu praleidus as
ačiū
Simtas metu cia nebuvau Na, bet jus ir isaugote, dar isgrazejote maziukas tikras mamytes kopija Grazuoliai
mūsų atostogos prie jūros
Kokie broliukai. Tokie abieju svelnus bruozai ir kokie abu sviesiaplaukiai, tikri mamytes sunaiteliai
Nu labai gražios nuotraukytės, kai žiūri tokias nuotraukas, tai supranti, kad ir Lietuvoje atostogauti labai smagu
QUOTE(Jure @ 2005 09 02, 06:45)
Nu labai gražios nuotraukytės, kai žiūri tokias nuotraukas, tai supranti, kad ir Lietuvoje atostogauti labai smagu
labai simpatiski vaikuciai , o gamta kokia grazi
Labai faina, kad įdedi vis naujų nuotraukyčių. Kaip faina du broliukai, greičiausiai labai jie prisirišę vienas prie kito? Nuotraukos ir vaikučiai, be abejo ir mamytė nuostabios
O kur jūs čia? Nidoj
O kur jūs čia? Nidoj
Labai simpatiski broliukai
QUOTE(geluta @ 2005 09 02, 11:57)
Labai faina, kad įdedi vis naujų nuotraukyčių. Kaip faina du broliukai, greičiausiai labai jie prisirišę vienas prie kito? Nuotraukos ir vaikučiai, be abejo ir mamytė nuostabios
O kur jūs čia? Nidoj
O kur jūs čia? Nidoj
kur prie jūros, tai Pervalkoje, o va tose gražiosiose kopose, tai Nidoje