Espumizano gerti daugiau nei po 20 lašų 4 kartus per parą nedera. "
Tai kompetetingo zmogaus, knygu autoriaus nuomone. Manau ir mano kaip ne medikes ir pirma karta mamos baimes del doziu pagristos buvo???!
[/quote]
Bet tai juk 20, o ne 5 lasai . Visai 4 kartus daugiau
QUOTE(lina.k @ 2008 02 02, 16:08)
Idomu, gydytoja zino, pakeicia ta skoni ar ne, ar speja? gal ramuneles irgi gelsvai piena dazo? manoji kazkaip nesureagavo ne karto. o gal per mazai ir silpna geriau bet kokiu atveju isbrauksiu metas is savo gerimu saraso. Aciu uz sia informacija. geriau negert, nei poto kankintis. turiu dar spintelej zoliu kitu.
kiek aš skaičiau knygose apie vaistažoles, tai mėtų arbata yra geriama, kai nori kūdikį atjunkyti, nes ji mažina pieno kiekį
QUOTE(Pupytukas @ 2008 02 19, 14:27)
kiek aš skaičiau knygose apie vaistažoles, tai mėtų arbata yra geriama, kai nori kūdikį atjunkyti, nes ji mažina pieno kiekį
Tas pats beje sakoma ir apie čiobrelius. (Na kažkas čia juos labai gyrė šioje temoje - verta nepiktnaudžiauti ).
Papildyta:
QUOTE(TJolke @ 2008 02 05, 12:23)
Kurie riesutai tinka, kurie ne????
Labiausiai alergizuojantys - žemės riešutai.
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 02 19, 20:09)
Labiausiai alergizuojantys - žemės riešutai.
as tai taip dziaugiuosi kad mums jau puse metu ir galiu as jau valgyti visko po biskeli, o pirmas menuo baisus buvo . aciu dievui atradau aviziniu dribsniu kose, nors niekada jos nemegau, bet ji taip mano ir leliuko vidurukus sutvarke
[FONT=Arialo mums tas Espumizanas jokio vaidmens nevaidina. Ar duodu jo, ar neduodu, pilva vistiek pucia.
QUOTE(dia.dia @ 2008 02 05, 13:00)
O mano gydytoja ir sesute, kai buvo atejusios pirma karta dukrytes paziureti, sake, kad galima valgyti visas darzoves, tik su saiku. Obuoli taip pat reikia suvalgyti, taciau zievele nusilupti, kad vaikiukui pilvuko nepustu. Sesute pasake: "Tai koks tavo pienas bus, jei tu visiskai naturaliu vitaminu nevalgysi". Patare, kai mazytei pilva pus Espumizano duoti. Ir labai padejo. Sio vaistuko daviau iki 2 men. Veliau mums pilvuko nebepute. Sake, kad visiems maziukams pilvuka pucia, tiek valgome taisyklingai, tiek ne, nes zarnynas tik pratinasi dibti.
Aisku, labai gerai yra taisyklingai maitintis, stengtis derinti produktus. O as, kai mano mazoji gime, vien sumustiniais buvau gyva, nes nieko nesuspejau pasigaminti Sumustiniai - tai vienas is nesveikiausiu maistu, todel jais geriau nepiktnaudziauti. Vakare, kai visa seima sugrizdavo, pagamindavau karsta vakariene. Tada pavalgydavau sveikai ir taisyklingai
Aisku, labai gerai yra taisyklingai maitintis, stengtis derinti produktus. O as, kai mano mazoji gime, vien sumustiniais buvau gyva, nes nieko nesuspejau pasigaminti Sumustiniai - tai vienas is nesveikiausiu maistu, todel jais geriau nepiktnaudziauti. Vakare, kai visa seima sugrizdavo, pagamindavau karsta vakariene. Tada pavalgydavau sveikai ir taisyklingai
man cia pasiskaicius baisu pasidare ar as viska teisingai darau-valgau ir geriu viska.na, nepersivalgau ir svengiu alkoholio, astraus maistelio, bet siaip viska.nakciai vaikui duodu espumizano ar simplex ir viskaso.k.
pagal visus paskaitimus atrodo, kad nieko negalima.na, prisiziureti reiki, bet proto ribose.as nuo pat pradziu vis po truputi ivedinejau maista i savo raciona ir dabar suvalgau kazko daugiau.
pagal visus paskaitimus atrodo, kad nieko negalima.na, prisiziureti reiki, bet proto ribose.as nuo pat pradziu vis po truputi ivedinejau maista i savo raciona ir dabar suvalgau kazko daugiau.
QUOTE(Pupytukas @ 2008 02 19, 11:27)
Sorry , mamos, kad islindo kazkokia pagieza ant gydytoju ir jumis netikejau. Paskaiciau daugiau ir jauciuosi lyg as vienintele ir tebuciau nezinojusi, kad metu maitinant nereik gert!!!!!
Man sake gydytoja, kad meta pakeicia pieno skoni ir vaikui gali nepatikti. Tad logiska ir del atjunkymo. Jei tas pienas su prieskoniu vaikams netinka, tai jie jo suvalgo maziau arba isvis nevalgo...
Pradejau intensyviai sportuoti, tai treneris sake, kad sutrinka rugsciu pusiausvyra ir taip pat pienukas truputi pakeicia skoni, reikia ziureti ar vaikas toleruoja. Maniskei nieko, tai sportuoju toliau...
Pradejau intensyviai sportuoti, tai treneris sake, kad sutrinka rugsciu pusiausvyra ir taip pat pienukas truputi pakeicia skoni, reikia ziureti ar vaikas toleruoja. Maniskei nieko, tai sportuoju toliau...
QUOTE(TJolke @ 2008 02 23, 20:27)
Man sake gydytoja, kad meta pakeicia pieno skoni ir vaikui gali nepatikti. Tad logiska ir del atjunkymo. Jei tas pienas su prieskoniu vaikams netinka, tai jie jo suvalgo maziau arba isvis nevalgo...
vyro brolienė gana intensyviai sportavo žindydama. ir nieko - valgė vaikas tą pieną be jokių problemų. su sportavimu manau gali būt kita bėda - kadangi netenkama daug skysčių, nes gausiai prakaituoji, gali pieno kiekis sumažėt. todėl reikia nepamiršt daugiau gert.
QUOTE(ingalp @ 2008 02 23, 20:39)
vyro brolienė gana intensyviai sportavo žindydama. ir nieko - valgė vaikas tą pieną be jokių problemų. su sportavimu manau gali būt kita bėda - kadangi netenkama daug skysčių, nes gausiai prakaituoji, gali pieno kiekis sumažėt. todėl reikia nepamiršt daugiau gert.
o man labai keista kaip vaikui gali pieno skonis nepatikti, juk jis nelabai ir supranta kad kita pasirinkima turi?
QUOTE(larieta10 @ 2008 02 24, 11:06)
o man labai keista kaip vaikui gali pieno skonis nepatikti, juk jis nelabai ir supranta kad kita pasirinkima turi?
Ot nori valgyti, bet tasosi, patraukia, meta salin, ''pasirinkimo neturi'' vel traukia, kol galiausiai nebetraukia, o tik zirzia ar verkia...
Jei tu noretum gerti ir tau kartu vandeni pakistu, tai gertum, kur desiesi. Tik ne taip skaniai ir ne tiek daug.
Tikriausiai nematei, kaip leliukai karcius vaistukus nuryja... Aisku, nelinkiu.