Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

QUOTE(Jurada @ 2008 06 09, 13:34)
Alkoholio labai nedaug, simboliškai , 2- 3 taures vyno, šampo, sidro - betgi irgi su gazu biggrin.gif .Nes kaip sakė pažįstama medicinos mokytoja, vaikas netaps ramesnis išgėrus alkoholio, kaip daug kas galvoja - išgersiu, geriau miegos doh.gif ,o tu jį tik apnuodysi.

O tai tu cia paragauji kartais maitindama MP?

As per gimtadieni savo sampano net gurksnelio neparagavau, na kazkaip man nesirisa alkholis ir motinos pienas, nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 06 09, 20:26)
sveikos rolleyes.gif
auginu antra maziuka.. jam jau greit menuo... pries gera savaite prasidejo pilvuko problemos sad.gif neistverus klykimo pradejau valgyt tik aviziniu dribsniu kose, dvi dienas pilvelio nepute.. siandien suvalgiau vistienos ir bulviu.. nu ir ka turim, ogi vel klykianti vaika  doh.gif

pirma ismaitinau iki 10 men tai tokiu fintu nebuvo  schmoll.gif valgiau viska ka norejau... o dabar  blink.gif

ir pas mus tas pats unsure.gif , pirma buvo ramiake, nors viska kimsau, jokiu pilvo problemu, o si karta tai vis klykia, rieciasi ir pan. Kelias dienas valgiau tik dziuvesius su arbata, bet vistiek tas pats buvo doh.gif ta nusprendziau, kad mano maistas neperdaugausiai itakoja vaiko pilva unsure.gif tikiuosi greitai isaugsim ax.gif
Atsakyti
As tai saugausi, is blogesniu produktu tik sumustiniai su suriu ir desreles (nes greit pasigamina) blush2.gif ax.gif Pirmai labai pilvuka pute, buvo siaubingi trys menesiai (nors irgi saugojausi). Tai del to ir bijau. Nezinau kas itakoja, bet mazajam maziau pucia, reciau. thumbup.gif (bent jau kol kas).Bet planuoju nuo 3 menesiu pradet valgyt po biski viska. thumbup.gif g.gif
O gal kas zinot ar galima ledu ir kokiu, taip norisi, vasara visgi.,, g.gif 4u.gif Ir darzoviu kaip norisi, man maistas be darzoviu ne maistas, tai ir kankinuosi verysad.gif
Atsakyti
o siaube kiek kanciu.... doh.gif ir vaikiukam blogai ir mamytes nedavalgiuosios...o tai tie vaistukai espumisan l nepadeda?skaiciau kad juos ir profilaktiskai galima duot,nereikia laukt kol pilviuka skaudet prades....gal geriau butu...
Atsakyti
QUOTE(mazgiuke1 @ 2008 06 11, 14:45)
o siaube kiek kanciu.... doh.gif ir vaikiukam blogai ir mamytes nedavalgiuosios...o tai tie vaistukai espumisan l nepadeda?skaiciau kad juos ir profilaktiskai galima duot,nereikia laukt kol pilviuka skaudet prades....gal geriau butu...

Kai su pirmaja tiek prisikankinau, nemiegodavo po puse nakties, verkdavo, nevalge, svoris neaugo ir t.t. blink.gif , tai dabar prisiziuriu del sventos ramybes, nors antras valgo geriau (nors taip pat trumpai) ir krutis istustina ir pilva zymiai maziau pucia, tik retkarciais thumbup.gif thumbup.gif (Kad tik neprisisneket blink.gif )
Espumizanas pirmajai nepadedavo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitukas: 11 birželio 2008 - 14:56
QUOTE(Melitukas @ 2008 06 11, 15:12)
O gal kas zinot ar galima ledu ir kokiu, taip norisi, vasara visgi.,, g.gif  4u.gif Ir darzoviu kaip norisi, man maistas be darzoviu ne maistas, tai ir kankinuosi verysad.gif

pati pasidarau ledu is sulciu: pripilu sulciu uzsisaldau tokiose formelese ledams daryti (pirkau maximoj), karsta diena tikra atgaiva ax.gif kitokiu tai ir nemegstu, perku ledus irgi tik is sulciu, jie patys skaniausi rolleyes.gif
Melitukas, maniskis gimes ta pacia diena kaip ir taviskis biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rds: 11 birželio 2008 - 15:27
QUOTE(rds @ 2008 06 11, 15:24)
pati pasidarau ledu is sulciu: pripilu sulciu uzsisaldau tokiose formelese ledams daryti (pirkau maximoj), karsta diena tikra atgaiva ax.gif kitokiu tai ir nemegstu, perku ledus irgi tik is sulciu, jie patys skaniausi  rolleyes.gif
Melitukas, maniskis gimes ta pacia diena kaip ir taviskis  biggrin.gif  4u.gif

Nu pastebejau thumbup.gif , mano gime 13.45. O tavo? Mes dar niekaip vardo isrinkt negalim 4u.gif ax.gif (cia per teti) g.gif
Atsakyti
na va, as kol valgiau tik virta maista viskas buvo gerai, o pradejau valgyt ivairesni maista ir jau 3 vakarus vaikucio nuramint neimanoma, raitosi vargsiukas net raudonas, o nieko labai negalimo nevalgiau, nei zalio nieko, nei kepto, nei rukyto. Matau vel "an kosiu" reiks sest verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2008 06 11, 16:24)
pati pasidarau ledu is sulciu: pripilu sulciu uzsisaldau tokiose formelese ledams daryti (pirkau maximoj), karsta diena tikra atgaiva ax.gif kitokiu tai ir nemegstu, perku ledus irgi tik is sulciu, jie patys skaniausi  rolleyes.gif
Melitukas, maniskis gimes ta pacia diena kaip ir taviskis  biggrin.gif  4u.gif

patys skaniausi ledai! thumbup.gif taip dievinu...galeciau valgyt ir valgyt,tik maziuka susaldyt bijau smile.gif bet nerealiai atgaivina,troskuli numalsina....super!tik pati dar kazkaip gamintis nebandziau 4u.gif
Atsakyti
as iki 3.5 men. laaabaai rinkausi ka valgyti po to atsibodo ir dabar jau bandau po truputi viska valgyti, be to nustojau be gydytojo leidimo, duoti Sab simplexa, o vietoj jo ryte duodu dabar pankoliu arbateles 40-50ml., o vakare tiek pat "ramaus miegelio" arbatos, tai daaug geriau dabar. Arba sutapo su tokiu laiku kai turejo nustoti pilveli skaudeti, jai ji dar pucia biskiuka, bet jau i pabaiga arba gerai padariau, kad nustojau vaikui vaistus kisti. Taigi sakau nebijokit nutraukti vaistu vartojimo, kuri as labai bijojau, bet ne dienai pabandykit, o bent 3 kokias ir bandykit po biskiuka viska valgyti, aisku ne tuos produktus, kurie pucia pilveli visiems.
Sekmes! mirksiukas.gif
Atsakyti
laba, as gali keliu savaiciu vaikas viduriuoti nuo salotu lapu g.gif ,as taip megstu ir nsuprantu ar cia sutampa ar ./.
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2008 06 16, 23:23)
laba, as gali keliu savaiciu vaikas viduriuoti nuo salotu lapu  g.gif ,as taip megstu ir nsuprantu ar cia sutampa ar ./.

aš abejoju, kad nuo salotų lapų gali viduriuoti. čia problema arba tame kad blogai plauni ir kokia bacila papuolė arba nėra jokios problemos, nes mano vaikas irgi kartais skysčiau pakakoja. reikia stebėti bendrą būklę, jeigu vaikas pradėjo daug atpilinėti, nevalgyti, blogiau megoti, na o jeigu niekas nepasikeitė bet tik atrodo, kad skysčiau, tai nereikia ir pergyventi smile.gif

aš turiu klausimėlį ar galima braškes valgyti? dabar gi prasidėjo ir taip norisi ax.gif
Atsakyti