Įkraunama...
Įkraunama...

vilmukes seimynele

QUOTE(vilmuke @ 2005 04 18, 09:50)
4u.gif

mano svajoklis ax.gif  wub.gif

Labas, vakar paskyriau visą valandukę, kad pažiūrėčiau į tavo šeimynėlę, tai kaip žiūrėjau nuo pat pradžių tai net keista kaip greita auga vaikai, pirmose nuotraukose kūdikėlis,o paskutinėse jau visas vyras, kuris spėju yra judrus vaikas.Faina, pazydžiu tau tokių sveikų, gražių vaikučių.Laukiu naujų nuotraukų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(reisa @ 2005 06 26, 13:56)
Labas, vakar paskyriau visą valandukę, kad pažiūrėčiau į tavo šeimynėlę, tai kaip žiūrėjau nuo pat pradžių tai net keista kaip greita auga vaikai, pirmose nuotraukose kūdikėlis,o paskutinėse jau visas vyras, kuris spėju yra judrus vaikas.Faina, pazydžiu tau tokių sveikų, gražių vaikučių.Laukiu naujų nuotraukų. smile.gif

ačiū už komplimentus mirksiukas.gif wub.gif rolleyes.gif drinks_cheers.gif

svarbu yra pageidaujančių, tai mes stengsimės greitu laiku pasifotkinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 26 birželio 2005 - 13:05
Wow kad išstypę tavo vyriokai thumbup.gif Ir kokioj gražioj vietoj savaitgalius leidžiat cool.gif
Atsakyti
biškutėlį atsinaujinam 4u.gif

wub.gif

Atsakyti
o šia braškių valgymo įpatumai biggrin.gif

Atsakyti
Ale koks pozuotojas Martynas thumbup.gif Toks meilus labai atrodo wub.gif
Lėja visai nepozuoja, o tik bėga nuo fotiko kiek kojos įkabina. Bet aš vistiek pagaunu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2005 06 27, 09:57)
Ale koks pozuotojas Martynas  thumbup.gif Toks meilus labai atrodo  wub.gif
Lėja visai nepozuoja, o tik bėga nuo fotiko kiek kojos įkabina. Bet aš vistiek pagaunu  rolleyes.gif

o mano tik pamato, kad fotkinu iš karto pozuoti puola, ypač mėgsta va taip pasilenkus ranka atsiremti wub.gif rolleyes.gif
Atsakyti
ale jau koks vyras didelis thumbup.gif
ir plaukiukai tokie gražūs wub.gif
Atsakyti
Nu tikrai labai gražios nuotraukėlės thumbup.gif Marčiukas tikras pozuotojas thumbup.gif
Atsakyti
O kur tavo dičkis, bijo objektyvo?
O šitą Martyno nuotrauką tai siųsk į kokią modelių agentūrą, pozuot jau moka, šypsena žavinga, visas modelis išeitų.O braškes mėgsta valgyt ar tik fotografuotis prie jų patinka? smile.gif
Atsakyti
Nu labai simpatiškai vaikinukas thumbup.gif Bet įtariu ,kad jis tos braškės ir neparagavo biggrin.gif g.gif Na mūsų Guoda tai irgi mėgsta su uogom pažaist,bet jau į burną tai jokiu būdu neįgrūsi doh.gif sad.gif
Atsakyti
mano karaliukas biggrin.gif

merginos į jūsų sveikatą drinks_cheers.gif
Atsakyti