Įkraunama...
Įkraunama...

vilmukes seimynele

Nu tavo sūnukai labai jau tiktų man į žentus thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus berniukai wub.gif O nuotraukos prie juros tai thumbup.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--Kiap graziai broliai bendrauja laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 02 19, 15:18)
sugalvojo musu tete parduot fotika, tai nusprendem dar imest kelias fotkes (bet sake pirks nauja cool.gif )
va koks as jau didelis biggrin.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
o cia mano myliliausias zaisliukas, jei jo nebutu tektu mamai cia taip visa diena vietoj zaisliuko kaboti laugh.gif

Sveika,

norejau paklaust, ar vis dar naudojat ta zaisla? Jei ne, noreciau ji is taves nupirkt.
Atsakyti
Jei dar to zaislo nepardavus ar dar neatidavus kam nors, parasyk man sms kiek tu uz ji noretum. Savo mob nr imeciau tau i asmenine.
Atsakyti
Labai smagiai paatostogavote!.. wub.gif O seimynele jusu -superine.. thumbup.gif Mazasis-tai isvis-toks druckiukas-grazuoliukas.. rolleyes.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 07 28, 22:28)
ai tiesa doma, musu tevelis laiko save nefotogenisku ir nenori, kad ji cia rodyciau biggrin.gif , tai ir nerodau laugh.gif

taip nebuna.... rodyk ir tetuka greitai... tokie grazus vaikuciai, o tetis tipo nefotogeniskas g.gif
Atsakyti
Oi kokie grazus tavo vyriokai wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif ,dar del masinu nesipesa? biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip jus smagiai pajuryje pabuvot clap.gif Mano didzioji (tavo martuke biggrin.gif ) tai su zdipu varinejo, o Paulius su fura. Labai jus grazuciai! Martynukas koks jau didelis vyras thumbup.gif , o zentukas kuo toliau tuo grazesnis wub.gif
Atsakyti
aciu mamukes uz apsilankyma pas mus wub.gif , jau maniau, kad pamirsote laugh.gif wink.gif
kelios siandienos fotkes biggrin.gif

va koki mes jau thumbup.gif , ir jau kartu zaidziame rolleyes.gif user posted image

anu anu parodyk, ka cia gero radai g.gif laugh.gif user posted image user posted imagekazin ar as jau paaugau cool.gif
va jum tongue.gif user posted imageoi mama gelbek, kaip baisu laugh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 20 rugpjūčio 2004 - 22:11
QUOTE (Kotryna 28 @ 2004 08 20, 10:14)
Oi kaip jus smagiai pajuryje pabuvot clap.gif Mano didzioji (tavo martuke biggrin.gif ) tai su zdipu varinejo, o Paulius su fura. Labai jus grazuciai! Martynukas koks jau didelis vyras thumbup.gif , o zentukas kuo toliau tuo grazesnis wub.gif

o kazin kur jus prapuole sad.gif , zinau, kad Lietuveleje buvote, bet turbut jau grize namolio, imesk mamuke nuotrauku, nes jau grazuoliu vaikuciu pasiilgome rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti