keletas nauju fotkiu is musu gyvenimelio
is serijos , kaip as megstu ziureti telika
brolis demonstruoja, kaip reikia pozuoti
Aš saulytėje guliu
Į saulytę vis žiūriuuuuuu
Aš guliu ir guliu
Į liūtuką nežiūriu
Pagaliau sulaukiau
nu nors viena mamuke mus aplanke , senbuviai jau niekam neidomus
QUOTE (vilmuke @ 2004 10 28, 11:10) |
keletas nauju fotkiu is musu gyvenimelio is serijos , kaip as megstu ziureti telika brolis demonstruoja, kaip reikia pozuoti |
Oi kokie jus grazus :wub:Kaip tik tinkami man abu i zentus
nu tikrai kiek pastebejau tai amzius abieju tas pats beveik , nereiktu atskirai ieskoti po viena marciu:lol:
QUOTE (vilmuke @ 2004 10 28, 18:02) |
nu tikrai kiek pastebejau tai amzius abieju tas pats beveik , nereiktu atskirai ieskoti po viena marciu:lol: |
Nu mamkos kokios praktiskos
na jau labai grazus tavo vyrriokai Bet jau kokie panasus!!!!
Papildyta @ [mergetime]1098980167[/mergetime]
A kur cia Tomukas ilindes paskutinej nuotraukytej?
Papildyta @ [mergetime]1098980167[/mergetime]
A kur cia Tomukas ilindes paskutinej nuotraukytej?
QUOTE (ernute @ 2004 10 28, 19:14) |
na jau labai grazus tavo vyrriokai Bet jau kokie panasus!!!! Papildyta @ [mergetime]1098980167[[b]*vilmuke rgetime] [/b] A kur cia Tomukas ilindes paskutinej nuotraukytej? |
mano sportavimo kilimeli apsisukes apie save , matei koks jis pas mane pozuotojas, tai ir sita is kazkur atsitempe, tipo fonui
QUOTE (vilmuke @ 2004 10 28, 18:28) | ||
mano sportavimo kilimeli apsisukes apie save , matei koks jis pas mane pozuotojas, tai ir sita is kazkur atsitempe, tipo fonui |
bet ir su fantazija tavo bernužėlis
Jau sitoj fotkej maziukas koks panasus i Tomaaaa i mama taip pat
SIUNCIAM MYLU MYLU JUMS- LABAI JAU NIEKAM LAIKO MUMS NELIEKA- TAI NORS INTERNETU PAMYLUOSIM
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 10 28, 21:52) |
Jau sitoj fotkej maziukas koks panasus i Tomaaaa i mama taip pat SIUNCIAM MYLU MYLU JUMS- LABAI JAU NIEKAM LAIKO MUMS NELIEKA- TAI NORS INTERNETU PAMYLUOSIM |
aciu aciu uz grazius zodelius , ir, kad musu pasiilgstate , mes jusu irgi
nu bet, kad Martynas i Toma panasus, tai cia visi taip sako, dar nei vieno nesutikau, kad sakytu, kad nepanasus
QUOTE (vilmuke @ 2004 10 28, 11:10) |
keletas nauju fotkiu is musu gyvenimelio [IMG] |
na man sita tai liuks
jau taip graziai dantukus rodo...reikejo mamytei pasistengti kad pagautu tokiai nuostabiai foto...