Aš ką tik iš gydytojos, buvom pasirodyti po dantukų sukelto karščiavimo, tai paklausiau dėl žaliosios arbatos, tai mano gydytoja labai nustebo ir sakė, negali būti žalioji arbata kalta dėl žalių išmatų, reikia tyrimuko ir pasižiūrėti kas vaikeliui yra...arba kaip sakiau, vaikas neprivalgo, tada žarnytės ima išskirti stiprią žarnų sulčių sekreciją, nes neturi ką virškinti, išmatos tokiu atveju pažaliuoja, pasidarykite tyrimą
QUOTE(Olesta @ 2009 02 02, 17:57)
kavos puodelį iš ryto visada geriu, žalią arbatą geriu, vaisinę geriu (kodėl negalima?), juodąją geriu, pankolius gėriau specialiai kad ir man ir vaikui pilvo nepūstų (tik apetitą didina), kmynai gerina virškinimą, kad kietintų vidurius pirmą kartą girdžiu, kam trūksta pieno, skiedžia per pus su karvės pienu ir geria...Jeigu ima baimė gerti kokias nors arbatas, yra speciali žindyvių arbata, bet nematau prasmės tas sintetines granules gert, kai galima gert žoleles, melisų ir t.t. viską galima, tik ne litrais aišku, aš arbatos išgeriu 0,5 litro per dieną, jei iš ryto dar žaliosios, tai gaunasi 750 ml, ir niekas neatsitinka, mažiau klausykite mitų, gerkite ir stebėkite vaikus ir viskas, klausykitės organizmo, norisi - valgykite ir gerkite ko norisi, organizmas pats Jums pasakys
Aš irgi pankolius su kmynais geriu, kad mūsų abiejų virškinimui viskas gerai būtų
QUOTE(Olesta @ 2009 02 03, 07:55)
na su tokiais simptomais, nesumesčiau visos bėdos arbatai, jei pienuko netrūkstat, pasidaryčiau išmatų tyrimą vaikui negali vaikas savaitėmis kakoti žaliai, o gydytoja nekreipti į tai dėmesio...nebent Jūs geriate vien tik žaliąją arbatą taigi gerkit vieną puodelį žalios, kitą puodelį kitokios, nuo arbatos vaikui nieko nebus. Keliančius įtarimą produktus, pabandykite po vieną išmesti iš raciono kelioms dienoms, ir stebėkite vaiko išmatas...daugiau nebežinau ką ir patarti, ir arbatą geriu, ir sūrį valgau...o vaikiukas ramus nuo to laiko, kai tuštinasi žaliai ar ne? Gal pieno mažoka, tada gali tuštintis žaliai...bet plius turėtų būti vaikas neramus
Nelabai ramus. Iš pradžių tiksliai žinojau, kad viduriukai kieti. Vėliau atsilaisvino, bet kakiukas nepasikeitė. Pienuko tikrai yra - nuo papuko neatsitraukia, mėgsta pamiegoti valgydamas ir papuką kaip soskę išnaudot. O naktimis, kai rečiau valgo, tai net nepatogu miegot - pienas bėga ir krūtys standžios standžios.
QUOTE(Olesta @ 2009 02 03, 10:44)
Aš ką tik iš gydytojos, buvom pasirodyti po dantukų sukelto karščiavimo, tai paklausiau dėl žaliosios arbatos, tai mano gydytoja labai nustebo ir sakė, negali būti žalioji arbata kalta dėl žalių išmatų, reikia tyrimuko ir pasižiūrėti kas vaikeliui yra...arba kaip sakiau, vaikas neprivalgo, tada žarnytės ima išskirti stiprią žarnų sulčių sekreciją, nes neturi ką virškinti, išmatos tokiu atveju pažaliuoja, pasidarykite tyrimą
Dėkoju už patarimą. Reikės dar soskę rečiau duot, nes ją čiulpiant sultys skiriasi Teisingai mąstau?
QUOTE(Diax @ 2009 02 03, 13:09)
Nelabai ramus. Iš pradžių tiksliai žinojau, kad viduriukai kieti. Vėliau atsilaisvino, bet kakiukas nepasikeitė. Pienuko tikrai yra - nuo papuko neatsitraukia, mėgsta pamiegoti valgydamas ir papuką kaip soskę išnaudot. O naktimis, kai rečiau valgo, tai net nepatogu miegot - pienas bėga ir krūtys standžios standžios.
Dėkoju už patarimą. Reikės dar soskę rečiau duot, nes ją čiulpiant sultys skiriasi Teisingai mąstau?
dalis tiesos šioje logikoje yra, bet aš kaip medikė vis tik siūlyčiau paimti tyrimui
Diax, jei tai tęsiasi jau kelias savaites, aišku, kad pasidarykit išmatų tyrimą, ir net siūlyčiau ilgai netempti, nes daug tikimybės, kad gyvena žarnyne kokia bakteriukė
sėkmės
sėkmės
QUOTE(Minlina @ 2009 02 03, 14:06)
Diax, jei tai tęsiasi jau kelias savaites, aišku, kad pasidarykit išmatų tyrimą, ir net siūlyčiau ilgai netempti, nes daug tikimybės, kad gyvena žarnyne kokia bakteriukė
sėkmės
sėkmės
kad nebūtų iš ligoninės su kraiteliu, tphu tphu tphu, dėl šventos ramybės
QUOTE(Olesta @ 2009 02 03, 14:37)
kad nebūtų iš ligoninės su kraiteliu, tphu tphu tphu, dėl šventos ramybės
Tikrai tfu tfu tfu... Nežinau ar tai sutapimas, bet kartą, kai nespėjau ryte papusryčiaut (t.y. ryte nevartojau įtartinų produktų), mano vyriškis tą dieną gražiai kakojo Mistika
Viskas susije su pilvuku. As iki siol beveik neatsirenku produktu, nuo kuriu mano mazuciui nepustu pilvuko. O kai jau pucia, ne visada ir naturalios priemones padeda, jau tada espumisan tiktais padeda. zinau, kad tai labai priklauso nuo kudikio ir mamos organizmo, bet kokiu produktu jus nevalgote, kad mazyliui nepustu pilvuko?
Valgau viską, išskyrus keptą, riebų maistą, viskas ruošta ant vandens, garų arba grotelių, bet ne dėl vaiko, o dėl savo šiuo metu turimų virškinamojo trakto sutrikimų. Daržoves, vaisius, namines ir miško šaldytas uogas, ko neturiu perku turgeliuose pas nuolatines savo jau senai pažįstamas pardavėjas...patį pirmą mėnesį vengiau žalių daržovių, kopūstų, žirnelių, o dabar valgau ir žalius ir viską...
labas rytas visoms mamytems. taip fainai jus cia pribendravot, ydomu skaityt buvo apie maisto produktus. as daznai pagalvodavau, kad as nestumo metu valgiau visko daug, juk vaikelis visko ir gaudavo is manes, o dabar-tekst ir viska nutraukiau . viduriukus pucia manau ne nuo mano maisto, jam diegliukai, juk visu vaikuciam pucia, visos bandom su maistu israst dviraty. kad babanai pucia, tai pastebejau, aisku nevalgau kopustu, zirniu, pupu, o taip norisi, bet nescia juos tai besaikiai valgiau. pasiilgau normalaus maisto, pasidariau silpna, irzli, nepavalgius nuolat, ir leliukas toks darosi.as tai geriu visokias arbatas, zalia pusryciam, veliau tirpios kavytes su pienu, 1 procento, kitu dienos metu juoda, vaisine kmynu arbatas.
dekui mamytes, kad pasidalinat savo patirtim.
dekui mamytes, kad pasidalinat savo patirtim.
O as kaip tik atprtau nuo visokiu zirneliu, pupeliu ir kopustu kazkaip nepasigendu. Kitom mamom pasiseka, kad gali valgyt ka nori, ir tai neitakoja pilvelio problemu. Nezinau, is tikruju, kiek mano maitinimasis itakoja mano pupuli, bet su pilvuku problemos tesiasi iki siol, laukiu, kada espumisan padesim i sali. Aciu dievui, kuo toliau, tuo reciau jo prisireikia
na musiskei panasu,kad vel teks prie vaistuku grizt...pora savaiciu nedaviau,
bet kad sia savaite kosmaras vel kaip verkia...
ka mergaites darot, kad pienelio daugiau butu? be arbateliu gerimo, gal
kazkoks maistas ar spec kokteiliukai ar dar kazkas galetu paskatinti pienelio gamyba?
bet kad sia savaite kosmaras vel kaip verkia...
ka mergaites darot, kad pienelio daugiau butu? be arbateliu gerimo, gal
kazkoks maistas ar spec kokteiliukai ar dar kazkas galetu paskatinti pienelio gamyba?