Aha, gerai jus cia
Oi kaip faina...gal gali parasyti i asmenine smulkiau, kas, kaip, kodel, uz ka?
Kaip faina ,ir as nuoriu,(as jau senai svajojau su delfinai paplaukiot,bet kad as pati plaukt nemoku )
parasik prasau,kiek kainoja,ir t.t.
parasik prasau,kiek kainoja,ir t.t.
O as kaip tik vakar savo draugams kad pasakojau kaip jus ten vaziuosit- pati turiu toki didziuli nora taip gan egzotiskai atsipalaiduot
gerai pailsėjai, o mamukas kokia graži prie jūros
NA MAMUKES ACIU ACIU LABAI UZ TOKIUS MEILIUS ZODELIUS, JAU MAN NET GEDA DAROSI, JUS CIA MANE TIK GIRIATE GIRIATE , JAU MANES GERIAU NEBEGIRKITE, O MANO SAUNUOLIUS BERNUZELIUS AZUOLELIUS
RAMASKA, O PASIRODO IS MARIJAMPOLES NE MES CIA PIRMI TOKIA PRAMOGA PATYREME, TO KLUBO VADOVAI SAKE, KAD JAU BUVO IS MARIJAMPOLES ATVAZIAVE PANARDYTI
nu, Vilmuke, tu ten, kur prie juros, atrodai ir is kur semiesi to jaunystes eleksyro? su delfinais isivaizduoju, kad buvo labai idomu pabendrauti
Jo grazi kelione, saunuole mamyte,kad nesedi namuose o sugeba pamatyti ne tik jura.
vilmuke, su delfinais nuotraukos tai
Berniukai tavo tokie faini, vyresnelis tai kataloginis berniukas, nu yra i ka, i mama , o mazylis irgi neatsilieka
Berniukai tavo tokie faini, vyresnelis tai kataloginis berniukas, nu yra i ka, i mama , o mazylis irgi neatsilieka