Nu tavo sūnukai labai jau tiktų man į žentus
Labai grazus berniukai O nuotraukos prie juros tai
Sveika,
norejau paklaust, ar vis dar naudojat ta zaisla? Jei ne, noreciau ji is taves nupirkt.
Jei dar to zaislo nepardavus ar dar neatidavus kam nors, parasyk man sms kiek tu uz ji noretum. Savo mob nr imeciau tau i asmenine.
Labai smagiai paatostogavote!.. O seimynele jusu -superine.. Mazasis-tai isvis-toks druckiukas-grazuoliukas..
QUOTE (vilmuke @ 2004 07 28, 22:28) |
ai tiesa doma, musu tevelis laiko save nefotogenisku ir nenori, kad ji cia rodyciau , tai ir nerodau |
taip nebuna.... rodyk ir tetuka greitai... tokie grazus vaikuciai, o tetis tipo nefotogeniskas
Oi kokie grazus tavo vyriokai ,dar del masinu nesipesa?
Oi kaip jus smagiai pajuryje pabuvot Mano didzioji (tavo martuke ) tai su zdipu varinejo, o Paulius su fura. Labai jus grazuciai! Martynukas koks jau didelis vyras , o zentukas kuo toliau tuo grazesnis
aciu mamukes uz apsilankyma pas mus , jau maniau, kad pamirsote
kelios siandienos fotkes
va koki mes jau , ir jau kartu zaidziame
anu anu parodyk, ka cia gero radai kazin ar as jau paaugau
va jum oi mama gelbek, kaip baisu
kelios siandienos fotkes
va koki mes jau , ir jau kartu zaidziame
anu anu parodyk, ka cia gero radai kazin ar as jau paaugau
va jum oi mama gelbek, kaip baisu
QUOTE (Kotryna 28 @ 2004 08 20, 10:14) |
Oi kaip jus smagiai pajuryje pabuvot Mano didzioji (tavo martuke ) tai su zdipu varinejo, o Paulius su fura. Labai jus grazuciai! Martynukas koks jau didelis vyras , o zentukas kuo toliau tuo grazesnis |
o kazin kur jus prapuole , zinau, kad Lietuveleje buvote, bet turbut jau grize namolio, imesk mamuke nuotrauku, nes jau grazuoliu vaikuciu pasiilgome