Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

Čia labai daug prirašyta ko nevalgyti.... bet gal kas galite patarti ką valgyti g.gif
Man neišneša fantazija.... atrodo, kad nieko negalima verysad.gif ... reikės šiandien važiuot apsipirkinėt ir net nežinau kokius produktus pirkt????? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bercike @ 2008 02 25, 15:48)
Čia labai daug prirašyta ko nevalgyti.... bet gal kas galite patarti ką valgyti  g.gif
Man neišneša fantazija.... atrodo, kad nieko negalima verysad.gif ... reikės šiandien važiuot apsipirkinėt ir net nežinau kokius produktus pirkt????? doh.gif  doh.gif  doh.gif

po truputi atsirinksi :man is pradziu irgi buvo sunku, nes vaika kamavo baisus pilvuko diegliai. bet veliau po truputi, racionas pletesi. valgiau vistiena, jautiena, neriebia kaiuliena, bet viska troskinau, is darzoviu valgiau tik bulves ir morkas, aisku virtas. daktare "leido" kaip garnyrui naudoti net puse agurko smile.gif aisku nulupta ir is savo sodo, per diena viena nulupta obuoli. dar galima visokias kruopas, makaronus. kazkaip po kurio laiko tas jausmas, kad nebezinai ka valgyti isnyko.
Atsakyti
QUOTE(bercike @ 2008 02 25, 15:48)
Čia labai daug prirašyta ko nevalgyti.... bet gal kas galite patarti ką valgyti  g.gif
Man neišneša fantazija.... atrodo, kad nieko negalima verysad.gif ... reikės šiandien važiuot apsipirkinėt ir net nežinau kokius produktus pirkt????? doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na ir man tas pats..stovi parduotuvej ir nera ka pirkt doh.gif jau nuo to galvojimo ka galima ir ko nea bloga daros cry.gif dar kazkur paskaiciau,kad vienos rusies maisto istisai negalima..o as rytais vien avizines koses valgau mastau.gif
Atsakyti
kol kas valgau viską. jei reikėtų ir sau,ir dar MB atskirai gaminti. nėra tam laiko schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos pradzios mokymuose teige, kad galima valgyt viska, ka valgei nestumo metu. Tik, aisku, su saiku. Jei matai kad kazkas maziui nepatiko, niu tai to pora sav nebevalgai ir tiek smile.gif.
Atsakyti
Kadangi antras vaikas, galiu uztikrinti- diegliai nuo maisto nepriklauso, arba priklauso labai nezymiai. Su dukra buvo bedu del tustinimosi, del putimo, tai bandziau viska- atsisakyt pieno produktu vienu kitu, darzoviu, vaisiu isvis nevalgyt. Ir ka? rezultatas lygiai toks pat.Esu pienine, todel jauciau diskomforta, o tai irgi nera pats geriausias dalykas vaikui.Dabat irgi- pavalgiau zirniu sriubos- dujos eina, bet be jokio skausmo. O kartais nieko "tokio" nevalgau, o rekia, raitosi, stena. Suprask, kaip nori. Nevalgau tik alergizuojanciu produktu- citrusiniu vaisiu, riesutu saikingai, vynuogiu ir saikingai puciancius pilva produktus. Nors didiji greipfruta kazkada neiskenciau- ir nieko blush2.gif Mamai reikia visko butinai!O vitaminai..hm, idomu, kokios firmos vitaminus gere musu mamos ir mociutes?Beje, saab ir espumisan veikia kaip placebo- duodi ar ne, vaizdas lygiai toks pat. Va viburkolio zvakutes dar veikia kazkiek- tik idedi,oooooooo kiek duju pavaro biggrin.gif
Papildyta:
Aha, ir dar. Pradekit galvot, ka valgyt, ko ne, maitintis tik vandeniu ir duona- pieno mygom neliks. Reikia dziaugtis gyvenimu, savimi ir kudikiu biggrin.gif Ir as stresu visokiu turejau, ir naktim nemiegu, ir pavalgyt ne visada speju, o pieno uztektinai. Svarbu teigiamas nusiteikimas smile.gif Sekmes, Mamytes 4u.gif

Atsakyti
Na as irgi pritariu OHOHO.Su pirmuoju betko nevalgiau,kad tik vaikeliui neputu pilvuko,o atkentejom baisius pilvo skausmus doh.gif
Su antruoju is pradziu irgi bandziau bet ko nevalgyti,bet ziuriu,kad visai silpna darytis pradejo,taigi pradejau valgyti viska isskyrus raugintus kopustus,agurkus ii jokiu pilvo skausmu nekenciame smile.gif
Atsakyti
Man rodos tik is pradziu reikia vengti kopustu, ankstiniu darzoviu, vaisiu, keptu patiekalu.. o po to po biskuti juos ivedineti i raciona smile.gif
As bent jau taip dariau ir dabar valgau viska.. kol kleckui buvo menesiukas valgiau daugiau kosiu, virtas bulves su morkom, troskinta mesyte ir zuvi, vangdavau keptu patiekalu ir aisku darzoviu salotu ir megstamu obuoliuku ir vynuogiu taip pat blink.gif bet po to po truputeli, is pradziu salotu po sauksta, po viena obuoli per diena suvalgydavau ir su laiku vis didinau pucianciu pilva (bent jau mano) produktu kieki, kol galu gale mazius apsiprato ir dabar valgau viska thumbup.gif
Nu aisku jei kokiu vaisiu daugiau uzlapoju, tai vaikiukui pucia pilveli, tai stengiuos jais nepiktnaudziauti.. bet juk reikia kad vaikiukai priprastu prie ivairaus maistelio jau gaudami MP tongue.gif bent jau as taip galvoju rolleyes.gif
Atsakyti
valgau viską, išskyrus bulvinius blynus ir daržoves riboju, bet po biškį ragajau jau ir jų...vėliau ir tarkuotus patiekalus bandysiu ragauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute911 @ 2008 01 16, 20:16)
O as tai jau nevilty  verysad.gif  pirma nezinau ka valgyti, antra beveik nebeturiu (o ir nedaug turejau) pieno. Mano Leliukas pagrinde misinius vartoja, nes tik isgerus mano pieno reikalauja papildymo ir dar istvarko pilna doze misinuko.

reikia nenusiteikinėti kad nėra, vaikui lengviau iš buteliuko užtat ir zyzia.
būtum pasikankinus kelias dienas - būtų ir pieno daugiau atsiradę ir lelius laimingas.
reikėjo kiauras paras ant papo pakabėti.
Atsakyti
Su pirmu valgiau viską kai maitinau MP, niekada jokių problemų nebuvo, o su antru leliumi, jau kažkas darosi, riečiasi, niurzgia g.gif
Atsakyti
Na iki 4mėn tai aš atrodo nieko nevalgiau doh.gif labai žiūrėjau maistą,nes mažius klykdavo nuo kokio mažyčio gabaliuko silkės ar obuolio...pirmom savaitėm tai buvo kažkas viduje užsiblokavę,kad nieko negaliu valgyti,tai gėriau tik arbatas ir džiuvėsius valgiau,kol anyta "mane atgriebė,primaitino virta vištiena ir normaliu maistu....po to ėmiau jau taip nebebijoti schmoll.gif na,o dabar maitinu dar 8mėn beveik,tai valgau jau viską nuo dūšios...
Atsakyti