grazi jusu seimynele....
na labai aciu ewa ir pamaloninai cia man vakarui taip fainiai sirdele, aciu aciu
visoms mamytems labai dekui uz grazius zodelius ir, kad musu dar vis nepamirstat
Fainuoliukas
Gryzo musu tetis, tai Arnas kad pasakojo- koks geras leliukas pas mus buvo- zaide, neverke- sako, ir zinok Gabijos nebijojo
Gryzo musu tetis, tai Arnas kad pasakojo- koks geras leliukas pas mus buvo- zaide, neverke- sako, ir zinok Gabijos nebijojo
nu Arnas tai saunuolis, padare man dideli ispudi , o Gabija tai tikras vijurkas . ale bernas mano, kad ir sukandes dantis , bes nepabugo
Žiūriu, žiūriu visaip, o mamytė tai lyg ir matyta... Ar tik ne 4 vid. mokeisi??? Gal klystu...
QUOTE (ITA @ 2004 04 09, 10:47) |
Žiūriu, žiūriu visaip, o mamytė tai lyg ir matyta... Ar tik ne 4 vid. mokeisi??? Gal klystu... |
mokiausi , tai gal ir as tada tave zinau, o tu jaunesne ar vyresne, nugi viska klok, kurioj klasej buvai
QUOTE (vilmuke @ 2004 04 09, 10:54) |
mokiausi , tai gal ir as tada tave zinau, o tu jaunesne ar vyresne, nugi viska klok, kurioj klasej buvai |
Spėju, kad nežinai Na, aš kažkaip gaminau ir atgaminau, kad labai lyg ir matyta mokyklos laikais Aš metais jaunesnė už tave, nuo pat pirmos klasės "a" klasėje buvau . Teks susitikt, o va tada ir pasakysi žinai mane ar ne