mes irgi buvom pas alergologe, bet del to, kad lb isbere veiduka, is pradziu galvojau, kad prakaitine, bet paskui supratau, kad ne, nes berimas buvo alerginis, maitinu pati, bet tenka ir primaitinti koki viena k per diena, gydytoja pasake, kad tai nuo misinelio, vartojom aptamil 1, liepe pakeist i aptamil ha, pakeiciau ir ka tas pats ir dar blogiau...beja mums po poros sav 2 men.kai zandukai buvo jau lb isberti nusprendziau nedelst ir vedziau pati i klinika pas alergologe, nes jau nebezinojau nei ka valgyti.dave toki sarasiuka koki produktai yra rekomenduotini valgyti, o kokie ne, kaip cia kazkuri mamyte rase negalima lb daug ko, bet visu pirma is raciono man visiskai isbraukti karves pieno produktai, nes itariu, kad jie ir buvo didziausias kaltininkas, taip pat nevalgau kiausiniu, vaisiu, isskyrus banana, beja ji sake, kad negalima kol kas valgyti ir tokiu patiekalu, kuriuose i sudeti ieina grietine, sviestas, pienas, na pvz miltiniu blynu, teslu visokiu, tai as dabar gyva tik kosemis, kurias verduosi ant vandens ir butinai reikai mesos kiekv diena,vistienos geriau irgi atsisakyti.taip pat misinuka pakeitem i sojos pieno misini, nes ir alerginiu vaiku misinukuose yra karves pieno geriau vitaminus maitinancioms elevit, bet ir juos kol kas liepe padet i sali, nes kol toks mazas gali alergizuoti,tai man liepe gryna kalci gert, nes ir taip jau plaukai slenka, dantys lb jautrus, bet kaip cia rase kad nuo kalcio gali viduriai uzkieteti, tai nebesuprantu, man tai su jais viskas gerai, i va sunelis jau antra diena nesitustina, tai gal del kalcio
na kol kas griezta dieta man, bet veliau bus vel galima po truputi viska ivedineti i raciona, ir stebeti vaikeli...jei kam bus idomu galesiu parasyti kas ten yra nurodyta ka rekomenduojama valgyt o ko ne...
ir ko nepadarysi del savo mylimiausiu vaikiuku