Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

QUOTE(EgluteN @ 2008 11 26, 16:51)
Sveikos mamytes 4u.gif
Visos mes cia snekam ka valgyti,kad pienuko butu,o ka daryti,kad jis prapultu?Na,kad nereiktu bintais verztis , o viskas savaime nustotu g.gif

Yra pirkti metu laseliai, tai zinau,kad su tais mamkos uzbaigineja. drauge atejo ir pamate, kad geriu metu arbata, kad pasiuto, sako-pieno neturesi... O as va ir nezinojau, nezinau ar delto, ar ne, bet pienukas pas mane mazeja verysad.gif
Atsakyti
as siulyciau nevalgyti kopustu, spalvotu jogurtu
Atsakyti
QUOTE(katiusa20 @ 2008 12 02, 16:06)
as siulyciau nevalgyti kopustu, spalvotu jogurtu

o kodel spalvotu jogurtu??? g.gif
Papildyta:
QUOTE(jurrrge @ 2008 12 01, 22:11)
Yra pirkti metu laseliai, tai zinau,kad su tais mamkos uzbaigineja. drauge atejo ir pamate, kad geriu metu arbata, kad pasiuto, sako-pieno neturesi... O as va ir nezinojau, nezinau ar delto, ar ne, bet pienukas pas mane mazeja verysad.gif

del metu tai teko ne karta tai girdet. Pabandyk hipp zindivei na kai man siek tiek apmazeja pienuko visada ja geriu ir bent jau man padeda ir dar kuo daugiau leliuka prie papulio glausk mirksiukas.gif
as beveik viska valgau isskyrus tai kas pucia man paciai vidurius dar astraus ir suraus, ir dar citrusiniu vaisiu nevalgau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renate: 02 gruodžio 2008 - 15:28
Su pirma buvau gyva ant vandens ir bulkos ir vistiek pute schmoll.gif ,o su antraja valgau viska net kopustus ir dar ne karto nepute tongue.gif
Atsakyti
Su pirmagime valgiau viską - pilvuką vakarais labai skaudėdavo. Kokią savaitę laikiausi dietos: virta mėsytė ir košytės - vis tiek skaudėdavo. Tad ėmiau vėl maitintis visavertiškai, o 3 mėnesiams sukakus, diegliukai dingo. Antram vaikiukui beveik jokių diegliukų nepasitaiko, o valgau ir geriu absoliučiai viską (išskyrus alkoholį tongue.gif ). Tik gerdama stipresnę kavą ar arbatą, vis pagalvoju, ar mažuikui jos apskritai nekenkia?
Atsakyti
as tai valgau viska, ypac negaliu saldumynu atsisakyti ax.gif
Atsakyti
As labai dziauiguosi, nes paskutinemis dienomis jau galiu valgyti viska mirksiukas.gif Baigesi mano darzoviu tabu, nes pute net nuo agurko (is kur vandeny biggrin.gif ) O labiausiai pute nuo kmynu arbatos (rekomenduotos kaip daugiau pieno) NA o kava ar arbata man rekomendavo gerti tik pamaitinus, nes siaip vaikiukas darosi neraamesnis...
Atsakyti
valgau absoliučiai viską ir vaikeliui nei bėrimo nei pilvo putimo nepastebėjau 4u.gif bet tik va klausimėlis man iškilo...daktarė sakė, kad vaiko kraujas labai kreši-todėl duoti vandenuko blink.gif gal kam ir taip buvo?ar girdydavot vandens ir kuriuo metu?nes maniškis kas valanda valgo-tai net nzn kada ta vandenį duot (ar vietoj pieno ar į tarpą tarp maitinimų) doh.gif
Atsakyti
na as po truputi meginsiu jau prie ivairesnio maisto pratinti, nes isprotet nuo kosiu ir pieno produktu (kuriu iki to praktiskai nevalgydavau) jau galima...
pamazel meginsiu po viena produkta per diena ivedinet...jau lyg ir pilvukas
geresnis sia savaite (tfu tfu tfu)...
Atsakyti
QUOTE(Globusyte @ 2008 12 20, 23:16)
As labai dziauiguosi, nes paskutinemis dienomis jau galiu valgyti viska mirksiukas.gif  Baigesi mano darzoviu tabu, nes pute net nuo agurko (is kur vandeny biggrin.gif ) O labiausiai pute nuo kmynu arbatos

ne nuo agurkų ir kmynų pučia, jau nekart diskutuota šitoje temoje anksčiau apie tai...
nesinori, kad mamytės taip paskaitę išvis nustotų valgyti smile.gif
Atsakyti
arteja kucios, ar valgysite aguonpieni ? ir apskritai ar vengiate produktu su aguonomis kol maitinate ?
as nieko su aguonom nevalgau, nes jokiu saldziu kepiniu nevalgau, bet dabar arteja kucios, o as taaaaip megstu aguonpieni.. bet dabar mastau, ar galima del aguonu narkotiniu savybiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ivil @ 2008 12 22, 23:45)
arteja kucios, ar valgysite aguonpieni ? ir apskritai ar vengiate produktu su aguonomis kol maitinate ?
as nieko su aguonom nevalgau, nes jokiu saldziu kepiniu nevalgau, bet dabar arteja kucios, o as taaaaip megstu aguonpieni.. bet dabar mastau, ar galima del aguonu narkotiniu savybiu smile.gif

na nemanau, kad reikia taip drastiškai į tai žiūrėti. ar pati apsineši nuo aguonų? manau, kad nea. tai vaikiukui nuo to tikrai nieko nebus.
Atsakyti