Įkraunama...
Įkraunama...

vilmukes seimynele

pastate, tai ir stoviu unsure.gif
Atsakyti
grazuoliai! wub.gif
vilmuke,grazius zentus augini ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif wub.gif Nu atrodo, kad butu gili ir salta ziema tongue.gif kazi ar Martynas sugebejo per sniega bristi ar tik isikibes i brolio roges pastovet? tongue.gif biggrin.gif Nu tikrai grazus tavo bernuzeliai wub.gif
Atsakyti
Grazuoliai bernai wub.gif ,neatsigins mergu kaip paaugs biggrin.gif
Atsakyti
Kaip fainai smile.gif
Nu Marcius man toks didelis atrodo, ar man cia haliucinacijos, kazkoks padidintas smile.gif Bet abu i tave panasus, del to ir grazus wub.gif , nu bendrai gal ir vyras grazus...ka as cia doh.gif blush2.gif
O besmegenis koks jegiskas, patys lipdet?
Atsakyti

Vyrenis berniukas toks gerutis atrodo, toks meilutis visur... wub.gif

Mazylis tikriausiai mamos numyletinis smile.gif Rimtuolis tongue.gif smile.gif

Grazi Jusu seimynele... smile.gif

Ot bus bedu kai panos prades rupet biggrin.gif biggrin.gif rolleyes.gif Neatsiginsite...
Atsakyti
Man tai tas raudonas besmegenis fainesnis ax.gif 4u.gif tongue.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Fainuoliai kavalieraiciai-smagu kad isvis gavo sniegu pasidziaugt, otai musu Arnas pries savaite gal klause-tai jau kaaa- viskas-ziemos nebus...panasu kad tuoj medziai zydes schmoll.gif tongue.gif Bet va atsigavo ta ziema thumbup.gif
Atsakyti
na va ir pas jumi uzsukau,ir nuo grozio apstulbau 4u.gif wub.gif
vyresnelis tai manekenas grazuolis-buciuojam wub.gif
o tas prie ssenio nykstukas randonas kur stovi biggrin.gif ,liuks irgi labai 4u.gif wub.gif

supavydejau jusu ir ramaskos fotkiu su besmegeniu,ajsim ir mes statyt tongue.gif ax.gif
Atsakyti
Ogo kokie jau dideli jus wub.gif Ir Martynas jau vaiksto thumbup.gif saunu
Atsakyti
Ziuriu ir negaliu atsiziureti ax.gif Grazus bernuzeliai labai grazus wub.gif
O ant sniego kaip smagu thumbup.gif
Atsakyti
ka cia jau ir besakyti...nu laaabai viskas grazu wub.gif
Atsakyti
user posted image
NIU LAAAAAAAAAAAABAAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIII FAINI VAIKUČIAI wub.gif thumbup.gif O ŠITOJ NUOTRAUKYTĖJ TAI SUPER thumbup.gif -VA PAŽIŪRĖKIT Į MUS :PKOKIE MES SUPER VAIKINAI tongue.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti