Įkraunama...
Įkraunama...

vilmukes seimynele

beskaitinėjant temoj prisistatykim, perskaičiau tavo prisistatymą ir kažkaip nuojauta buvo kad tave pažystu g.gif ir įsmukus pamačiau iš nuotraukų kad tikrai. Prisimink Alytaus studijas kažkur 1995, esu Vilma(nors tada mūsų buvo 3 biggrin.gif ). Na tu tai visai nepasikeitusi, ir šeimyna tavo labai jau faina. Iki.
Atsakyti
nu va uzdulkejo puslapiukas, nes mamai praejo ikvepimas unsure.gif

imetu pora nauju vaizdeliu is musu kasdienybes

vienas, vienas.. pora zodziu i mikrofona biggrin.gif --Resize_Images_Alt_Text--

o cia issitempem is rusio vaikstyne, kaip dar matote visa purvina, reikia atgaivinti spalva smile.gif
--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--

--Resize_Images_Alt_Text----Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--
Ooooo jau kad paauges blink.gif blink.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Ir vaiksciot vat tuoj ismoks wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jeeeezau koks Martynas jau didelis wub.gif , dar kai visu ugiu - visas pusbernis wub.gif
O vaikstyne sakai apdulkejus wink.gif , reikejo sakyt, kad nauja, nes bent jau nuotraukose taip ir atrodo smile.gif
As saviske i vaikstyne irgi buvau ikelus, tai nesuprato ka su ja daryt wink.gif
Atsakyti
Labai jau faini bicai wub.gif wub.gif wub.gif ,ir mamaite labai simpatiska,tetuko nedrystu girt bo zinai paskui kas gali but blush-anim-cl.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Kooookieee jus visi fainuoliai!!!
Jau Martynukas koks didelis clap.gif Zentelis vis tik grazeja wub.gif , gerai gerai, as vis dar turiu slapta vilti vasara ji pamatyt ir Brigitai parodyt laugh.gif
o jau kur prie juros wub.gif kokia mamyte grazi wub.gif
Vilmuke, ar tikrai neleis pas tuos delfinus vasara, mano pana pamate ir vos neverkia, labai jau ten jai uzsireike wink.gif
Atsakyti
kaip as cia taip seniai jau i jumis beziurejau g.gif O Martynukas koks uzauges thumbup.gif vietomis jis man i mano Marciu panasus laugh.gif laugh.gif laugh.gif Matyt todel ,kad bendradavrdziai laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Vat tkn dabar susisgribau paziuret ir i jusu ta poilsi su delfinais. Labai jau fainai ten visi atrodot. Vyresnelis maziuli labai myli wub.gif Nu smagu broliukams augti thumbup.gif
Atsakyti
nu mamyte!!!! zinai, ziuriu, skaitau ir nesuprantu - apie kokius cia VAIKUS sneka, negi tokia jaunikle ( sorry) kelis vaikus turi smile.gif ar neklausia kas nors kaip brolis laikosi? biggrin.gif labai jau grazus vaikinukai! o zentelis tai jau toooks didelis ir laksto jau!
Atsakyti
QUOTE (Zhiema @ 2004 06 18, 19:29)
nu mamyte!!!! zinai, ziuriu, skaitau ir nesuprantu - apie kokius cia VAIKUS sneka, negi tokia jaunikle ( sorry) kelis vaikus turi smile.gif ar neklausia kas nors kaip brolis laikosi? biggrin.gif labai jau grazus vaikinukai! o zentelis tai jau toooks didelis ir laksto jau!

nu ziemuze paglostei man sirdele tokiais komplimentais rolleyes.gif thumbup.gif , uch net gera pasidare, bet , kad istikro realybeje as gal kitaip atrodau, bo ko tai niekas man tokiu nesako komplimentu sad.gif laugh.gif

aciu visoms mamytems uz grazius ir siltus zodelius thumbup.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text--
Vaikiukai labai saunus, grazuoliukai, simpatukai, bet nieko nuostabaus, paziurekit, kokia Jurate pajuriu vaiksto wub.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 05 18, 11:30)
wub.gif --Resize_Images_Alt_Text-- heart.gif

wub.gif --Resize_Images_Alt_Text-- heart.gif

--Resize_Images_Alt_Text--Nuostabus vaikiukai --Resize_Images_Alt_Text--
Sauni ir grazi jusu seima. Pamaciau kad Marijampoleje gyvenat, mano pusesere ten gyvena, turi maza dukryte...Skaja vardu
Gal pazystamos kartais g.gif
Atsakyti
tai, kad ne turbut, o kaip tos merginukes vardas, kur gyvena, dazniausiai pagal pavardes pazistamus atsirenku laugh.gif
Atsakyti