Įkraunama...
Įkraunama...

vilmukes seimynele

QUOTE(vilmuke @ 2005 01 24, 15:42)
pastate, tai ir stoviu unsure.gif

Oi,kokia faina nuotraukyte thumbup.gif Labai vaikyste primena tas besmegenis smile.gif
Fainuolis Martynukas thumbup.gif
Atsakyti
Apziurejom pacias naujausias nuotraukytes. Niu kokie grazus tavo berniukai wub.gif Zentukas, kaip visada ir sakiau, labai jau grazus ir didelis vyras wub.gif 4u.gif ,o Martynukas toks mielas zbitkelis wub.gif
mano Brigita labai megsta nuotraukas ziureti, tai sakau, va, cia mano zentukas, o ji, paraudusiais zandukais, sako: -Kaip tai....zentukas?? biggrin.gif
Atsakyti
GRAŽIOS JUMS MEILĖS DIENOS IR TEGUL JI TĘSIASI AMŽINAI wub.gif 4u.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
nu va mes vel pasirodysim ax.gif

biski neisejo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 28 vasario 2005 - 13:50
nu va Tiomkinas mano biggrin.gif
user posted imageuser posted image
Marcius padeda teveliui ardyti lova
user posted image
Padirbejus reikia pailseti ax.gif user posted image
o cia demostruoja naujaja lova thumbup.gif user posted image
slepiasi, galvoja niekas nesuras hah.gif
user posted imageuser posted image
ku ku 4u.gif user posted imageuser posted image

nu va ir viskas biggrin.gif
Atsakyti
Kū-kū, bernaičiai. Tiomkinas svajoklis toks wub.gif O Marčius tai į kuo mažesnę spintutę taikosi įlysti, bet jau nebetelpa biggrin.gif Kaip ir Pijuškinas thumbup.gif
Atsakyti
O marcius ziuriu nesikeicia, tik matyt zbitkos darosi mandresnes thumbup.gif thumbup.gif Lova tai irgi thumbup.gif thumbup.gif wub.gif matyti kad tvirta, tai daba galesit drasiai joje veikti ka tik norit wub.gif 4u.gif
Tiomkinas jau cielas bernas tongue.gif
Atsakyti
Kokie fainulkai berniukai 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ale tik dabar pastebejau, kad tavo vaikai baisingai tarpusavy panasus wub.gif wub.gif Ir abu i tave. Tevelis kartais neuzmeta kokio namioko, kad mol ne jo vaikai ax.gif g.gif
Atsakyti
ewa, kad visi sako, kad Tamosius grynas tevelis, o va Marcius tai i mane ax.gif , turbut del Marciaus zandu sako, kad i mane panasus blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Skaiciau kad sergat-lidna schmoll.gif schmoll.gif cry.gif
Na bet laikykites mirksiukas.gif wub.gif
O jau nauja lova kokia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikriausiai mazgys su jum kartu miega mirksiukas.gif kad jau prireike naujos- matyt emet nebetilpt ax.gif ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu ramaska wub.gif mirksiukas.gif , sergam tai baisiai, bijau, kad plauciai nebutu sad.gif

o sena lova labai jau braskejo ax.gif blush2.gif biggrin.gif , ir ciuzinio syruokles jau bade uzpakali, taip, kad teko pirkti nauja ciuzini, o pagal jo gabaritus ir lova thumbup.gif ax.gif
Atsakyti