Įkraunama...
Įkraunama...

vilmukes seimynele

--Resize_Images_Alt_Text--Kaip gandras ant vienos kojos laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
thumbup.gif visis tik atostogauja prie juros clap_1.gif Bet Martynukui dar vandenukas saltokas g.gif wink.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--
kaip gražu,kaip gražu... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
kaip smagu,kaip smagu... clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daurynka: 24 liepos 2004 - 11:08
Liuks papoilsiavot thumbup.gif
O man toks nykus itarimas, kad Leja i jura taip pat reaguos wink.gif . Vargelis mamaniai bus. O gal ir ne g.gif Oi laukiu atostogu.
Atsakyti
broliukai dobiliukai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
ikeliu dar pora fotkiu, man jos labai grazios rolleyes.gif wub.gif
siandien sodukyje thumbup.gif --Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 07 24, 22:30)
ikeliu dar pora fotkiu, man jos labai grazios rolleyes.gif  wub.gif
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--

tikrai,kad gražios fotkės clap.gif clap.gif
Atsakyti
Grazios nuotraukytes is pajurio...mes taip pat atostogavome tik Nidoje...tai mazojo lygiai tokia pati reakcija buvo...
Super vaikai +Super mama = Super seima... o kur Super tetukas??? kazkaip nemaciau, gal praleidau g.gif
Atsakyti
Oiiii kokios fainos jusu atostogos clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Buvo uzluzes netas pas mane- tai dabar iskart ilindau pas jus seile pavarvint wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 07 24, 06:21)

oi oi salta laugh.gif --Resize_Images_Alt_Text--

Labai saunus vaikinai rolleyes.gif o sita kokia faina nuotraukyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE (doma_ @ 2004 07 28, 19:46)
Grazios nuotraukytes is pajurio...mes taip pat atostogavome tik Nidoje...tai mazojo lygiai tokia pati reakcija buvo...
Super vaikai +Super mama = Super seima... o kur Super tetukas??? kazkaip nemaciau, gal praleidau  g.gif

na musu tokia reakcija buvo tik pirma karta ir jauciu new nuo juros, o todel, kad buvo pasodintas i didele smelio deze, bet kai pirsciukai pradejo joje darbuotis, kaip mat pasidare viskas thumbup.gif , paskui jau kitom dienom arba miegojom vezime, matomai vaika jura raminanciai veike, arba sau ramiai zaideme smeliukyje rolleyes.gif wub.gif

ai tiesa doma, musu tevelis laiko save nefotogenisku ir nenori, kad ji cia rodyciau biggrin.gif , tai ir nerodau laugh.gif

aciu mamytems, kas mus aplankote, ir uz grazius, siltus zodelius rolleyes.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke: 28 liepos 2004 - 22:28
labai grazus broliukai, labai grazios foto thumbup.gif
Atsakyti