na itin aktuali tema del mitybos gerai toms, kurios gali valgyti viska as tai nebezinau nei ka rinktis, nei ka valgyti, nes mano mazyliui 1 men. alergija gavosi taciau gydytoja apziurejusi pasake, kad tai gali buti hormoninis berimas. o sesele pasake kad tai nuo mano maisto ir suprask zmogau kaip nori taip pat patare nuimti pomidorus, kuriu jau gal savaite kaip neragauju, o dabar liepe ir zuvies atsisakyti (nors ja tik pora kartu ir tavalgiau), ir bananu, juodos duonos, kiaulienos taip pat patare vengti. na mano racione teliko tik koses, arbatos, dziuveseliai, grikiai, virta mesa, pasimegauju dziovintomis slyvomis nors mazylis vis tiek verkia ir neramus buna gal tikrai vertetu tuo ir apsiriboti vardan savo mazojo angeliuko
Sėkmingai maitinu mažyle MP, pastebėjau,kad mano svoris susinormalizavo, tik pilvui reikia mankštos
Turiu vieną problemytę, labai slenka plaukai... pavasarį visada labiau slenka, bet vis dar nenustojo, o nutraukt maitinti dar nenoriu... Gal pakeist vitaminus?Dabar geriu Prenatal Tablets[YourLaif]
Turiu vieną problemytę, labai slenka plaukai... pavasarį visada labiau slenka, bet vis dar nenustojo, o nutraukt maitinti dar nenoriu... Gal pakeist vitaminus?Dabar geriu Prenatal Tablets[YourLaif]
QUOTE(sauluze08 @ 2008 06 20, 19:42)
Sėkmingai maitinu mažyle MP, pastebėjau,kad mano svoris susinormalizavo, tik pilvui reikia mankštos
vitaminai cia nieko deti,aplamai kiek girdejus esu visom slenka pogimdymo aisku ir man,o per nestuma buvo super plaukai. as irgi pati maitinu,na gal susitvarkys kaip baigsim maitinima,juk leliukas su pienu viska paima is musu,na nebent papildomai panaudot vitaminu plaukam
QUOTE(helen @ 2008 06 20, 16:39)
aš turiu klausimėlį ar galima braškes valgyti? dabar gi prasidėjo ir taip norisi
jei leliukas dar labai mazas, tai negalima labiausiai alergizuojancios yra zemuoges ir braskes
QUOTE(sauluze08 @ 2008 06 20, 19:42)
jei plaukai slinktu del zindymo, tai dabar vaiksciociau basa galva nes per paskutinius 8 metus 5.5 metu buvau nescia arba zindanti
is tikruju, praejus 3-4 menesiams po gimdymo, pradeda kristi plaukai, kurie del hormonu poveikio neiskrito per nestuma. paprastai dalis plauku iskrenta kasdiena, vietoje ju isauga nauji, ir mes to proceso nepastebime. nestumo hormonai sustabdo normalu plauku iskritima, o po gimdymo visi tie "susilaike" plaukai pradeda kristi "urmu". tai laikinas reiskinys, susitvarko savaime. vitaminai, spec. sampunai ir pan. tikriausiausiai gali padeti - ypac moraliskai
aš turiu klausimėlį ar galima braškes valgyti? dabar gi prasidėjo ir taip norisi
[/quote]
AS VAKAR, MAZYLIUI 2 MEN. PARAGAVAU PORA BRASKIU. KOL KAS DAR JOKIOS REAKCIJOS, LAUKIU.
[/quote]
AS VAKAR, MAZYLIUI 2 MEN. PARAGAVAU PORA BRASKIU. KOL KAS DAR JOKIOS REAKCIJOS, LAUKIU.
tuoj turi gimti musu mazas angeliukas...kai pagalvoju apie maitinima ir savo mitybos raciona plaukai piestu stojasi...nesuprantu ka galima valgyt,ko negalima....paskaiciusi jusu pasisakymus,tik supratau,kad pas kiekviena viskas vyksta skirtingai ir grieztu taisykliu tam nera.. o galetu buti...daug lengviau butu zinoti,ka gali valgyti ko negali....grieztai surasyta ir taskas o dabar...niu teks eksperimentuoti...pradzioj aisku beveik visko atsisakyti,o poto vis pabandyti po koki produkteli.taip mastau? dar ir nuo maziuko pilvelio viskas priklauso,kaip jis priims ivairias maisto medziagas...na ziuresim.gyvensim ir mokysimes tikekimes nebadausim ir pilvelio skausmais nesiskusim laukiam berniuko,o kiek zinau berniukam dazniau pilveli pucia nei mergaitem...
o tu pagalvok kitaip - juk dabar tavo vaikiukas viska gauna, ka tu suvalgai tiesiogiai per krauja. jis yra tiesiai nuo taves priklausomas. dabar maisto grandine atrodo taip:
tu suvalgai, suvirskini > maistas patenka i tavo kraujotaka > per placenta patenka maziukui
o kai gims, jis bus maziau nuo taves priklausomas:
suvalgai, suvirskini > i tavo kraujotaka > i piena > i maziuko virskinimo sistema > i maziuko kraujotaka
taigi, svarbiau, ka valgai budama nescia, o ne ka valgai maitindama
pagimdziusi, gali valgyti ivairu iprasta maista nedideliais kiekiais, svarbiausia, nepatauginti vienos rusies produktu. zodziu, jei dabar maitiniesi normaliu svieziu maistu, o ne koldunais is maximos ir cipsais su kokakola, tai nieko labai smarkiai keisti nereikia.
tu suvalgai, suvirskini > maistas patenka i tavo kraujotaka > per placenta patenka maziukui
o kai gims, jis bus maziau nuo taves priklausomas:
suvalgai, suvirskini > i tavo kraujotaka > i piena > i maziuko virskinimo sistema > i maziuko kraujotaka
taigi, svarbiau, ka valgai budama nescia, o ne ka valgai maitindama
pagimdziusi, gali valgyti ivairu iprasta maista nedideliais kiekiais, svarbiausia, nepatauginti vienos rusies produktu. zodziu, jei dabar maitiniesi normaliu svieziu maistu, o ne koldunais is maximos ir cipsais su kokakola, tai nieko labai smarkiai keisti nereikia.
nu kad buna ir cipsu ir visokiu kitokiu negerybiu pries kurias taip sunku atsilaikyti..... net kalta pasijutau,kad maziukas tuos negerumus irgi valgo...na,bet jo organizmas atrenka geriausias medziagas...taip? niu stengsimes maitintis sveikai ir ivairiai.reiks atsisakyti kuriam laikui tu visu bandeliu ir cipsu.... ir maziukui ir man bus tik sveikiau ir geriau!ACIUKAS!!!!!!!
sveikos merginos, mano zuikiui dabar 2 menesiai, bet visokie diegliai baigesi kai meciau valgyt jogurtus. ir kitus pieno produktus. o del alergiju uogom, vaisiam, geriausia visko po truputi. kas zino, gal nuo tu braskiu visai neberia.. po kelias uogas pabandyt. o as vis laukiu, kada melyniu galesiu nusipirkt labai skanu sveika ir nealergizuoja. be to visos spanguoles, bruknes ir kt misko uogos lb gerai
Sveikos mamytes. Po menesiuko ir mes jau sulauksim savo pirmojo angelelio Taip pat turiu milijona klausimu apie zhindyma ir kaip tuo laikotarpiu geriausia maitintis bet uzhduosiu kolkas tik viena: ar galima karves pieno produktus pakeisti sojos pieno produktais zhindant? Kaip manot?
QUOTE(Swetik @ 2008 07 05, 22:51)
ar galima karves pieno produktus pakeisti sojos pieno produktais zhindant? Kaip manot?
manau gal geriau nereikia