Įkraunama...
Įkraunama...

vilmukes seimynele

LAbai garzus broliukai ir abu i mama panasus labai labai, ypac Martynukas
Atsakyti
Pasiilgom, pasiilgom smile.gif
Marčiukas visai mergaičiukas pasidarė. Va ką ilgi plaukučiai daro. Bet man jis toks gražus. Abu vaikai gražūs, tokie meilūs labai atrodo wub.gif
Atsakyti
ojei kiek fotkiu praleidus as doh.gif ax.gif blush2.gif
nu tavo vyriokai tokie man saldus,ypac Martynas,nu toks wub.gif wub.gif thumbup.gif
fotkes kur su braskemis labai labai grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(undine @ 2005 08 20, 23:03)
ojei kiek fotkiu praleidus as  doh.gif  ax.gif  blush2.gif
nu tavo vyriokai tokie man saldus,ypac Martynas,nu toks  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif
fotkes kur su braskemis labai labai grazios  thumbup.gif

ačiū 4u.gif mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Simtas metu cia nebuvau blush2.gif Na, bet jus ir isaugote, dar isgrazejote wub.gif wub.gif wub.gif maziukas tikras mamytes kopija wub.gif ax.gif Grazuoliai wub.gif
Atsakyti
mūsų atostogos prie jūros 4u.gif thumbup.gif

Atsakyti
Kokie wub.gif wub.gif wub.gif broliukai. Tokie abieju svelnus bruozai wub.gif ir kokie abu sviesiaplaukiai, tikri mamytes sunaiteliai tongue.gif wub.gif
Atsakyti
Nu labai gražios nuotraukytės, kai žiūri tokias nuotraukas, tai supranti, kad ir Lietuvoje atostogauti labai smagu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jure @ 2005 09 02, 06:45)
Nu labai gražios nuotraukytės, kai žiūri tokias nuotraukas, tai supranti, kad ir Lietuvoje atostogauti labai smagu 4u.gif

labai simpatiski vaikuciai wub.gif , o gamta kokia grazi thumbup.gif
Atsakyti
Labai faina, kad įdedi vis naujų nuotraukyčių. Kaip faina du broliukai, greičiausiai labai jie prisirišę vienas prie kito? Nuotraukos ir vaikučiai, be abejo ir mamytė nuostabios thumbup.gif
O kur jūs čia? Nidoj g.gif
Atsakyti
Labai simpatiski broliukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(geluta @ 2005 09 02, 11:57)
Labai faina, kad įdedi vis naujų nuotraukyčių. Kaip faina du broliukai, greičiausiai labai jie prisirišę vienas prie kito? Nuotraukos ir vaikučiai, be abejo ir mamytė nuostabios  thumbup.gif
O kur jūs čia? Nidoj  g.gif

kur prie jūros, tai Pervalkoje, o va tose gražiosiose kopose, tai Nidoje ax.gif
Atsakyti