Įkraunama...
Įkraunama...

vilmukes seimynele

GRAŽŪS LELIUKAI, ALE MAMAITĖ thumbup.gif wub.gif heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
Vilmuke jau nusipirko fotika clap.gif clap.gif clap.gif Ar atspejau? wink.gif wink.gif
Sauniai atrodot thumbup.gif thumbup.gif O mamasa man rodos matyta g.gif g.gif g.gif kai isiziurejau sitoj fotkej.Tu turetum kartais vairuoti smelini BMW jei neklystu wink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 04 07, 19:49)
Vilmuke jau nusipirko fotika clap.gif clap.gif clap.gif Ar atspejau? wink.gif wink.gif
Sauniai atrodot thumbup.gif thumbup.gif O mamasa man rodos matyta g.gif g.gif g.gif kai isiziurejau sitoj fotkej.Tu turetum kartais vairuoti smelini BMW jei neklystu wink.gif doh.gif

vat ir ne ramaska fotiko dar neturim, tik tevulis partempe is darbo kazkoki paluzusi tai ta proga ir nusipliekem, ale del masinos tai ne BMW smelini turim, o VW PASAT, ale BMW but neprosal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 04 07, 22:55)
QUOTE (RAMAŠKA @ 2004 04 07, 19:49)
Vilmuke jau nusipirko fotika  clap.gif  clap.gif  clap.gif  Ar atspejau? wink.gif  wink.gif
Sauniai atrodot thumbup.gif  thumbup.gif  O mamasa man rodos matyta g.gif  g.gif  g.gif  kai isiziurejau sitoj fotkej.Tu turetum kartais vairuoti smelini BMW jei neklystu wink.gif  doh.gif

vat ir ne ramaska fotiko dar neturim, tik tevulis partempe is darbo kazkoki paluzusi tai ta proga ir nusipliekem, ale del masinos tai ne BMW smelini turim, o VW PASAT, ale BMW but neprosal rolleyes.gif

Vadinasi apsipazinau sad.gif Ale va gal vistiek bus proga ir susipazinsim... wink.gif
Atsakyti
va,kokie trys grazuciai...bet kazin ko cia tie zandai pas visus lengvai paraude? g.gif gal koki kokteiliuka... rolleyes.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
QUOTE (daurynka @ 2004 04 07, 14:11)

grazi jusu seimynele, na, vaikuciai tai thumbup.gif
Atsakyti
kokia grazi seimynele!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Faina ir mamaite!!!! clap.gif clap.gif Kaip butu saunu ir realybeje susitikti!!!! g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE (vilmuke @ 2004 04 07, 21:28)

Martynukas koks jau vyras OHOHO, matosi, kad gerai maitinamas biggrin.gif tu, mamaite, nesupyk, bet as tavo vyresneli isimylejau wub.gif wub.gif nu jau ta sypsena tai nuginkluoja thumbup.gif
Atsakyti
clap_1.gif Kokie grazus vaikai. clap.gif clap.gif clap.gif O as tai tik viena baxuriuka turiu. biggrin.gif biggrin.gif Laiminga tu SAULUKE. clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
thumbup.gif nu fainai jus ir atrodote clap_1.gif Vilmuke tai pagerbta tarp vyru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Strielka @ 2004 04 08, 08:22)
thumbup.gif nu fainai jus ir atrodote clap_1.gif Vilmuke tai pagerbta tarp vyru thumbup.gif

ech kokia cia pagarba, baigia jie visi trys mane jau nuo koto nuvaryti laugh.gif , ale vistiek as juos myliu rolleyes.gif rolleyes.gif heart.gif heart.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu ka , o mes siandien bus sveciuose pas RAMASKA, nu labai faina mamyte ir vaikuciai super thumbup.gif clap.gif clap_1.gif

Atsakyti