Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei

QUOTE(egle50 @ 2008 05 13, 16:54)
merginos, o jus krvetes ir kit juros gerybes valgot? kazkaip neradau niekur parasyta, ar galima, ar ne?
ir dar - zinau, kad normaliu tikru grybu negalima, o pievagrybius? jie gi tokie pusiau grybai, na virskinimo sunkumo prasme...

Tos juros gerybes gal ir gausios kokiu tai mineralu ir vitaminu, bet tuo paciu ir alergizuot gali. As bent jau pirma - antra maitinimo men. dar pasisaugojau su valgymu. O zuvi (troskinta) valgydavau koki karta per sav. ax.gif
Be grybu irgi kazkaip apsiejau, juolab svieziu gi dabar ir nera (tuos tai labai megstu), o tu marinuotu, sudytu ir nezindant rekomenduoja valgyti atsargiai g.gif . O pievagrybiu gi gausiai neprisivalgysi manau. Kazkur idetas vienas kitas zalos tikrai nepadarys smile.gif
Atsakyti
na mamos sakykit gal jūs jau patart daugiau galit na žodžiu jau mačiau sode žydi braškės ar jau mus maitinančioms jas galima bus valgyti?aš labai megstu vaisius tik galvoju ar čia ne baigt man jau maitinti kaip 9menesiai maniškiui tuoj bus gal gana ar braškių atsisakyt g.gif
Atsakyti
Aš valgydavau ir braškes ir žemuoges.Bet pirmiausia pradėjau po truputį ,stebėjau kaip reagavo vaikelis ,o poto jau valgiau pilna burna biggrin.gif
Va draugės vaikeliui beveik 3 metai ,o braškių ypač negali valgyti,nors nė vienas iš tėvų neturi alergijos maistui.
Atsakyti
QUOTE(Ausra757 @ 2008 05 14, 17:00)
na mamos sakykit gal jūs jau patart daugiau  galit na žodžiu jau mačiau sode žydi braškės ar jau mus maitinančioms jas galima bus valgyti?aš labai megstu vaisius tik galvoju ar čia ne baigt man jau maitinti kaip  9menesiai maniškiui tuoj bus gal gana ar braškių atsisakyt g.gif

valgyk,tik iš pradžių po mažai. o po to jau galėsi,kiek norėsi 4u.gif
Atsakyti
Na net nežinau, kaip čia su tuo maisto ribojimu.... Pirmą mėn nevalgiau nieko kepto, rūkyto, šviežių daržovių, žuvies, negėriau kavos, arbatos juodos ir t.t., tai priaugom apie 800 g. O paskui nusipjoviau ir valgiau viską- aišku nevalgiau žirnių, pupelių, kopūstų, česnakų, svogūnų, o toliau viskas įprastai, tai per mėn priaugom 1 kg ir 700 g. Manau, kad pirmam mėn. labai turėjo įtakos stresas- pakanka pieno ar nepakanka... Maius verkia, tai gal ne tą ką nors suvalgiau...
Atsakyti
na as tai viska valgydavau nuo pat pradziu po truputi sokolado, ivairiu vaisiu ir pan, tik kopustu nevalgau ir astraus maisto
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Mes taip pat valgom mamytes pienuka, labai noriu kuo ilgiau maitinti maziu savo pienuku, daug patarimu geru radau, aciu jums! thumbup.gif
Vat dar man klausimelis liko, ar tureciau daugiau valgyt,nei pries nestuma, jauciu kad jau skrandi istempiau, nes vaikutis kai pavalgo iskart pasijuntu isalkus schmoll.gif
Pradzioja labai daug kakavos geriau, ir piena, maniau kad pieno bus daugiau, bet maziu labai bere, tad vat surinkau info kad tai nuo baltymu, tai kakavos daugiau negeriam ir pieno maziau vartojam, tai ir vaikutis nebeisbertas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2008 05 14, 23:17)
valgyk,tik iš pradžių po mažai. o po to jau galėsi,kiek norėsi  4u.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(ssaira @ 2008 05 16, 14:29)
na as tai viska valgydavau nuo pat pradziu po truputi sokolado, ivairiu vaisiu ir pan, tik kopustu nevalgau ir astraus maisto

ir aš... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nissalija @ 2008 05 17, 11:57)
Pradzioja labai daug kakavos geriau, ir piena, maniau kad pieno bus daugiau, bet maziu labai bere, tad vat surinkau info kad tai nuo baltymu, tai kakavos daugiau negeriam ir pieno maziau vartojam, tai ir vaikutis nebeisbertas wub.gif

Zindymo kursuose rekomenduoja riboti pieno produktus. Jei idomu, galesiu pabandyt uzrasuose rast rekomedacijas.
Atsakyti
QUOTE(Nissalija @ 2008 05 17, 10:57)
Sveikos mamytes 4u.gif Mes taip pat valgom mamytes pienuka, labai noriu kuo ilgiau maitinti maziu savo pienuku, daug patarimu geru radau, aciu jums! thumbup.gif
Vat dar man klausimelis liko, ar tureciau daugiau valgyt,nei pries nestuma, jauciu kad jau skrandi istempiau, nes vaikutis kai pavalgo iskart pasijuntu isalkus schmoll.gif

As taip pat po kiekvieno mazes valgymo irgi valgyti noriu, cia turbut del to kad ji kaip sportas, po 200 kaloriju issiurbia biggrin.gif O mums reikia vel atstatineti.
Atsakyti
QUOTE(Nissalija @ 2008 05 17, 11:57)

Vat dar man klausimelis liko, ar tureciau daugiau valgyt,nei pries nestuma, jauciu kad jau skrandi istempiau, nes vaikutis kai pavalgo iskart pasijuntu isalkus

QUOTE(Jurgugute @ 2008 05 17, 16:27)
As taip pat po kiekvieno mazes valgymo irgi valgyti noriu, cia turbut del to kad ji kaip sportas, po 200 kaloriju issiurbia  biggrin.gif  O mums reikia vel atstatineti.

manau kad valgykit daug, aš tai daug valgiau ax.gif jeigu būsit alkanos, būsit piktos, viskuo nepatenkintos... mirksiukas.gif tikrai sunku ir keltis naktim, ir maitinti, ir pamperius keisti, ir dar dietos laikytis???? blink.gif blink.gif blink.gif na jau neee.... schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
kadangi mano maze laabai sunkiai kovojo su pilvuko diegliais, buvau ''ant'' tokios dietos: grudines kulturos (be riebalu, cukraus ir t.t.) + vanduo....
taip norejau kad jai nebeskaudetu, todel paklausiau gydytojos.... ir vos nenumiriau is issekimo.
Kai pradejau valgyti viska, ir vaikas ramesnis pasidare ir as atsigavau.
manau viskas cia individualiai ir proto ribose.
Sekmes maitinancioms 4u.gif megaukites kol galit mirksiukas.gif
Atsakyti