jurgeleuogele, kad zinok visai nesunku pagauti toki momenta, nes jis pas mane issisiepes beveik visa diena buna, jau net visi juokiasi, sako gal tu gimdydama juokiaisi, nu toks linksmuolis jis pas mane, kad tik pakalbink ir iki ausu issisiepia
Grazus tas tovo maizulis O ir paauges stipriai Tikras fainuolis.Ir tikrai visi tavo vyruciai gryni mamyte.
Na ir grazuciai tavo linksmuciai Abu i mamyte panasus, sakyciau
tavo vaikinai is prigimties manekenai
Grazus broliukai, ypac musu bendravardis . Fainai, jau dideli ir isdykauja . Mano mazulis dar moka tik i lubas ziuret, o brolis jau klausineja, na kada gi jis vaikscios!
Nugi tikrai sitie grazuoliukai i mama panasus
Martynukui linkime skanaus 1-ojo tortuko!!!
QUOTE (vilmuke @ 2004 10 28, 11:10) |
Ir jus dar tik du dantukus turit? Mes taip pat su dviem Grazutis jau ir didelis vyras...
Sveikinam su pirmuoju tortadieniu Martynuka
Martynuuukaiii, su gimimo dienaaaaaaaaaaaaa
oi mamukes, aciu aciu uz sveikinimus ir, kad mus nepamirsote
va koki mes jau dideli uzaugom, jau metai
doma, mes jau turim visus cielus 8 dantukus , ten nuotraukele daryta pries menesi gal, o kaip dygo, tai visi 6, kaip grybai po lietaus
va koki mes jau dideli uzaugom, jau metai
doma, mes jau turim visus cielus 8 dantukus , ten nuotraukele daryta pries menesi gal, o kaip dygo, tai visi 6, kaip grybai po lietaus
Tajyte siuncia bucinuka pirmojo gimtadieniio proga mazajam pipiriukui (dideliam vyrukui )
QUOTE (Zhiema @ 2004 11 25, 18:41) |
Tajyte siuncia bucinuka pirmojo gimtadieniio proga mazajam pipiriukui (dideliam vyrukui ) |
aciu aciu