beskaitinėjant temoj prisistatykim, perskaičiau tavo prisistatymą ir kažkaip nuojauta buvo kad tave pažystu ir įsmukus pamačiau iš nuotraukų kad tikrai. Prisimink Alytaus studijas kažkur 1995, esu Vilma(nors tada mūsų buvo 3 ). Na tu tai visai nepasikeitusi, ir šeimyna tavo labai jau faina. Iki.
Jeeeezau koks Martynas jau didelis , dar kai visu ugiu - visas pusbernis
O vaikstyne sakai apdulkejus , reikejo sakyt, kad nauja, nes bent jau nuotraukose taip ir atrodo
As saviske i vaikstyne irgi buvau ikelus, tai nesuprato ka su ja daryt
O vaikstyne sakai apdulkejus , reikejo sakyt, kad nauja, nes bent jau nuotraukose taip ir atrodo
As saviske i vaikstyne irgi buvau ikelus, tai nesuprato ka su ja daryt
Labai jau faini bicai ,ir mamaite labai simpatiska,tetuko nedrystu girt bo zinai paskui kas gali but
Kooookieee jus visi fainuoliai!!!
Jau Martynukas koks didelis Zentelis vis tik grazeja , gerai gerai, as vis dar turiu slapta vilti vasara ji pamatyt ir Brigitai parodyt
o jau kur prie juros kokia mamyte grazi
Vilmuke, ar tikrai neleis pas tuos delfinus vasara, mano pana pamate ir vos neverkia, labai jau ten jai uzsireike
Jau Martynukas koks didelis Zentelis vis tik grazeja , gerai gerai, as vis dar turiu slapta vilti vasara ji pamatyt ir Brigitai parodyt
o jau kur prie juros kokia mamyte grazi
Vilmuke, ar tikrai neleis pas tuos delfinus vasara, mano pana pamate ir vos neverkia, labai jau ten jai uzsireike
kaip as cia taip seniai jau i jumis beziurejau O Martynukas koks uzauges vietomis jis man i mano Marciu panasus Matyt todel ,kad bendradavrdziai
Vat tkn dabar susisgribau paziuret ir i jusu ta poilsi su delfinais. Labai jau fainai ten visi atrodot. Vyresnelis maziuli labai myli Nu smagu broliukams augti
Vat tkn dabar susisgribau paziuret ir i jusu ta poilsi su delfinais. Labai jau fainai ten visi atrodot. Vyresnelis maziuli labai myli Nu smagu broliukams augti
nu mamyte!!!! zinai, ziuriu, skaitau ir nesuprantu - apie kokius cia VAIKUS sneka, negi tokia jaunikle ( sorry) kelis vaikus turi ar neklausia kas nors kaip brolis laikosi? labai jau grazus vaikinukai! o zentelis tai jau toooks didelis ir laksto jau!
QUOTE (Zhiema @ 2004 06 18, 19:29) |
nu mamyte!!!! zinai, ziuriu, skaitau ir nesuprantu - apie kokius cia VAIKUS sneka, negi tokia jaunikle ( sorry) kelis vaikus turi ar neklausia kas nors kaip brolis laikosi? labai jau grazus vaikinukai! o zentelis tai jau toooks didelis ir laksto jau! |
nu ziemuze paglostei man sirdele tokiais komplimentais , uch net gera pasidare, bet , kad istikro realybeje as gal kitaip atrodau, bo ko tai niekas man tokiu nesako komplimentu
aciu visoms mamytems uz grazius ir siltus zodelius
tai, kad ne turbut, o kaip tos merginukes vardas, kur gyvena, dazniausiai pagal pavardes pazistamus atsirenku