QUOTE(avietyte33 @ 2008 03 02, 16:28)
Na ir man tas pats..stovi parduotuvej ir nera ka pirkt
jau nuo to galvojimo ka galima ir ko nea bloga daros
dar kazkur paskaiciau,kad vienos rusies maisto istisai negalima..o as rytais vien avizines koses valgau
Valgau viską ko noriu
Viena mama pasakė, kad ji jau ligoninėj sušveitė krūvą vynuogių, nes... labai norėjo
Sakė valgė ką norėjo, maitino iki pusantrų metų.
Po to kaimynė sakė dietinosi idealiai, bet dieglių buvo, niekas nepadėjo.
Mes dieglių tfu tfu tfu neturim (esu įsitikinus, kad jei jie bus, tai niekas nepadės), pieno turiu, žodžiu visiškai normaliai valgau ir geriu. Gal pabandykit, o jei kas ne taip, tada susilaikykit, gaila skaityt šitokias kančias
Papildyta:
QUOTE(lina.k @ 2008 02 13, 21:31)
Pradejau nuo 5-6 lasu, veliau didinau norma. Kazkaip tokia instrukcija man atrodo per daug netiksli. Jei vaikams nuo 1 metu iki 6 duot 3 -5 kartus per para (irgi po 25 lasus!!), o kudikiams net neparasyta, kiek kartu. Tai iseina, kad kiek nori galima duot???
Espumizana daviau tik 2 savaites. Vidutiniskai 5-6 kartus i diena po 10-15 lasu. Daugiau ir dazniau duot nedrisau. Bet siaip mums padejo tik Sab Simplex.
Aisku butu galima manyt, jog espumizanas nutiese tam kelia (nes 2 sav ji daviau), bet manyciau vis del to, jog Simplexas pagelbejo!!!
jetus, nu ir žaidžiat
Espumizanas neina į kraują, tik į žarnyną, jo bijot tai tikrai nereikia
aišku kaip orą naudot irgi nėra gerai, kažkas pradeda darytis pačiame žarnyne, tačiau kiekvieno lašiuko tikslumu dozuot...
as kelis kart pabandziau skaičiuot, o dabar iš akies pilu