Įkraunama...
Įkraunama...

vilmukes seimynele

jurgeleuogele, kad zinok visai nesunku pagauti toki momenta, nes jis pas mane issisiepes beveik visa diena buna, jau net visi juokiasi, sako gal tu gimdydama juokiaisi, nu toks linksmuolis jis pas mane, kad tik pakalbink ir iki ausu issisiepia thumbup.gif
Atsakyti
Grazus tas tovo maizulis thumbup.gif O ir paauges stipriai smile.gif Tikras fainuolis.Ir tikrai visi tavo vyruciai gryni mamyte. smile.gif
Atsakyti
Na ir grazuciai tavo linksmuciai wub.gif Abu i mamyte panasus, sakyciau g.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tavo vaikinai is prigimties manekenai wub.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Grazus broliukai, ypac musu bendravardis rolleyes.gif thumbup.gif . Fainai, jau dideli ir isdykauja laugh.gif . Mano mazulis dar moka tik i lubas ziuret, o brolis jau klausineja, na kada gi jis vaikscios! biggrin.gif
Atsakyti
Nugi tikrai sitie grazuoliukai i mama panasus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Martynukui linkime skanaus 1-ojo tortuko!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 10 28, 11:10)
user posted image

Ir jus dar tik du dantukus turit? Mes taip pat su dviem wink.gif Grazutis jau ir didelis vyras...

Sveikinam su pirmuoju tortadieniu Martynuka
user posted image

Atsakyti
Martynuuukaiii, wink.gif wink.gif su gimimo dienaaaaaaaaaaaaa wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
oi mamukes, aciu aciu uz sveikinimus ir, kad mus nepamirsote rolleyes.gif
va koki mes jau dideli uzaugom, jau metai thumbup.gif clap.gif clap_1.gif

doma
, mes jau turim visus cielus 8 dantukus thumbup.gif wink.gif , ten nuotraukele daryta pries menesi gal, o kaip dygo, tai visi 6, kaip grybai po lietaus laugh.gif
Atsakyti
Tajyte siuncia bucinuka wub.gif pirmojo gimtadieniio proga mazajam pipiriukui (dideliam vyrukui biggrin.gif ) clap_1.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Zhiema @ 2004 11 25, 18:41)
Tajyte siuncia bucinuka wub.gif pirmojo gimtadieniio proga mazajam pipiriukui (dideliam vyrukui biggrin.gif ) clap_1.gif heart.gif

aciu rolleyes.gif aciu wub.gif
Atsakyti