Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

O sakykit mamos, ar geriat kokius vitaminus,kad to pienuko butu ? g.gif
Mums dar tik 9savaites,o taip norisi kuo ilgiau leliu paciai maitinti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Visai neseniai radau sia tema, kuri man yra dabar labai aktuali. Problemos su pieneliu. Buvo taip: maitinau MP savaite, vakarais pradejo verkti, tampyti papa - pagalvoja, kad truksta pieno. Pradejau primaitinti: duoti savo pieno ir misinio,k truksta. Atejusi med.slaugytoja pasake, kad taip negalima, nes pienas ir misinelis kartu pilve reaguoja ir prasideda "uraganas" g.gif Patare kaitalioti maitinimus: MP, misinys. Pradejau kaitalioti, pieno mazejo, davedziau save iki minimumo.Kruti vaikas dar eme, nors ir nebuvo ka valgyti - tustuma. Tokiu budu bandziau atstatyti, bet pastovus stresas ir 0 ml. rezultate. Nusipirkau pientrauki Avent Isis, kuris imituoja vaiko ciulpima, bet pritraukti pavyksta per diena is abieju krutu apie 50 ml - desertui verysad.gif
Vaikas kruties visai nenori imti, net ir pavalges paciulpti nusiraminimui, tik raukiasi ir zviegia, o nutraukta pienuka geria g.gif Ka patarsite, mielos mamytes verysad.gif Ar verta dar man kankinti tas krutis, tiketis pieno gamybos atsistatymo? Noreciau isgirsti jusu nuomone, maitinti noriu - mums dar tik 1,5 menesio... unsure.gif
Atsakyti
MarinaL, suprantu tavo problemyte, manau, kad dar viskas imanoma, paskaitinek sias temas:
http://www.supermama...howtopic=263878
http://www.supermama...showtopic=74995
http://www.supermama...howtopic=299434

ir kitas panasias, parasyk ten savo problemyte, nes butent ten bazuojasi mamytes su ivairia ir didele patirtimi

sekmes ir stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Aciu Minlina smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Del mitybos tai tikrai teko reguliuoti save, praktiskai nieko negaliu gerti, tik vanduo, ir spec arbata zindyvems. Nuo kitu sulciu mazyli beria. Del valgio - tai jokiu vaisiu, jokiu "Raudonuju"- beria ir pucia pilvuka.
Vakarais kartais tenka papildomai duoti misinuko, kadangi mano pieno nepakanka.
Atsakyti
Ash valgau viska. Svarbiausia visko po truputi, o ne kilogramais kokiu braskiu. Na aishku alkoholio nevartoju ir negeriu kavos, nes nemegstu. Nei alergijos, nei pilvuko putimo nera. Tiesa buvo viena karta, kai prisivalgiau treshniu, negalejau atsilaikyti blush2.gif Geriu HIPP arbata zhindyvems. Buna kad ishwis nieko nevalgau, nes laiko nerandu biggrin.gif na ir pfu pfu pfu maitinu 4men tik savo pienu ir svoris auga gerai kolkas
Atsakyti
as su pirmu tai ir saugojaus, daug ka isbraukiau is savo mitybos, tai pilvukas tik viena karta skaudejo mano suneliui. Ta pati dariau ir su mergaite, jai dabar keturi menesiai, o pilvukas pirmus tris menesius tai skaudejo oi oi oi. tai va. manau, kad viskam reikalingas tik saikas. As tik pati pastebejau, kad man ramiau, jei as zinau, kad tikrai ne as prisidejau prie to pilvuko skausmo biggrin.gif
Atsakyti
o sakykit kaip su vitaminais spec. kur yra nesciom ir matinanciom? ar naudojat? Kadangi tas maisto racionas skurdus toks tai gal jie visai ir nieko???? patarkit mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gadik @ 2008 09 11, 11:00)
Sveikutes. Del mitybos tai tikrai teko reguliuoti save, praktiskai nieko negaliu gerti, tik vanduo, ir spec arbata zindyvems. Nuo kitu sulciu mazyli beria. Del valgio - tai jokiu vaisiu, jokiu "Raudonuju"- beria ir pucia pilvuka.
Vakarais kartais tenka papildomai duoti misinuko, kadangi mano pieno nepakanka.

idomu o ka valgai tada? man tas variantas kad valgyt vien tik koses virtas vandenyje be pieniuko tai nu niekaip nelimpa doh.gif o kasdien valgyt vistienos sriuba su ryziais ir bananus tai jau stogas vaziuoja...visa kita bijau valgyt ir nezinau ka galiu valgyt dar kad nepakent leliukui kad neisbertu jo veiduko flirt.gif

del vitaminu tai nezinau bet man kol maitinu liepe gerti kalci papildomai kad dantys neisbiretu lotuliukas.gif Manau kazkokius papildomus vitaminus tai reiktu pagerti maitinantis taip kaip dabar tai isbires ir dantys ir plaukai tuo labiau kad kartais pavalgyt pavyskta tik vakare

P.S. sorry kad cia taip pasiskundziau jums bet jau susikaupe piktumas kai visa seima sedi ir kerta kepta karbianda o tu sedi salia ir vandenuka su bananiuku kramsnoji verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif

mano mazyliui tuoj bus 2 menesiukai ir vis dar maitinu,tikiuosi,kad ir toliau maitinsiu ir pienelio bus. blush2.gif mano valgiarastis ivairus,valgau viska,nieko neatsisakau,bet su saiku valgau ax.gif .kartais ir braskiu paragauju,kartais ir koki obuoliuka sukramsnoju ar apelsina,vengiu tik kriausiu,nes nuo ju pucia pilvuka mazyliui ir aisku atsisakiau visokiu gazuotu gerimu.siaip vaisiu retkarciai paskanauju,aisku daugiausia kaip ir visos bananus kramsnoju biggrin.gif mazyliui buvo tik viena karta pilvuko diegliukai,bet siuo metu su tuo problemukiu neturime thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodukas: 13 rugsėjo 2008 - 16:43
as tai geriu maistinius papildus (ta dariau priesh laukiantis, kai laukiausi ir t.t. ), valgau viska.... ir brashkes, ir slyvas ir arbuza su melionu rolleyes.gif visas darzoves, iskaitant ir kopusta, brokoli, cuknija ir t.t. kaip ir su pirmuoju taip ir dabar, tpfu tpfu tpfu...... vskas gerai jam su pilvuku rolleyes.gif bele papas laiku burnoj biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif ir as kentejau valgydama kosytes, bananus, virta vistiena. o maziui vis tiek pusdavo pilvuka, duodavau lasiuku, isbandziau 3 rusys, bet padejo tik pirmom dienom, zliumbdavau kai vaikas raites is skausmo, negaledavo nei puk, nei kaku padaryt doh.gif bet ieskodama info apie masaziukus aptikau sita

http://www.mamosdien...?id=k-u-masazas

dabar ir diena, ir nakti po kiekvieno maitinimo praejus 15-30 min darome masaziuka ir jokiu lasiuku schmoll.gif mazylis ir puk ir kaku padaro 4u.gif o as po biski pratinu prie rimtesnio maisto ir kepsnius jau po truputi ragauju ir blynuku kepiau ir viskas gerai thumbup.gif nevalgau citrusiniu vaisiu, sokolado, riboju pieno ir miltinius produktus, jokiu sulciu, padazu, pupeliu, zirneliu, svogunu ar cesnaku, o gazuotu gerimu jau budama nescia negeriau - nesveika

o pilvuka pucia dar ir del to kad zarnynas vystos ir kiekvienam vaikliui skirtingai, vienos viska gali valgyt, o kitos nieko.
Atsakyti