Nu va dar karta perziurejau tavo puslapiuka idemiai ir pasidare tikrai geda,kad nieko net nepasakiau,vadinasi as perziuriu jei man labai patinka susizaviu ir is to lietuvisko pavydo net zodzio nepasakau.Bet dabar pagirsiu as visada zaviuosi mamomis kurios sugeba iamzinti savo vaiko gyvenimo akimirkas
nu va atkase Jakuska mus is po zemiu , tai ta proga imesim kelis vaizdelius
menisku fotkiu pas mane nera, nes mamka ne meniskos sielos
taip mes sventeme kaledas
mamka ne meniskos sielos, tai gal vaikas bus
pakol visi dalinosi uzsieme dovanas Marcius pasislepes
Tomuko darzelyje
menisku fotkiu pas mane nera, nes mamka ne meniskos sielos
taip mes sventeme kaledas
mamka ne meniskos sielos, tai gal vaikas bus
pakol visi dalinosi uzsieme dovanas Marcius pasislepes
Tomuko darzelyje
Kieciausia kur Marcius piesia, jau toks susikaupes, kaip koki didziausia meno sedevra darydamas
O Leja paiso tik ne su tuo piestuko galu, paduodu jai teisingai, tai ji apvercia piestuka ir trina tuo nepiesianciu galu
O Leja paiso tik ne su tuo piestuko galu, paduodu jai teisingai, tai ji apvercia piestuka ir trina tuo nepiesianciu galu
Kokie paauge
Su praejusiom ir dar tik artejanciom sventem jus
Su praejusiom ir dar tik artejanciom sventem jus
SVEIKINAME SIA GRAZIAJA SEIMYNELE SU PRAEJUSIOMIS SV.KALEDOMIS IR ARTEJANCIAIS NAUJAISIAIS METAIS TE BUNA JIE DAR GERESNI UZ PRAEJUSIUS METUS
Su Naujais metais
Nu prisijuokiau is girto marciuko gimtadienis matyt tikrai linksmas buvo, o va per kaledas vaikinas ryskiai po stalu ieskojo ko nors isgert
Linkejimai nuostabaus vardo savininkui
Linkejimai nuostabaus vardo savininkui
Sauniai Kaledas atsventete O jau ta "girtuokliska" nuotrauka tai is viso be komentaru
Uzsukom pasiziureti zentuku Tik kuri rinktis, abu tokie fainulkos!
matot, koks as kuklutis
pasislepsiu bonkute, kad niekas neisgertu
pasislepsiu bonkute, kad niekas neisgertu
Tik nepykit ... Labai prajuokinot savo masinos akis uzlibde zemiau nosies Mes ir tokia lygiai turim
O mazyliai sypseniukai. Mieli portretai apieju su sypsenelem
QUOTE(Jure @ 2005 01 21, 11:46)
Tik nepykit ... Labai prajuokinot savo masinos akis uzlibde zemiau nosies Mes ir tokia lygiai turim
nu geras , o lipdziau is lemputes, eisiu perlipdyti