Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

QUOTE(Shatura @ 2009 04 10, 20:37)
as "duju vamzdeli naudoju". geras dalykas. lasiukus tik nakciai

O kas cia per daiktas "duju vamzdelis"? Mums jau greit puse metuku, bet vis dar stipriai vargstam del pilvuko putimo verysad.gif Kur ji toki gauti galima, kiek kainuoja?
Atsakyti
Tikruju duju vamzdeliu jau nebeparduoda vaistines, kiek zinau. As naudoju paprasta stikline pepete tiesiu buku galu. Tik guma nuemiau ismeciau. tai galiuka sutepu vaikisku kremuku ir per koki 1cm istatau i uzpakaliuka. biski pasukineju ir iseina tos dujos. Labai geras dalykas
Atsakyti
merginos, ar galima valgyti mamai obuolių? g.gif mano leliui dar tik savaitė, bet taip norisi ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 04 13, 22:49)
merginos, ar galima valgyti mamai obuolių? g.gif mano leliui dar tik savaitė, bet taip norisi ... 4u.gif

Aš tai valgau obuolius nuo pat pirmos dienos ax.gif Tik bent jau man pradžioje gydytoja rekomendavo valgyti obuolius tik iš savo sodo (ne parduotuvinius) ir nulupti žievelę ax.gif

Šiaip pabandyk po skiltelę paragauti, matysi, kaip vaikutis reaguoja. Nepabandžius, nesužinosi ax.gif Tik aišku nesuvalgyk kilogramo iš karto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 04 13, 23:49)

Jei yra problemu su pilveliu, tai geriau nevalgyk, nes kai prades rekti nezinosi kas darosi. Tas pats ir su vynuogem. Geriau pradek nuo kepto obuolio
Atsakyti
dėkui už patarimus smile.gif bandysiu rytoj ryte, kad naktis būtų ramesnė biggrin.gif
Atsakyti
Bent jau man obuolių neleido, sakė nebent keptą, nes gali pūsti viduriukus...

Mes dar tik nepilna savaitėlė egzistuojam, bet vis dar neatsirenku ką valgyt , atrodo visko negalima, tai tik košeles ir ir arbatą geriu, bet liepė dar mėsos valgyt, o vakar valgiau vakare sausainių ir tai nežinau ar gerai, juk ten tose kepyklose ko tik neprideda... Tai bandysiu virtis mėsos gabaliukus su bulvėm be prieskonių...
Atsakyti
Ir man problema su maisto įvairove schmoll.gif Atrodo, kad tą patį maistą valgau kiekvieną dieną g.gif Pabandžiau obuolio ir nieko vaikiukui thumbup.gif Per dieną suvalgau po 1-2. Kartais ir į košę įsipjaustau mažais gabalėliais. Tai košė tampa skanumėliu. tongue.gif Dar valgau skrudintą bulką, lydytą sūrį, varškę, mėsą ant garų paruoštą.
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 04 13, 23:49)

as i diena suvalgau po 1 obuoliuka ir viskas thumbup.gif na buna kad ir kiekviena diena
Atsakyti
O mano mazyle isbere, jau antras menuo niekaip negaliu issikiskinti nuo ko, visas veidelis pabertas, galvoju gal nuo tu chemikalu esanciu darzovese ir vaisiuose, jei taip gali buti, nes niekaip negaliu suprasti, nuo ko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ICJ @ 2009 04 24, 23:06)
O mano mazyle isbere, jau antras menuo niekaip negaliu issikiskinti nuo ko, visas veidelis pabertas, galvoju gal nuo tu chemikalu esanciu darzovese ir vaisiuose, jei taip gali buti, nes niekaip negaliu suprasti, nuo ko.  g.gif

O i dakratus nesikreipet?
Siaip jei berimas nepavojingas, tai padeda ramuneliu arbata biski paplaut. O jei nepadeda jokie kremai ir kiti budai, tai gan rimtas reikalas
Atsakyti
QUOTE(ICJ @ 2009 04 24, 23:06)
O mano mazyle isbere, jau antras menuo niekaip negaliu issikiskinti nuo ko, visas veidelis pabertas, galvoju gal nuo tu chemikalu esanciu darzovese ir vaisiuose, jei taip gali buti, nes niekaip negaliu suprasti, nuo ko.  g.gif

Alergizuoja ir jie, tad gali būti, kad alergija yra chemijai...
Atsakyti