Nu kokia seimyna,tai liuks .Teveliai grazus,nu bet vaiku grazumas dvigubas
Nu bet seimynele Visi labai grazus Milijonas komplimentu mamytei.... labai grazi
O geriausia tai tavo Martynukas..... toks pat riestanosis kaip ir maniske Todel labai man sirdziai mielas
Oi atsimenu tas vietas..... kur jaunas dieneles leidau Ir mes vaziuodavom prie krokodilo
O geriausia tai tavo Martynukas..... toks pat riestanosis kaip ir maniske Todel labai man sirdziai mielas
Oi atsimenu tas vietas..... kur jaunas dieneles leidau Ir mes vaziuodavom prie krokodilo
ramaska, as esu tikra geliu nemyletoja , cia toks grazus botanikos sodas tai pas mano anyta
aciu, kad musu nepamirstate ir uzsukate vis pasigrozeti
aciu, kad musu nepamirstate ir uzsukate vis pasigrozeti
Martynui Valio Net pavydu ziuret, maniske, ne krieno nesedi, noret nori ale, kad niekaip...
O jau tu, Vilmuke, sesiolikine, ne kitaip As i savo feisa pasiziuriu, dievuliau, kaip mamania pries tave O mes juk bendraamzes
O jau tu, Vilmuke, sesiolikine, ne kitaip As i savo feisa pasiziuriu, dievuliau, kaip mamania pries tave O mes juk bendraamzes
na mes su jais netgi plaukiojom kartu po ta visa baseina, galima ir nardyti kartu viena firma klaipedoje organizuoja sia pramoga , jei ka domina teiraukites suteiksiu info, tik, kad dabar bus tgalima tik nuo rugsejo menesio, nes vasara delfinams daug pasirodymu ir siaip vyksta
Wow, kaip faina!!!!! Uzpavydejau...
Nu jau su delfinais kaip ciotkaiiiiiiiiiiiiiiii . Ir as noriu Cia kazkas sake, kad mama vis grazeja ir jauneja... Pritariu
nu liuksiskai su delfinais