Įkraunama...
Įkraunama...

vilmukes seimynele

LABAI FAINOS NUOTRAUKYTĖS wub.gif
user posted image
wub.gif thumbup.gif thumbup.gif LABAI ŠAUNŪS ,,GRAŽUČIAI,,JŪSŲ BERNIUKAI:wub: thumbup.gif
Atsakyti
user posted imageSVEIKINAME MAMYTĘ SU MOTERS DIENA 4u.gif user posted image
Atsakyti
Kokie faini bachurai thumbup.gif wub.gif, mano Kamiles komentaras biggrin.gif
O jaunesnis sunelis jau toks panasus i mano kriksto sunu rolleyes.gif
Atsakyti
nu ka pagalvojau, kad reiktu imesti kelias nuotraukeles mirksiukas.gif

radau nuo vasaros pora geru vaizdeliu, cia mano vyresnelis demonstruoja Matricos elementus biggrin.gif
user posted imageuser posted image

na o cia mazgys ax.gif , meistru meistrelis Jurgelis biggrin.gif

user posted imageuser posted image
cia siaip sau ax.gif user posted image

o cia pas mociute po langais kurapku ferma isiveise biggrin.gif, ketvirta ten uz medzio pasisilepus user posted image

hmmmmm g.gif nesuprantu ar mes negrazus ar ka blush2.gif , kad nei vienos marcios neturim, niekas mums nesisiulo laugh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 15 kovo 2005 - 11:23
Nu Tamošius pavaro blink.gif
Pagyvensit be marčios, gražūs gražūs, labai labai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aciu dobsiuk wub.gif , tu musu etatine lankytoja mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

Nu sauni seimynele ir vaikuciai labai faini thumbup.gif. Sekmes jums augant :mirksiukas
Atsakyti
Jo su Tomu geros nuotraukos,bet ir mazasis bus visu galu meistras kaip supratau thumbup.gif
Atsakyti
Tamosiaus vikruntasai ispudingi thumbup.gif O kaip padaryt nuotrauka, kad toks judesys neisplauktu? Nu as viena karta bandziau, bet man isplaukia vaizdas g.gif
O Marciu tikras bernas, jau prie irankiu su didziausiu susidomejimu traukia wub.gif
Grazus jus grazus wub.gif wub.gif
Atsakyti
ewa, tikrai nezinau g.gif schmoll.gif , cia mano vyras fotkino, jis viska issinagrineja, man tai niekas niekada nesigauna schmoll.gif , o dar be to cia su visai paprastu skaitmeniniu daryta, as jo paklausiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Paklausk, paklausk, nes as visokius nustatymus isbandziau, nu neiseina man cry.gif cry.gif Savo sunena viena karta vaikiau vis is medzio sokt liepiau, kad pagauti sokimo momenta, ir s..... gavosi cry.gif
Atsakyti
Niu gražūs tavo bernužėliai,visai mum į žentus tiktų ax.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti