LABAI FAINOS NUOTRAUKYTĖS
LABAI ŠAUNŪS ,,GRAŽUČIAI,,JŪSŲ BERNIUKAI:wub:
SVEIKINAME MAMYTĘ SU MOTERS DIENA
Kokie faini bachurai , mano Kamiles komentaras
O jaunesnis sunelis jau toks panasus i mano kriksto sunu
O jaunesnis sunelis jau toks panasus i mano kriksto sunu
nu ka pagalvojau, kad reiktu imesti kelias nuotraukeles
radau nuo vasaros pora geru vaizdeliu, cia mano vyresnelis demonstruoja Matricos elementus
na o cia mazgys , meistru meistrelis Jurgelis
cia siaip sau
o cia pas mociute po langais kurapku ferma isiveise , ketvirta ten uz medzio pasisilepus
hmmmmm nesuprantu ar mes negrazus ar ka , kad nei vienos marcios neturim, niekas mums nesisiulo
radau nuo vasaros pora geru vaizdeliu, cia mano vyresnelis demonstruoja Matricos elementus
na o cia mazgys , meistru meistrelis Jurgelis
cia siaip sau
o cia pas mociute po langais kurapku ferma isiveise , ketvirta ten uz medzio pasisilepus
hmmmmm nesuprantu ar mes negrazus ar ka , kad nei vienos marcios neturim, niekas mums nesisiulo
Nu Tamošius pavaro
Pagyvensit be marčios, gražūs gražūs, labai labai
Pagyvensit be marčios, gražūs gražūs, labai labai
aciu dobsiuk , tu musu etatine lankytoja
Nu sauni seimynele ir vaikuciai labai faini . Sekmes jums augant :mirksiukas
Jo su Tomu geros nuotraukos,bet ir mazasis bus visu galu meistras kaip supratau
Tamosiaus vikruntasai ispudingi O kaip padaryt nuotrauka, kad toks judesys neisplauktu? Nu as viena karta bandziau, bet man isplaukia vaizdas
O Marciu tikras bernas, jau prie irankiu su didziausiu susidomejimu traukia
Grazus jus grazus
O Marciu tikras bernas, jau prie irankiu su didziausiu susidomejimu traukia
Grazus jus grazus
ewa, tikrai nezinau , cia mano vyras fotkino, jis viska issinagrineja, man tai niekas niekada nesigauna , o dar be to cia su visai paprastu skaitmeniniu daryta, as jo paklausiu
Paklausk, paklausk, nes as visokius nustatymus isbandziau, nu neiseina man Savo sunena viena karta vaikiau vis is medzio sokt liepiau, kad pagauti sokimo momenta, ir s..... gavosi
Niu gražūs tavo bernužėliai,visai mum į žentus tiktų