QUOTE(Donatuke @ 2009 07 24, 16:12)
Datules isbandysiu ir as.. kondensuotas pienas man nelabai... o visas uogas (braskes, avietes, vysnias, melynes, serbentus agrastus ) jau isbandziau.. aisku ne kibirais.. bet nieko.. viskas leliukui tiko.. dabar labai noriu zaliu svieziu zirniu.. tai kelias dienas pratinu jo skranduka, valgau po kelias ankstis .. kol kas tinka:)
Zali agurkai ir pomidorai irgi nesuveike.. del ko labai dziaugiuosi.. ir is vis bandau sutikti su tu mamyciu nuomone, kurios mano, kad mamos maistas ne itin didele ytaka turi pieneliui ... gal cia daugiau saviytaiga.. kodel tada po triju menesiu vaikams diegliukai dingsta.. juk pienuka jie vistiek geria.. zodziu visko su saiku valgom ir viskas bus ok Sekmes visoms
Zali agurkai ir pomidorai irgi nesuveike.. del ko labai dziaugiuosi.. ir is vis bandau sutikti su tu mamyciu nuomone, kurios mano, kad mamos maistas ne itin didele ytaka turi pieneliui ... gal cia daugiau saviytaiga.. kodel tada po triju menesiu vaikams diegliukai dingsta.. juk pienuka jie vistiek geria.. zodziu visko su saiku valgom ir viskas bus ok Sekmes visoms
Uogas aš irgi išbandžiau, suvalgau po sauja į dieną ir nieko. Bet vakar išsiviriau burokėlių sriubos (natūralių, šviežių) tai vakare buvo 'koncertas". Gal skaudėjo dėl to, kad tai buvo naujas produktas, nežinau kitą kartą norisi nuleist rankas ir nustot žindyt, nebekankint vaiko . Kol kas geriausiai vaikui virškinasi avižų košė ir veršiena.