Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

QUOTE(Ingrida75 @ 2009 01 24, 20:59)
Labutis smile.gif
aš duodavau Espumizaną prieš kiekvieną maitinimą po 0,5 ml iki 1,5 mėn.Poto viskas susitvarkė thumbup.gif

Tai čia po 25 lašiukus? Nes mes tai ilgą laiką espumisan vartojam, nenustoja vis dar pūst, tik dabar rečiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 01 25, 11:33)
labas, mergaites, jungiuos ir as prie jusu.
mano maziukui jau beveik 4 savaites, diegliukai, pilvuko putimas prasidejo jau po gimdymo. ysivaizduokit, po gimdymo 2 diena ligoninej dave kopustu sriubyte...
as nezinau ar labai maistas ytakos turi, greiciau taip buna visiems leliams, tik gal mamos maistas padidina arba pamazina ta skausmely ar alergija. as kai isgeriau braskiu kompoto stikline, maziuka isbere, patepiau sudokremu, praejo. nevalgau astriai, rukyto maisto, mazai valgau darzoviu ir vaisiu, sokolado visai nevalgau. man gydytoja kaip tik sake, kad galiu gerti zalia arbata, geriau vengt tarkuoto maisto, gazuotu gerimu, uogu. na tai net kartais nezinau ka valgyt.
as labai megstu lasisa ir ikriukus, gal zinot ar galima ju valgyt?

Lašiša nelabai tinkama. Man užvalgius lašišos, kai dukrytei buvo kažkur 1 mėn., taip išbėrė, kad teko pas alergologą apsilankyti. Taip, kad geriau neeksperimentuoti, jeigu vaikelis alergiškas. Nors man bandė įtikinti, kad nuo pieno produktų alergija bet netikiu, nes pieno produktus vartoju ir dabar (dukrytei 2 mėn. 10 d.) ir jos neberia.
Atsakyti
na o man lasisa puikiai tiko,vienintele zuvis kuria galejau valgyt... 4u.gif
Atsakyti
o ka valgot is vaisiu ir darzoviu? as tai tik bananus ir obuolius is vaisiu, o is darzoviu- tik burokelius ir bulves smile.gif labai noreciau kalafijoro, kazin kaip su sia darzove?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 01 27, 11:38)
o ka valgot is vaisiu ir darzoviu? as tai tik bananus ir obuolius is vaisiu, o is darzoviu- tik burokelius ir bulves smile.gif labai noreciau kalafijoro, kazin kaip su sia darzove?

as kaip tik skaiciau, kad nuo bananu pucia pilva...
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2009 01 27, 11:38)

paeiliui (ne visus iš karto) ir po truputį jau gali įvedinėti visus produktus, ir su kalafijoru neturėtų būti bėdų smile.gif o, beje, kodėl nevalgai morkų? smile.gif
jei baiminies pilvo pūtimų, tai jau ne kartelį čia diskutavome, kad ne maiste pagrindinė jo priežastis, o dėl alergijos rizikos svarbiausia viską vartoti su saiku, ypač pomidorus, braškes, citrusinius vaisius
Atsakyti
Nesenai perskaičiau, kad nesaikingas pieno produktų vartojimas nepadidina pieno gamybos, o gali būti kūdikių jaudrumo priežastis ax.gif Mums šiuo metu tai labai aktualu, nes sūnelis sunkiai miega, o miegot nori ir dėl to pats nervinasi. Bandysiu mažinti šių produktų vartojimą, nes jų suvalgydavau tikrai nemažai - žiūrėsiu reakciją rolleyes.gif
Atsakyti
As itardavau, kad nuo mano suvalgytos varskes maziuliui irgi pute pilva verysad.gif
Atsakyti
Taip, per gausus baltymu ypac koncentruotu naudojimas-ypac pradzioj pirma menesi-gali suklet putima, alergija (pienas, varske, jogurtai-jei daug ju vartoji)
Atsakyti
As siuo klausymu esu tikra negeriete - viska valgau tongue.gif Gal mums pasiseke, bet tiek su pirmu sunum, tiek su antru nemaciau jokios priklausomybes tarp pilvuko putimo/vakarinio neramumo ir mano maisto (3 kartus bilst i medi smile.gif ). Kad ir ka bevalgiau su pirmuoju, jis buvo neramus nuo mazdaug 3 sav iki kokiu 3men amziaus (taip, kaip knygose apie kudikiu pilvuko skausma rasoma), paskui viskas baigesi.
Is pieno produktu vartoju nemazai pieno ir surio, taip pat jogurto, kad man, pieno fabrikeliui, kalcio kartais nepritruktu smile.gif
Atsakyti
Na, šiaip minėdama pieno produktus aš turėjau galvoj, ne pilvo pūtimus, bet jaudrumą - maniškis paskutiniu metu labai neramus palikęs ax.gif biggrin.gif Bet pilvelio skausmai nekankina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diax: 28 sausio 2009 - 14:05
QUOTE(kukuruze @ 2009 01 27, 11:39)
as kaip tik skaiciau, kad nuo bananu pucia pilva...

Dėl pūtimo tai nežinau, bet bananai kietina vidurius smile.gif
Atsakyti