aciu mamytes uz pagyrimus ir, kad pas mus apsilankote ir negailite graziu zodeliu , tik va, kad jau fotkes visos senokokos, o fotiko siuo metu neturime, ieskome, tai kai jau pirksime, tai bus daug nauju nuotraukeliu, nes mazgys jau paauges nemazai
o kriaka, ta nuotraukele apipavidalinau tokia programele "photo impact xl", cia man vyras itaise, tik, kad as nelabai tuiru laiko su ja terliotis , o ten visko galima grazaus pridaryti
jauciu ,kad kaip bus fotoaparatas,tai mama jau piskins ,va mes dar juo neatsidziaugam tik bligsim is visu pusiu,maze,jau ir pozuot ismoko
Oi dar koks mazas bet jau irgi zanduotas simpatulka
Vilmuke, nu fainulka tavo Martynas, o ir vyresnelis mmmm.......
O tos dvi paskutines, prajuokino. Toks visiskai luzes vaikas
Apskritai labai grazios nuotraukos. Fotografuotas butent vaikas, o ne namu interjeras, kur vaikas tik tarp kitko...
Greiciau pirkit fotika...
O tos dvi paskutines, prajuokino. Toks visiskai luzes vaikas
Apskritai labai grazios nuotraukos. Fotografuotas butent vaikas, o ne namu interjeras, kur vaikas tik tarp kitko...
Greiciau pirkit fotika...
QUOTE (ewa @ 2004 03 22, 12:45) |
Vilmuke, nu fainulka tavo Martynas, o ir vyresnelis mmmm....... O tos dvi paskutines, prajuokino. Toks visiskai luzes vaikas Apskritai labai grazios nuotraukos. Fotografuotas butent vaikas, o ne namu interjeras, kur vaikas tik tarp kitko... Greiciau pirkit fotika... |
tai, kad tas interjeras pas mus toks kad nelabai yra ir kuo girtis, tai ir bandau, kad kuo maziau papultu
labai aciu uz grazius zodelius , o del to fotiko jau mane nervas ima vaikas auga, kaip noretusi nufotkinti, o nera kuo, matai niekaip neissirenka vyrelis mano
GRAZUS BACHURIUKAI... OT SMAGU TOKIUS BICIUKUS DU TURET...NET PAVYDU
O kaip stipriai Martynas ūgtelėjęs! FAINUOLIUKAS!